Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

ΚΡΙΟΣ

Μετά από αρκετές μέρες φουλ στην ενέργεια και την εκτόνωση σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να χαλαρώσεις και να περάσεις μια όμορφη Κυριακή με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι ελεύθερος/η γιατί θα νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κάνεις νοερά τα σχέδιά σου για τις επόμενες μέρες κατά τις οποίες θέλοντας και μη θα πρέπει να είσαι ακμαίος/η και σε εγρήγορση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόκειται να περάσεις μια όμορφη Κυριακή, τουλάχιστον εσύ που ανήκεις στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Οι ρυθμοί της ημέρας θα είναι χαλαροί, κάτι που σου χρειάζεται για να μπορείς και συ να λειτουργήσεις χωρίς πίεση και άγχος. Ενδεχομένως μάλιστα να τύχει να βρεθείς σε μια παρέα όπου ένα άτομο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αρκετά ευγενικό να σου κεντρίσει την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως εσύ και το ταίρι σου να δώσετε τα... φώτα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα ζητήσει τη συμβουλή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκεί που θα είσαι μια χαρά σήμερα, ίσως κάτι ή κάποιο πρόσωπο αγγίξει μια ευαίσθητη χορδή σου και ξυπνήσει τη συναισθηματική σου πλευρά. Θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να αποκτήσεις τον άνθρωπό σου, ωστόσο, με Ήλιο και Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι πιθανότητες να τον βρεις είναι παραπάνω από μεγάλες, αρκεί να προσέχεις γύρω σου τι κινείται γιατί λόγω ταχύτητας σου ξεφεύγουν διάφορα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μάθετε μια πτυχή ενός οικογενειακού θέματος που δε φανταζόσασταν και να απορήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχουν θολά τοπία σε ένα θέμα και έχεις κολλήσει, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσουν, καλό θα ήταν όμως να κρατηθεί μακριά από υπερβολικούς συναισθηματισμούς για να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα όμορφο κομπλιμέντο από ένα πρόσωπο μάλλον θα σου δώσει φτερά να πετάξεις, η φαντασία σου θα αναλάβει τα ηνία και ίσως αρχίσεις να πλάθεις το ιδανικό σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί ανάμεσα σε σένα και σε εκείνο.

ΛΕΩΝ

Οι ρυθμοί σου είναι πιο πεσμένοι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχεις ερωτική διάθεση. Απλά θα είναι έντονο και το ρομαντικό στοιχείο και θα σε γλυκαίνει αρκετά, οπότε θα είναι πιο εύκολο να σε προσεγγίσουν και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Είναι μάλιστα πιθανό ένα πρόσωπο να σε φλερτάρει πολύ διακριτικά και να σε ελκύσει. Αν είσαι σε σχέση, μια άκρως αγαπησιάρικη βραδιά αναμένεται η αποψινή με το ταίρι σου, καθώς και οι δυο θα έχετε την τάση να ξεχάσετε τα πάντα και πνιγείτε στις αγκαλιές και τα φιλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις αλλά και να δημιουργήσεις τις απαραίτητες συνθήκες για να τονώσεις συναισθηματικά τη σχέση σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως βρεθείς κάπου όπου ένα γοητευτικό, πρόσχαρο και χαμογελαστό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου. Αν το θελήσεις, θα είναι πολύ εύκολο να το προσεγγίσεις και να το γνωρίσεις καλύτερα αλλά έχε υπόψη σου ότι δε θα είναι... ανοιχτό βιβλίο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να ψαχτείς παραπάνω όσων αφορά στην ερωτική σου ζωή. Να ανακαλύψεις τι θέλεις εσύ κυρίως κι όχι οι άλλοι γύρω σου και τι σου λείπει περισσότερο. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση η θεώρησή σου να είναι κάπως θολή και μπερδεμένη εξ αιτίας των συναισθημάτων σου. Αν είσαι σε σχέση, αρκετές δουλειές νοικοκυριού περιλαμβάνει το πρόγραμμα αλλά από το απόγευμα και μετά θα φροντίσετε να ξεκουραστείτε και να κάνετε όσα σας ευχαριστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαφή σου με ένα πρόσωπο, πιθανόν μέσα από μια παρέα ή ομάδα θα σε γεμίσει με έντονα συναισθήματα αλλά θα φροντίσεις να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχό σου και να μη φανούν. Το σίγουρο είναι ότι δε θα το αφήσεις να σου ξεφύγει, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να του αποσπάσεις την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξαναβρεθείτε και φυσικά κάτω από άλλες συνθήκες. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πολλά μπορεί να γίνονται στη σχέση σου που από διαίσθηση αντιλαμβάνεσαι και θεωρείς ότι πρέπει να τα ψάξεις λίγο περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή αναμένεται μια καλή μέρα για σένα, καθώς θα περιλαμβάνει άφθονες «σπιτικές» στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης. Πάντως δεν αποκλείεται να βρει την ευκαιρία το ταίρι σου να σου εκφράσει και ένα παράπονό του που όμως δε θα σε ενοχλήσει και θα αντιληφθείς ότι έχει απόλυτο δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος/η, σιγά-σιγά βλέπεις με άλλη ματιά τα της ερωτικής σου ζωής και ενδεχομένως να αποδεχτείς και μια λάθος εκτίμηση που έκανες για ένα πρόσωπο που σου άρεσε, οπότε τώρα θα είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να πας παρακάτω και να βιώσεις καινούργια πράγματα στα ερωτικά σου, αλλά ακόμα δεν έχεις βρει τον τρόπο ίσως γιατί είσαι ακόμα κολλημένος/η με μια παρελθοντική κατάσταση. Ωστόσο, ξέρεις καλά ότι αν δεν πάρεις συνειδητά την απόφαση να κλείσεις τους λογαριασμούς σου, σύντομα θα επανέλθεις στα ίδια, πόσο μάλλον αν έχεις ακόμα συναισθήματα μέσα σου. Αν είσαι σε σχέση, το τι λένε και πώς βλέπουν οι άλλοι το ταίρι σου δεν έχει καμία σημασία, από τη στιγμή που εσύ το ζεις καθημερινά...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός/η αλλά από φαντασία δεν πιάνεσαι, κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις ένα όμορφο και ασυνήθιστο τρόπο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να του δώσεις την αίσθηση ότι το πιέζεις ή έχεις απαιτήσεις από αυτό. Γι’ αυτό θα αφήσεις το στίγμα σου και ταυτόχρονα χώρο και χρόνο να το επεξεργαστεί. Αν είσαι σε σχέση, η ασαφής εικόνα για τα οικονομικά σας ίσως δε σας επιτρέψει να κάνετε κάποια σχέδια ή μια αγορά καθώς όλα είναι φλου κι αυτό δε σας αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει αισιοδοξία και πίστη για το ερωτικό σου μέλλον κι αυτό είναι σημαντικό για σένα, αφού ούτε φοβίες σε διακατέχουν, ούτε και ανασφάλειες. Αν μάλιστα δεν υπερεκτιμάς πρόσωπα και καταστάσεις και φροντίζεις να έχεις σωστή κρίση, μαζί με την πλανητική εύνοια που έχεις, τότε η δημιουργία μιας όμορφης σχέσης είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να διατηρήσεις ένα γαλήνιο και ταυτόχρονα ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι μάλλον παιχνιδάκι σήμερα και θα γίνει ό,τι ζητήσεις χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved