Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 6/6 έως και 12/6;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η επένδυση που κάνεις στον ερωτικό τομέα θα σε οδηγήσει σε σωστό, ασφαλές μέρος, γιατί η επικοινωνία στην οποία βασίζεσαι αυτήν τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό για την προσωπική σου ζωή. Το ότι μπορείς να διαπραγματεύεσαι ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια του παρελθόντος θα σε σπρώξει σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Γιατί μπορεί να κρατάς πράγματα που σε έχουν πληγώσει και είναι ανείπωτα κυρίως από την πλευρά σου. Με το Σκορπιό θα λύσεις οριστικά τα κοινά σας θέματα ακόμα κι αν έχετε εμπλοκή με οικονομικές υποθέσεις. Το εύκολο για σένα πάντως αυτήν την περίοδο είναι να γυρίσεις σελίδα και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου κυρίως με ένα Δίδυμο. Γιατί θα προκύψουν συγκυρίες που μπορούν να καλύψουν ακόμα και την κοινή σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Βρίσκεσαι σε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο για αυτό δοκιμάζεις με όλους τους τρόπους να μιλήσεις, να εκφραστείς, να γράψεις γράμματα ή μηνύματα ή ακόμα να βάλεις και ένα κοινό φίλο να διαπραγματευτεί μια σχέση σου που αυτήν τη στιγμή δεν είναι στη ζωή σου. Γενικά πάντως τολμάς και μάλλον δεν θα χάσεις γιατί η ανταπόκριση θα είναι άμεση. Μπορεί να μην έχεις την απάντηση που θέλεις αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι σου γίνεται. Με έναν άλλον Ταύρο θα βρεθείς πολύ κοντά και θα προσπαθήσετε να γίνεται κολλητοί φίλοι. Ίσως αυτό να είναι ένα επικοινωνιακό λάθος γιατί μετά μπορεί να χαθεί η χημεία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η επιστροφή προβλημάτων και εντάσεων με το Σκορπιό πιθανόν να σε βγάλει από την ηρεμία σου. Αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει άμεσα και στον ερωτικό τομέα, αφού θα προσπαθήσεις να επιδείξεις όσο μπορείς ξεκάθαρη στάση και κυρίως να έχεις κατά νού τα όρια του άλλου ατόμου. Ο Τοξότης ή ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σου βάζει φρένο και να νιώθεις κατά έναν τρόπο προδοσία ή απομάκρυνση που πιθανόν να μη μπορείς να διαχειριστείς. Μην ανησυχήσεις αν δεις ότι μεταβάλλονται πολλά από τα σταθερά που είχες. Γιατί αν κάτι δεν είναι για σένα, καλύτερα να φύγει τώρα παρά να το αντιμετωπίσεις αργότερα. Η φαντασία σου μερικές φορές δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα του Ιχθύ και περιμένεις να σου συμπεριφερθεί ιδανικά, κάτι που μάλλον είναι δύσκολο γιατί υπερβάλεις. Όλα πάντως θα πάρουν σιγά-σιγά το δρόμο τους γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει τελικά να χάσεις τελείως τον προσανατολισμό προς την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις αν πατάς σε σωστά χνάρια ή είσαι σε λάθος δρόμο. Τα πάντα είναι αρκετά μυστικά και περίεργα ή μάλλον εσύ έχεις κρατήσει τις αποστάσεις και περιμένεις να δεις τι θα γίνει χωρίς να επεμβαίνεις. Γιατί έχεις ανάγκη να εκφράζεις και την ρομαντική πλευρά του θέματος. Όχι ότι δεν έχεις ρεαλισμό και δεν αναζητάς την αλήθεια, αλλά προτιμάς να βλέπεις την ωραιοποιημένη πλευρά. Παρόλα αυτά ο Τοξότης σε προσγειώνει με έναν πολύ απότομο τρόπο γιατί υπάρχει μια αυστηρότητα από την πλευρά του/της.Όμως τολμάς να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και μιλάς πολύ ανοικτά, πράγμα που για τον χαρακτήρα σου δεν είναι καθόλου δοκιμασμένο. Πιθανόν να διχαστείς για μια συγκεκριμένη σχέση και εκεί θα πρέπει να κρατήσεις την προσωπική σου ισορροπία και ψυχραιμία. Κυρίως για να μην κάνεις επικοινωνιακά λάθη με τον Δίδυμο ή με το Λιοντάρι.

ΛΕΩΝ

leo

Αναζητάς να βρεις καινούργια ανοίγματα στην επικοινωνία και θα τα καταφέρεις γιατί το έχεις βάλει στόχο και κυρίως το έχεις αποφασίσει. Δεν θέλεις πλέον να υπάρχουν αντιστάσεις ή αντιρρήσεις και έχεις ανάγκη να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο ή ακόμα να ανακαλύψεις νέες πλευρές του/της συντρόφου σου. Για αυτό δεν θα κολλήσεις πουθενά αυτήν την φορά. Θα τα δώσεις όλα και τελικά θα πάρεις τις ανταμοιβές σου. Όλο αυτό θα σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση και θα σε απελευθερώσει από πολλές αμφιβολίες που αφορούν την προσωπικότητά σου. Η σχέση με τον Ταύρο ή το Σκορπιό που ίσως σε δεσμεύει από το παρελθόν θα αποσαφηνιστεί τελείως γιατί εσύ θα το επικοινωνήσεις καλύτερα κι έτσι δεν θα μείνει μεταξύ σας κάτι που να σας απομονώνει. Απλά θα μπουν όλα επί τάπητος και θα λυθούν με τη... μια. Η ευκολία που θα υπάρξει με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα σου δώσει μια ακόμα ευκαιρία να επιβεβαιώσεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βρίσκεσαι κάτω από μια μεγάλη επιρροή η οποία σε βάζει να κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην είναι καν συνδεδεμένες με την καρδιά σου αλλά με την ελαφριά προσωπικότητά σου η οποία σίγουρα θα σε συμπαρασύρει σε λάθη σε περίπτωση κρίσης. Μπορεί βέβαια να φέρει και το αντίθετο αποτέλεσμα δηλαδή να σταματήσεις να φοβάσαι και να επιδιώξεις με έναν πιο παιχνιδιάρικο τρόπο να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, χωρίς να το καταλάβεις με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη περνάς κρίση γιατί υπάρχουν αποστάσεις και διαφορετικές απόψεις. Η προσπάθειά σου θα πιάσει τόπο με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και μάλιστα θα επιβεβαιωθείς για όλα όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα γιατί θα δεις ότι είχες βαδίσει σε σωστό πλαίσιο.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις κάποιες ιδιαίτερες εξελίξεις και αυτές σε οριοθετούν από εδώ και πέρα σαν άτομο, αλλά δίνουν και μια άνεση στη σχέση σου που σε βοηθάει να νιώθεις καλύτερα. Μπορεί το παρασκήνιο της ζήλειας και της κτητικότητας να δουλεύει για λίγο αλλά έχεις την δύναμη να το αντιπαρέρχεσαι οπότε διευκολύνεις περισσότερο την κατάσταση. Αν θέλεις πάντως να έρθεις πιο κοντά με τον Κριό θα πρέπει να σταματήσεις να κρέμεσαι από πάνω του/της και να δείξεις περισσότερη δύναμη και ανεξαρτησία στη συμπεριφορά σου. Έτσι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και ίσως καταφέρεις τελικά να σε κυνηγάει ο Κριός. Όνειρα και σκέψεις που αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το αντικείμενο του πόθου σου θα σου ανεβάσουν το ηθικό γιατί έτσι θα ήθελες να είναι η ζωή σου και μάλιστα με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Ο Ταύρος συνεχίζει να είναι δίπλα σου με σταθερότητα και αυταπάρνηση αλλά με τις δικές του/της εμμονές για αποκλειστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η δύναμη σου είναι πολύ μεγάλη και θα εντυπωσιάσει ακόμα κι εσένα γιατί θα αντιμετωπίσεις τα πιο δύσκολα θέματα με μια ιδιαίτερη εσωτερική αντίληψη η οποία μάλλον σε ξεπερνάει. Μπορεί επίσης να βιώσεις το αίσθημα της προδοσίας από λόγια ή κινήσεις ενός φιλικού προσώπου που συνδέεται με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αλλά εσύ έχεις βάλει πλώρη για το στόχο σου, οπότε μάλλον δεν θα δώσεις σημασία. Και ο στόχος είναι πρώτα να είσαι εσύ καλά και μετά να γίνει αν θα γίνει κάτι με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Με τον Δίδυμο μπορεί να έρθεις πιο κοντά αλλά κάτι στην συμπεριφορά του να μη σου φαίνεται αληθινό και να μην ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Η σχέση με το Λιοντάρι μπορεί να εξελιχθεί κυρίως από την πλευρά του/της, γιατί μάλλον θα εκδηλωθεί και θα πει επιτέλους τι θέλει από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ένα καυτό ειδύλλιο μπορεί να υπάρχει αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου και εσύ να μην μπορείς να το ζήσεις όπως θα ήθελες. Είτε γιατί έχει φύγει πλέον από μέσα σου η θέρμη και είσαι στο πουθενά, είτε επειδή δεν έχεις καμία όρεξη και δεν μπορείς να απολαύσεις αυτά που σου δίνονται. Μερικές φορές η αναγνώριση έρχεται πολύ αργά και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Αλλά τουλάχιστον δεν μένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Το προσπαθείς πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Γιατί νιώθεις ακόμα και με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου ότι κάτι κινείται και δεν θέλεις με τίποτα να το χάσεις. Συνεχίζεις όμως να κρατάς αποστάσεις και να επιμένεις σε μια μοναχικότητα η οποία εν μέρει σε εξυπηρετεί αλλά ταυτόχρονα σε απομονώνει από όλους και όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σταθμίζεις πολλά και προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες οι οποίες αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου εύκολες. Η διάρκεια είναι το ζητούμενο και το πιο δύσκολο κομμάτι για σένα. Θα προσπαθήσεις λοιπόν να ξεπεράσεις την ανησυχία σου για γρήγορη αποχώρηση ή αποκοπή από την σχέση που τόσο πολύ θέλεις να έχεις. Οπότε θα αναλύεις με εντελώς διαφορετικό τρόπο όλα όσα εισπράττεις σαν μηνύματα από το περιβάλλον σου, αν φυσικά επιμένεις στην σταθερότητα. Η καρμική σχέση με τον Δίδυμο θα εκδηλωθεί έντονα αυτήν την εβδομάδα και θα δεις τελικά αν μπορείς να είσαι μαζί του/της ή όχι. Με τον Ταύρο ή το Σκορπιό είσαι σε πολύ καλό δρόμο αφού καταλαβαίνετε εύκολα ο ένας τον άλλον, πολύ καλύτερα από παλιά. Ο Τοξότης παραμένει ένα μυστήριο με την εξαφάνισή του/της αλλά εσύ μέσα σου πιστεύεις ότι τελικά θα είστε μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα και μεγάλες ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή αυτήν την περίοδο. Οπότε μην αφήσεις κάποιες παλιές πεποιθήσεις να γκρεμίζουν την εσωτερική σου αισιοδοξία. Η σχέση με τον Δίδυμο, που μπορεί να ήταν φίλος/η και ξαφνικά να έρθει πολύ κοντά σου, μάλλον θα είναι το δώρο σου γιατί δεν το περίμενες και είχες υποτιμήσει αυτήν την επαφή. Τώρα όμως που διαπιστώνεις μια διαφορετική πραγματικότητα όλα αλλάζουν και γίνονται πιο εύκολα και κυρίως χειροπιαστά. Η επαφή με ένα Λιοντάρι που πιθανόν να ταξιδεύει ή να μην κοντά θα σου δώσει σήματα ανανέωσης και ίσως υπαναχωρήσεις και συγχωρήσεις κάποια μικρά ατοπήματα. Όσο πάντως και να θέλεις να ξεχάσεις τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, ίσως χρειαστεί να βρεις τρόπους προσέγγισης κυρίως για θέματα οικονομικής συνεργασίας ή επαγγελματικής πληροφόρησης κι έτσι να έρθετε και πάλι κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Βρίσκεσαι στο «εδώ και τώρα» αλλά κοιτάς και αλλού. Γιατί μέσα σου έχεις μια ιδιαίτερη ανησυχία η οποία δεν σε αφήνει με τίποτα να ηρεμήσεις. Οπότε βρίσκεις συνέχεια τρόπους να φεύγεις και να μην είσαι πουθενά. Γιατί έχεις ανάγκη να είσαι με πολύ κόσμο ή να φλερτάρεις ή να μιλάς χωρίς φυσικά να έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Περιορισμός από την πλευρά σου δεν θα υπάρξει, εκτός αν το δεις πολύ ηθικά το θέμα και σταματήσεις κάθε προσπάθεια. Σε αυτήν την περίπτωση, θα περάσεις στο άλλο άκρο και θα στραφείς πλήρως σε μια σεμνοτυφία η οποία και πάλι δεν σου ταιριάζει. Εκτός αν είσαι με κάποιο άτομο που σε υποχρεώνει με τον τρόπο του να είσαι πολύ στοχευμένος/η και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σου διάθεση. Πάντως το ότι θα είσαι λίγο από όλα, δηλαδή μια στο καρφί και μια στο πέταλο, μπορεί κάπου να σε εξυπηρετήσει και κάπου να σου χαλάσει τελείως την εικόνα. Χρειάζεται να βρεις τη γραμμή που θα χαράξεις χωρίς αγωνίες ή απομόνωση. Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης έχουν βαθμό δυσκολίας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved