Ερωτικό ωροσκόπιο 26/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/5

ΚΡΙΟΣ

Αργά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον 11ο οίκο σου ενισχύοντας το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σου και χαλαρώνοντάς σε από τη σοβαρότητα των προηγούμενων ημερών. Αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου αλλά και τη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι γι’ αυτό θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Αν μάλιστα είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις να βρεθείς με κάποιους φίλους σου, να γελάσετε, να περάσεις όμορφες «εργένικες» στιγμές, χωρίς την παρουσία του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μια η Αφροδίτη στους Διδύμους, από την άλλη η Σελήνη στον Υδροχόο, σπρώχνεσαι από παντού να ξεκολλήσεις από τα συνηθισμένα και να κυνηγήσεις κάτι πιο φρέσκο και διαφορετικό, έστω και μόνο για την εμπειρία. Γι’ αυτό σήμερα ίσως σου τραβήξει την προσοχή ένα πρόσωπο που θα ξεφεύγει τελείως από τα δεδομένα σου αλλά θα σε ελκύει απίστευτα και θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις. Αν είσαι σε σχέση, δεν είσαι για μεγάλες αλλαγές κι ανατροπές, όμως καμιά φορά πρέπει να κάνεις την έκπληξη τουλάχιστον στην προσωπική σου ζωή για να ανανεώνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πάρει τα πάνω σου κι από το απόγευμα και μετά θα δώσεις τα «ρέστα» σου επικοινωνιακά, οπότε μάτια κι αφτιά θα είναι καρφωμένα σε σένα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια επαφή με ένα πρόσωπο που θα ταιριάζετε σε αντιλήψεις και νοοτροπία. Μπορεί να μην καταλήξει κάπου ερωτικά αλλά σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη νότα στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βάλετε κάποιες ιδέες κάτω με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ακόμα κι οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις πιο χαλαρά και με διάθεση να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις μια πρόταση στο ταίρι σου που θα το εκπλήξει αλλά σίγουρα δε θα σου πει όχι. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να αιφνιδιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει προσεγγίζοντάς το, έχοντας όμως μια μάλλον φιλική συμπεριφορά, ώστε να καλύψεις τα νώτα σου σε περίπτωση που δεν τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα. Στο κάτω-κάτω δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Υδροχόο, από το απόγευμα, θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανεβεί κατακόρυφα και θα γίνεις το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς. Ωστόσο, ίσως σε πιάσει ένας εγωκεντρισμός που καλό θα ήταν να κοντρολάρεις γιατί θα μπορούσε να αποβεί εναντίον σου σε μια γνωριμία μιας και το συγκεκριμένο άτομο θα δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση για σένα. Αν είσαι σε σχέση, έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια γι’ αυτό ενδέχεται να προτείνεις στο ταίρι σου να πρωτοτυπήσετε σήμερα και να κάνετε κάτι ξεχωριστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι έτσι κι αλλιώς κι εφ’ όσον το κάνεις στα επαγγελματικά σου θέματα γιατί να μην το κάνεις και στα ερωτικά. Ενδεχομένως λοιπόν, αν χρησιμοποιήσεις μια τακτική ασυνήθιστη για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει σήμερα και με δεδομένη την εύνοια που έχεις, να σου φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να είσαι σωματικά κουρασμένος/η αλλά ψυχολογικά είσαι καλά κι έτσι θα χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου σου και θα απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι σε φάση έντονης κοινωνικοποίησης και ανοιγμάτων προς πολλές κατευθύνσεις, αφού έχεις τη διάθεση να γνωρίσεις περισσότερα και ετερόκλητα άτομα που θα σου δημιουργήσουν καινούργια ερεθίσματα. Σήμερα, θα έχεις μια τάση να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις πιπεράτα σχόλια και υπονοούμενα, χωρίς απαραίτητα να επιδιώκεις κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο για το παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή σε ένα σινεμά, με την παρέα σας ή οι δυο σας, είναι καλή ιδέα για να σπάσετε τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από μια ερωτική σου υπόθεση και την αντιμετωπίσεις καθαρά εγκεφαλικά, ενδεχομένως να βρεις την άκρη που ψάχνεις και να βγεις από ένα αδιέξοδο. Βέβαια δε θα είναι εύκολο, όμως αξίζει την προσπάθεια γιατί κι εσύ θα ηρεμήσεις κι ίσως το άλλο άτομο αντιδράσει πολύ θετικά αν κοιτάξεις άλλα σου θέματα και αδιαφορήσεις λίγο. Αν είσαι σε σχέση, το πρώτο μισό της ημέρα θα τρέχεις να διευθετήσεις διάφορες υποχρεώσεις, το βράδυ όμως θα απολαύσεις χαλαρές στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε ένα ερωτικό σου θέμα. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων θα σε οδηγήσει σε μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων κι ίσως δεις μια άλλη πλευρά που μέχρι τώρα δεν γινόταν, λόγω του είσαι συναισθηματικά εμπλεκόμενος/η. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να αντιδράσεις πολύ περίεργα σε μια πρόταση του συντρόφου σου, αργότερα όμως που θα την ξανασκεφτείς μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιό σου θα φροντίσεις να κρατήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική σου και δε θα επιτρέψεις στα πρώτα να σε καταλάβουν. Όσο πλησιάζει όμως το βράδυ, θα αρχίσουν να αυξάνονται οι επιθυμίες σου, παίρνοντας τα ηνία και θα αρχίσεις να βιώνεις πολύ έντονα την ανάγκη να καλύψεις, έστω και προσωρινά, τη μοναξιά σου. Επίσης, ίσως ξαφνικά δεις τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, αντιλαμβανόμενος/η ότι χρειάζεται να ενισχύσεις την ερωτική πλευρά της σχέσης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το απόγευμα γίνεσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο του διημέρου. Μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα καθώς ένα άτομο που σου αρέσει θα κάνει μια κίνηση που θα δηλώνει το ενδιαφέρον του ή η γοητεία που θα ασκείς θα είναι τέτοια που θα ελκύσει κάποιον/α που θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, αν όμως κοντρολάρεις την προκλητικότητα ή μια τάση ανεξαρτησίας που μπορεί να σε πιάσει και να θέλεις από αντίδραση να κάνεις ό,τι σου κατέβει.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις αρκετά καλά φύλλα στα χέρια σου, όσον αφορά στα ερωτικά σου, το θέμα όμως είναι να κάνεις και καλό παιχνίδι, διαφορετικά δε θα κερδίσεις την παρτίδα. Γι’ αυτό θα ήταν σοφό να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση, να κάτσεις μόνος/η, να μετρήσεις τα δεδομένα κι ανάλογα να πράξεις. Αν είσαι σε σχέση, η επίδραση ενός πολύ κοντινού σου προσώπου πάνω σου είναι τέτοια που μπορεί να είναι η αιτία κάποιων διαφωνιών ή αντιρρήσεων που προβάλλεις στο ταίρι σου γι’ αυτό φρόντισε να... αυτονομηθείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved