Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/5

ΚΡΙΟΣ

Μιας και είναι Παρασκευή θα κανονίσεις μια έξοδο με φίλους γιατί έχεις ανάγκη, όχι μόνο να ξεσκάσεις αλλά να νιώσεις το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας να σε πλημμυρίζει. Φλερτ θα υπάρξουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα πάρεις και πολύ στα σοβαρά, μάλλον σαν παιχνίδι θα τα δεις και μάλιστα θα διασκεδάσεις την πέραση που έχεις. Αν είναι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη να ρίξετε πίσω από την πλάτη σας άγχη και προβλήματα και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μόνοι σας ή με την παρέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σύντροφός σου ίσως προτείνει σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Πριν αρνηθείς, άκουσέ τον γιατί τελικά μπορεί και να σου αρέσει. Μια δοκιμή άλλωστε ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αν είσαι ελεύθερος/η, λόγω Αφροδίτης έχεις αποκτήσει μια σχετική ευελιξία και διάθεση για ανανέωση γι’ αυτό πειραματίσου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, προσεγγίζοντάς το με ένα πρωτότυπο αλλά εξίσου όμορφο τρόπο. Το αποτέλεσμα μπορεί να σε δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από καινούργιες πληροφορίες άλλο τίποτα αυτές τις μέρες, όμως κάποιες που ίσως μάθεις σήμερα μάλλον θα επιβεβαιώσουν την αίσθηση που είχες ότι ένα πρόσωπο που σου αρέσει ενδιαφέρεται κι αυτό θα σου φτιάξει το κέφι. Το θέμα αν θα το εκδηλώσει ευθέως και πότε. Αν είσαι σε σχέση, η Παρασκευή σου θα έχει αρκετό τρέξιμο, τουλάχιστον το πρώτο μισό της για να κανονίσεις κάποια θέματα που εκκρεμούσαν, το βράδυ όμως θα ανήκει σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε και μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είναι πιο εύκολο σήμερα για σένα να δεις κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή από τελείως διαφορετική άποψη και σε αυτό ίσως σε βοηθήσει μια πιθανή γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα είναι αρκετά απελευθερωμένο σε αντιλήψεις και θα σε επηρεάσει αρκετά η επαφή σου μαζί του αφού θα νιώσεις ότι τόσο καιρό στερείσαι πράγματα λόγω της νοοτροπίας σου. Αν είσαι σε σχέση, μη διστάσεις, όχι μόνο να ακούσεις, αλλά και να χρησιμοποιήσεις μια πρόταση του συντρόφου σου για να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να μειώσετε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Υδροχόο θα γοητεύσεις τα πλήθη σήμερα με τη συνολική παρουσία σου. Η λάμψη και ο ερωτισμός σου θα είναι αρκετά έντονα και θα σου ανοίξουν πόρτες ενώ οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά κι ένα έντονο φλερτ θα είναι αρκετές, κυρίως αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια μεγάλη παρέα. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου δε θα σου αρνηθεί μια χάρη σήμερα, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να την ζητήσεις γιατί αν το πιέσεις γιατί θα αντιδράσει περίεργα και μάλλον θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να σε απασχολήσει μια ερωτική σου υπόθεση γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς άλλαξε στην πορεία και ενώ είχατε φράσει σε ένα καλό σημείο με ένα πρόσωπο, τελικά δεν προχώρησε η κατάσταση. Καλό θα ήταν όμως να μην εγκαταλείψεις ακόμα το μέτωπο γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι προσωρινό και να οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες. Αν είσαι σε σχέση, άσε στην άκρη δουλειές κι άλλες υποχρεώσεις και φρόντισε να χαρείς το βράδυ με το ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις τα τυχερά σου σήμερα αν κυκλοφορήσεις και μάλιστα ίσως τα πράγματα έρθουν πιο εύκολα για σένα μέσα από μια παρέα που θα τύχει να βρεθείς. Σίγουρα όμως ελκύεις κι όπου κι αν πας θα συγκεντρώσεις πάνω σου αρκετά βλέμματα, όποτε δεν αποκλείεται να προσελκύσεις ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε εκνευρίσει μια θεωρητική τοποθέτηση σου συντρόφου σου σε ένα θέμα που εσένα σε καίει αλλά καλό είναι να διδαχθείς από τη δική του αντιμετώπιση και να μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, το ίδιο όμως θα είναι και κάποιες αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να θέλεις αρκετά ένα πρόσωπο αλλά βλέπεις ότι είτε συμπεριφέρεται τελείως αψυχολόγητα και δεν μπορείς να το κατανοήσεις είτε έχει αντιλήψεις που εσύ δεν «σηκώνεις» και καθιστά δύσκολο το να είστε μαζί. Γι’ αυτό θα είσαι σε δίλημμα και δε θα ξέρεις αν πρέπει να επιμείνεις ή όχι. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα θα είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε, αν παραμερίσετε το συναίσθημα και το δείτε αντικειμενικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις αρκετή ενέργεια γι’ αυτό δε θέλεις να μείνεις μέσα το βράδυ, οπότε είναι πιθανή μια έξοδος με την παρέα σου που βέβαια με την Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σου φέρει και μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που -αν μη τι άλλο- φαίνεται να έχετε κοινές πεποιθήσεις περί σχέσεων. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει καθόλου και παρεξηγεί κάποιες φιλελεύθερες απόψεις σου κι αυτό σήμερα τουλάχιστον θα σε πειράξει αλλά καλό θα ήταν να το αναφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σου θα είναι καλή και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αντιμετωπίζεις αλλιώς τα πράγματα στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως σήμερα να σου γίνει μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σου προκαλεί διφορούμενα συναισθήματα αλλά το πιο πιθανό είναι να τη δεχτείς, αφού δεν έχεις τίποτα να χάσεις συν το ότι έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ανάγκη για κάτι διαφορετικό που θα τονώσει τη σεξουαλική σας γιατί βλέπεις ότι το ενδιαφέρον του συντρόφου σου έχει εξασθενήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει ένα έντονο πουσάρισμα που θα εκμεταλλευτείς προκειμένου να κάνεις νέα ανοίγματα και καινούργιες γνωριμίες. Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου και ενδεχομένως η προκλητικότητα αλλά και εκκεντρική σου προσωπικότητα να προσελκύσει ένα πρόσωπο που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να έχεις μια τάση ανεξαρτησίας και να νιώσεις ότι σου λείπει η ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις. Γι’ αυτό οι αντιδράσεις σου θα είναι κάπως περίεργες προς το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψυχολογικά είσαι καλά και παρά το ότι δεν έχεις κάνει σχέδια για το βράδυ, ίσως βρεθείς αναπάντεχα, μετά από πίεση κάποιων φίλων σου, σε ένα μέρος που είτε δεν έχεις ξαναπάει είτε να συναναστραφείς και με άτομα που δεν γνωρίζεις. Ωστόσο, αυτό καλό θα σου κάνει αφού θα κερδίσεις θετικά σχόλια κι ίσως την καρδιά κάποιου/ας από την ομήγυρη. Αν είσαι σε σχέση όμως, μάλλον θα προτιμήσετε την ηρεμία του σπιτιού σας για να αδειάσετε το κεφάλι σας απ’ ό,τι σας ζαλίζει και να χαρείτε ένα ξέγνοιαστο βράδυ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved