Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23/5 έως και 29/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε καλύτερη φάση από άποψη επικοινωνίας και αυτό σε διευκολύνει να διεισδύσεις ακόμα και σε μια πόρτα κλειστή, αφού θα βρεις τον τρόπο μέσα από ένα φίλο ή φίλη να μάθεις αυτά που θέλεις. Στην παρούσα φάση αυτό που σκέφτεσαι έντονα είναι αν αξίζει ένα συγκεκριμένο άτομο να είναι μαζί σου ή όχι. Γιατί μπορεί να σου έχει περάσει από το μυαλό πως ό,τι έχεις κτίσει είναι ένας δικός σου μύθος. Και αυτό είναι που σε φρενάρει λίγο. Κατά τα άλλα, αν είσαι ελεύθερος/η, εύκολα θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν θα είναι και τόσο ανέφικτο να έρθεις κοντά με ένα άτομο που πιθανόν να μην βρίσκεστε ούτε καν στην ίδια πόλη. Αλλά αυτό δεν είναι για σένα κάτι δύσκολο γιατί μπορείς να βρεθείς παντού. Αν είσαι σε σχέση θα ανοίξουν όλα τα ζητήματα που σας απασχολούσαν και σίγουρα θα τα πάτε πολύ καλύτερα. Δίδυμος ή Τοξότης θα είναι το άτομο που μπορεί να σε συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Οι εκτιμήσεις σου αλλάζουν καθώς επίσης και οι προσλαμβάνουσες. Όλα γίνονται περισσότερο ανάλαφρα και με λιγότερες υποχρεώσεις και κάπου νιώθεις ότι μπορείς να κρύβεσαι ή να κάνεις ό,τι θέλεις. Προτιμάς πάντως αυτήν τη στιγμή έναν πλατωνικό έρωτα παρά να έχεις υποχρεώσεις που δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σε έχουν πιάσει τα ρομαντικά σου και σκέφτεσαι το άλλο άτομο όπως εσύ θέλεις για να μην τον/την εντάξεις μέσα σε μια βαρετή καθημερινότητα. Η επαφή με τον Τοξότη μπορεί να γίνει σε μυστικό επίπεδο και αν δουλεύεις μαζί του/της θα ανταλλάσσετε συνέχεια κρυφές ματιές η λέξεις με υπονοούμενα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ενεργοποιηθείς και πάλι μέσα σε μια πολύ στενή σχέση την οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να διαχειριστείς. Αλλά μάλλον θα πάρεις απόφαση να είσαι κοντά γιατί όλα προς τα εκεί σε σπρώχνουν. Αρκεί να μην δημιουργήσεις εξαρτήσεις κυρίως στον οικονομικό ή συναισθηματικό τομέα. Γιατί όλα μπορεί να σε καθηλώσουν και να σε κρατήσουν δέσμιο/α σε μια κατάσταση που μπορεί τελικά να μην σου πηγαίνει καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αλλάζουν όλα προς το καλύτερο γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από τις 24 του μηνός και θα φέρει σίγουρα κάποιες θετικές ανατροπές. Για αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις το καλύτερο πάνω από όλα σε σχέση με τον εαυτό σου, ενώ θα επεκταθείς και σε καινούργια μονοπάτια. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα προσπαθήσεις να αναπτύξεις και πάλι το επικοινωνιακό σου κομμάτι με στόχο να κατευθύνεις εσύ το παιχνίδι και κυρίως να διορθώσεις κάποιες άκυρες συμπεριφορές από την πλευρά σου. Στο παιχνίδι πάντως θα μπει ένας Καρκίνος που πιθανόν να μην είναι εύκολο να ανοιχτείς μαζί του/της αλλά με τον δικό σου τρόπο θα τα καταφέρεις. Γιατί έχεις βάλει κάποιους στόχους και θα τους κατακτήσεις. Η επαφή με έναν άλλο Δίδυμο είναι για σένα πολύ ιδιαίτερη και πιθανόν να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις συμβίωσης ή οριστικής σχέσης. Η επιστροφή ενός Σκορπιού μπορεί να σε ταράξει ή να πιεστείς γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Και δεν είναι εποχή για να νιώθεις πάλι τέτοιου είδους συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι ανταμοιβές σου μπορεί να έρθουν ξαφνικά και χωρίς να τις περιμένεις. Με κάποιο τρόπο θα αντιληφθείς ότι τελικά υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται αληθινά για σένα και αυτό είναι το γιατρικό που θα σου δώσει δύναμη. Είναι σημαντικό να αγαπιέσαι και να θεωρείς τον εαυτό σου ιδιαίτερα τυχερό/η. Η καρδιά σου θα μπορέσει να γίνει πολύ ανάλαφρη γιατί θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να μην έχεις κάποια σταθερή σχέση – αν φυσικά είσαι ελεύθερος/η και δεν θέλεις ακόμα σοβαρές δεσμεύσεις. Η διπλωματία πάντως θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις γενικά την εικόνα σου και κατ’ επέκταση να δημιουργήσεις πιο ανάλαφρες και πιο εύκολες σχέσεις με στόχο την καλύτερη επικοινωνία. Η επαφή με το Λιοντάρι ίσως σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά πιθανόν να δυσκολεύεστε στην επικοινωνία σε βάθος χρόνου, επειδή έχετε διαφορετικές προσωπικότητες. Όμως σίγουρα μπορεί να ξεπεράσεις τα εμπόδια αν υπάρχει βαθιά αγάπη και ενδιαφέρον. Από την άλλη, θα σταματήσεις τη μοιρολατρική στάση σου με τον Σκορπιό γιατί θα νιώσεις την εσωτερική σου δύναμη.

ΛΕΩΝ

leo

Θα υπάρξει καλυτέρευση λόγω της επικοινωνίας που θα αναπτύξεις μέσα από ατομικές πρωτοβουλίες και αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλύτερο κλίμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Η επαφή με φίλους αλλά και με νέα άτομα που θα γνωρίσεις θα ανοίξει καινούργιες πόρτες και σίγουρα θα σου φέρει κάτι καινούργιο και πολύ φρέσκο. Σαν άτομο γενικά θα νιώθεις κάπως δικαιωμένος/η γιατί θα εισπράξεις με κάποιο τρόπο την ανταπόκριση στα συναισθήματά σου και αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα γίνεις πιο κτητικός/η γιατί θα υπάρχει από την πλευρά σου μεγαλύτερο πάθος, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή Σκορπιός που με τον τρόπο του/της σε πιέζει να εκδηλωθείς. Μόνο που δεν σου είναι εύκολο να το κάνεις επειδή νιώθεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην μεταξύ σας επαφή και αυτό δεν σου αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαι οριακά μέσα σε μια σχέση και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο το μυαλό σου είναι ξεσηκωμένο γιατί βλέπεις και αλλού, μια άλλη πόρτα που μπορεί να ανοίξει. Και παρόλο που δεν είσαι άτομο που του αρέσει η απιστία, μάλλον έχεις κουραστεί μέσα σε μια σχέση που ακόμα δεν έχει οριοθετηθεί και κατά βάθος θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Η επέκταση μέσα από μια νέα γνωριμία μπορεί να σου φανεί η ιδανική λύση στο πρόβλημά σου. Όσο πάντως ξεπερνάς τις αντιστάσεις σου να φλερτάρεις και να επικοινωνείς με ένα άτομο που δεν το γνωρίζεις πολύ καλά, τόσο θα κάνεις ένα βήμα μπροστά. Και αν είσαι ελεύθερος/η, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει τελικά, χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ή θα συμβούν πράγματα στα οποία δεν συμφωνείς καθόλου. Η επαφή με τον Τοξότη παρά τις διαφωνίες σας πάντα έχει έναν τρόπο να σε βγάζει από την καθημερινή μιζέρια και αυτό σε κάνει να προσπαθείς πάλι και πάλι. Γιατί τελικός σου στόχος είναι να είσαι μαζί του/της με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

libra

Βγαίνεις σιγά-σιγά από τα πολλά «πρέπει» και νιώθεις πιο κοντά στον εαυτό σου γιατί έχει ανέβει ο πήχης στο κομμάτι της επικοινωνίας. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα βελτιωθείς γιατί θα έχεις μια απίστευτα ανάλαφρη διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με έναν Κριό ή Δίδυμο ή Υδροχόο που για λόγους που ούτε και εσύ γνωρίζεις είχατε χαθεί για ένα διάστημα. Τώρα πάλι δημιουργείται χωρίς να το καταλάβεις μια εύκολη γέφυρα επικοινωνίας. Οπότε εκεί θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, αφού θα είσαι πιο κοινωνικός/η και ανοικτός/η σε κάθε τι καινούργιο και μέσα από όλο αυτό δημιουργείς μια ατμόσφαιρα πολύ φιλική και άνετη. Το παλιό μοντέλο σχέσης πολύ θα ήθελες να το πετάξεις στα σκουπίδια γιατί έχεις κουραστεί και τη θέση του να αντικαταστήσει ένα νέο που θα έχει περισσότερη χαρά και ανεμελιά. Πιθανόν ο Αιγόκερως από όλη αυτήν την αλλαγή να... τσινίσει και να υπάρξουν προβλήματα του τύπου «με προδίδεις» ή «δεν με νιώθεις όπως παλιά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχει αρχίσει και διαφαίνεται στον ορίζοντα μια νέα, διαφορετική κατάσταση, που αν την προσεγγίσεις, όντως θα βγεις από τα σκοτάδια και τις συναισθηματικές σου εξαρτήσεις. Ο Κριός σίγουρα θα σε πλησιάσει και με κάποιο τρόπο θα διαλέξει να είναι συνέχεια κοντά σου είτε με δικαιολογία την κοινή επαγγελματική στέγη είτε με φιλική προσέγγιση. Πάντως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να βρει τρόπο να είναι μαζί σου. Εσύ αυτό πρέπει να το εκτιμήσεις γιατί κάποια στιγμή, όταν θα ζυγίζεις συμπεριφορές για να βγάλεις τα πορίσματα σου, θα κάνεις τον διαχωρισμό ποιος/α τελικά ενδιαφέρεται αληθινά και ποιος όχι. Και αυτό περισσότερο θα το δείξουν οι πράξεις και όχι τα πολλά λόγια ή τα διπλά μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σίγουρα θα ξεκινήσει μια πιο συντροφική περίοδος και αν έχεις δουλέψει πάνω σε μια σχέση θα ανταμειφθείς έτσι και αλλιώς γιατί όλα θα είναι πολύ εύκολα για σένα. Η Αφροδίτη που θα μπει στον άξονά σου στις 24 του μηνός θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση η οποία σε ξεπερνάει αυτή την στιγμή, γιατί εσύ δεν θα κάνεις σχεδόν τίποτα και οι προτάσεις για επαφές θα έρχονται βροχή. Μπορεί να είναι η εποχή που θα ψάξεις να βρεις το ταίρι που σε συμπληρώνει γιατί θα νιώσεις μέσα σου ένα κάλεσμα που δεν θα είναι εύκολο να αγνοήσεις. Το θέμα είναι ότι επειδή υπάρχει και ο Κρόνος εκ των πραγμάτων έχεις γίνει αρκετά αυστηρός/η και δεν σου αρέσει να λες εύκολα το «ναι». Γιατί γνωρίζεις πλέον τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις μπει σε μια καινούργια φάση και προσπαθείς να οριοθετηθείς ακόμα και μέσα σε μια σχέση που τη ζεις από απόσταση. Το ζητούμενο είναι να εκδηλωθεί το άλλο άτομο και να μην περιμένει μόνο από εσένα να εκφραστείς ή να πράξεις, γιατί αυτό δεν σου αρέσει και προσπαθείς να το αποφύγεις. Αλλά το καλύτερο φάρμακο για να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή είναι να ξεκινήσεις να βγαίνεις με φίλους και να μοιράζεσαι στιγμές ελαφράδας, ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς. Η επαφή με τον Σκορπιό θα γίνει πολύ δυναμική σε περίπτωση που πάρετε απόφαση να ξαναγυρίσει ο ένας στον άλλον, διότι θα βρείτε πολλά κοινά σημεία τα οποία τελικά θα σας ενώσουν με τρόπο πολύ αισθησιακό. Η εξουσία μερικές φορές σου φαίνεται αφροδισιακή για αυτό πιθανόν να σε μαγνητίσει ένα μεγαλύτερο άτομο που ίσως να είναι Τοξότης, με συνέπεια να μη βλέπεις άλλα πράγματα που παλαιότερα θα ήταν πολύ σημαντικά για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ξεμπλοκάρεις και με έναν τρόπο κινείσαι άνετα και πολύ επικοινωνιακά, βρίσκοντας τελικά τους ρυθμούς σου και αναδεικνύοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Έχεις ανάγκη να περάσεις καλά γιατί νιώθεις μια κούραση η οποία σε ξεπερνάει συναισθηματικά και τώρα χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα, αλλά θα κερδίσεις το χαμένο χρόνο και θα έρθεις πιο κοντά με το Ζυγό που είχατε απομακρυνθεί. Το ζητούμενο είναι να ανεβάσεις την ψυχολογία σου με τέτοιο τρόπο ώστε να σβήσεις ένα κομμάτι του παρελθόντος μονοκοντυλιά και να κοιτάξεις μπροστά. Η σχέση με τον Ταύρο θα επανέλθει με πολύ επεισοδιακό τρόπο, εσύ όμως θα προσπαθήσεις να του/της δώσεις να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Απαιτείται πάντως μεγαλύτερη κατανόηση και από τις δυο πλευρές. Η συγκίνηση που θα νιώσεις με έναν Καρκίνο θα σε κάνει να βιώσεις συναισθήματα ανάμεικτα και πιθανόν να είναι πιο εύκολο να έρθετε σε ουσιαστική επαφή.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Υπάρχει μια διαφοροποίηση στον τρόπο που επικοινωνείς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ξελαμπικάρεις από τις πολλές εντάσεις. Γιατί θέλεις για λίγο να το παίξεις ανέμελος/η και να αποστασιοποιηθείς από μια πολύ δύσκολη σχέση με ένα άτομο το οποίο σε επαναφέρει συνέχεια σε μια πραγματικότητα που δεν σε σου αρέσει καθόλου. Το θέμα είναι να κάνεις τις επαφές σου και να διαλέξεις εσύ το άτομο που θα σου πηγαίνει. Γιατί όλα είναι ρευστά αυτήν τη στιγμή και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή. Η σχέση με το Δίδυμο ή τον Τοξότη κάπου σε ρίχνει στα βαθιά γιατί πρέπει να γίνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι μέχρι τώρα, αλλά δείχνει να μη σε νοιάζει. Η απιστία μπορεί να μπει στην πρώτη γραμμή από την πλευρά σου και να μη σου είναι εύκολο να αντισταθείς, αφού όλο και κάποια γοητευτική προσωπικότητα θα σε αναστατώνει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved