Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5

ΚΡΙΟΣ

Με πολλές επαφές και συζητήσεις ξεκινά η βδομάδα για σένα αλλά και θετικές προοπτικές να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν. Η ενέργειά σου είναι στο φουλ και δεν αποκλείεται μέσα στη φούρια σου να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να του ζητήσεις να βρεθείτε, αφού στη βράση κολλάει το σίδερο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν συζητήσετε με το ταίρι σου και να πάρετε από κοινού αποφάσεις κι όχι να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο πιο εξωστρεφής αλλά και ειλικρινής είσαι σήμερα τόσο το καλύτερο για τη σχέση σου, αφού το να κρύβεις αυτό που σε απασχολεί ή να λες διάφορες δικαιολογίες δε βοηθά κι η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας θα παραμένει τεταμένη. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα ξεφορτωθείς κάποια κολλήματά σου ή θα υποχωρήσουν μπροστά στα συναισθήματά σου που είναι έντονα γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό ή να αποδεχτείς μια πρόταση ενός προσώπου ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, παρά το ότι ξεφεύγει κάπως από τα πρότυπά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη απέναντί σου και μια μέρα μετά την Πανσέληνο, θα σου δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στην σχέση σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα βρεις αντιστάσεις κι αντιδράσεις. Αν ωστόσο τα επιχειρήματά σου είναι σωστά, τότε σύντομα θα ηρεμήσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι πιο φρέσκος/α και αναζωογονημένος/η, κάτι που βγαίνει και στην εικόνα σου και ενδεχομένως να είναι αυτό που θα σε κάνει επιθυμητό/η στο αντίθετο φύλο ή να φέρει μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να προκληθεί ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά θα βγουν διάφορα στην επιφάνεια που αποφεύγατε επιμελώς να θίξετε και παριστάνατε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ναι μεν θα αναστατωθείτε αλλά μετά θα είναι πιο εύκολο να κοιτάξετε κατάματα την αλήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια κρούση από ένα πρόσωπο που κινείται στο χώρο της εργασίας σου. Όμως είναι πιθανό να μη σου αρέσει ο τρόπος του που παραείναι ευθύς ή το ίδιο εμφανισιακά.

ΛΕΩΝ

Μια βιασύνη, μια ανυπομονησία θα την έχεις σήμερα και είναι ικανή να σε βάλει σε ερωτικούς μπελάδες γιατί ενώ είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου να μην κάνεις καμία αψυχολόγητη κίνηση προς ένα πρόσωπο που θέλεις και να περιμένεις να δεις αν υπάρχει ανταπόκριση, θα λειτουργήσεις τελείως παρορμητικά κι αυθόρμητα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως γίνει μια παρεξήγηση με ένα φίλο σας, καθώς η ειλικρίνειά σου πιθανόν να αγγίξει τα όρια της προσβολής, παρά τις συνεχείς συστάσεις του συντρόφου σου να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος ίσως είναι η κατάλληλη εποχή να ρυθμίσετε ένα οικογενειακό θέμα ή με ένα ακίνητο που είχατε παγώσει. Καλό θα ήταν λοιπόν σιγά-σιγά να αρχίσετε να οργανώνεστε για να μην τρέχετε μετά. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις πάρει ήδη δείγματα ότι ένα πρόσωπο ενδιαφέρεται για σένα αλλά κίνηση να σε πλησιάσει δεν κάνει και σήμερα μπορεί να εκνευριστείς με την παθητικότητά του. Μάλλον κι εκεί θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αν θέλεις να προχωρήσουν τα πράγματα αφού δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξει μια έλλειψη επικοινωνίας σήμερα με το ταίρι σου και φταίει το ότι έχετε τελείως διαφορετική οπτική, καθώς αυτό βλέπει τα πράγματα με τη λογική κι εσύ με συμπάθειες και αντιπάθειες γι’ αυτό φτάνετε σε αδιέξοδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξέρεις πολύ καλά από ελιγμούς και διπλωματία, οπότε αντιλαμβάνεσαι πότε ένα πρόσωπο προσπαθεί να αποφύγει μια δύσκολη απάντηση. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να το στριμώξεις περίτεχνα για να μην έχει περιθώρια να ξεφύγει και να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά είσαι ήδη στις επάλξεις, έτοιμος/η να ρισκάρεις, να παίξεις το παιχνίδι σου και να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε κάνει ανυπόμονο/η γιατί μια λάθος κίνηση από την πλευρά σου, μια επιπλέον πίεση, αντί να φέρει κοντά σου το πρόσωπο που θέλεις, θα το απομακρύνει. Γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και συγκεντρωμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, μαζί με το σύντροφό σου μπορείτε να βρείτε μια λύση ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας γι’ αυτό άκου πρόθυμα τι έχει να προτείνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να ανανεώσεις την εικόνα σου και να γίνεις πιο θελκτικός/η στο αντίθετο φύλο, οπότε δεν αποκλείεται σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου και μάλιστα αρκετά επιτυχημένη, αφού πολλά βλέμματα θα γυρίσουν στο πέρασμά σου. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή και θα αποκτήσεις άλλο αέρα στις κοινωνικές συναναστροφές σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα από τα στοιχεία που εκτιμά ο σύντροφός σου πάνω σου είναι η ειλικρίνειά σου, αλλά καλό θα ήταν που και που να προσέχεις τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με διάθεση μάλλον να παραμερίσεις κάθε τι ερωτικό και να αφοσιωθείς στη δουλειά σου θα είσαι σήμερα ίσως γιατί όταν πιέζεσαι συναισθηματικά είναι μια διέξοδος για σένα. Ωστόσο, κάποια στιγμή πρέπει να βρεις την άκρη σου και το να καμώνεσαι ότι δεν τρέχει τίποτα κι έχεις πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς, δε θα σε βγάλει πουθενά. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αρχίσεις τη μουρμούρα και να σε ενοχλούν διάφορα όμως η πραγματική αιτία θα είναι άλλη και αυτή δε θέλεις να την αναφέρεις στο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, ιδιαίτερα στη σχέση σου και κάπου πρέπει να κάνεις τις υποχωρήσεις σου, διαφορετικά λογικό είναι να υπάρχουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις καταλήξει ότι στην παρούσα φάση δε θέλεις κάτι που να σε περιορίζει ή να σε καταπιέζει αλλά να αναγνωρίζεται η αυτονομία σου οπότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις ένα άτομο που κινείται το ίδιο «φιλελεύθερα» με εσένα κι όχι το κλασικό μοντέλο γιατί δε θα σου βγει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σε καλεί να ενεργοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες, αν θέλεις να προχωρήσει μια ερωτική σου υπόθεση. Ωστόσο δεν είσαι σίγουρος/η ότι θέλεις να εκτεθείς συναισθηματικά, φοβούμενος/η ότι υπάρχει πιθανότητα το ενδιαφέρον του άλλου ατόμου να είναι δημιούργημα της φαντασίας σου κι όχι πραγματικό. Ακόμα κι έτσι να είναι όμως θα πρέπει να το μάθεις. Αν είσαι σε σχέση, το καλύτερο θα ήταν να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σου μια επαγγελματική κίνηση γι’ αυτό μην κρατάς κρυφές τις αντίρρησεις σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved