Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου, έστω και για λίγο να σταματήσουν οι κόντρες κι οι εγωισμοί στη σχέση σου και να υπάρχει ένα αρμονικό κλίμα μεταξύ σας, καθώς και οι δυο χρειάζεστε μια χαλάρωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αυτοπεποίθηση ενισχύει τη σεξουαλική έλξη που ασκείς κι έτσι είναι πιο εύκολο είτε να μην μπορέσει να σου αντισταθεί ένα πρόσωπο που θέλεις είτε να σε φλερτάρει έντονα ένα άλλο, αν τύχει και βρεθείς κάπου. Το σίγουρο είναι ότι ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία θα σου παρουσιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου χρειάζεται να ξεκόψεις για λίγο από την πολυκοσμία και τη βαβούρα, όχι μόνο για ανασύνταξη των δυνάμεών σου, αλλά και για να χαλαρώσεις και χωρίς περισπασμούς να δεις πώς θα διαχειριστείς μια ερωτική σου υπόθεση γιατί ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν, εφ’ όσον η ατμόσφαιρα ευνοεί, να εκφράσεις κάποια παράπονα ή θέλω σου στο σύντροφό σου που τόσο καιρό ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη στιγμή και όλο το μετανιώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να αποφύγεις ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει, καθώς δεν είσαι σίγουρος/η αν θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. Πάντως θα κρατήσεις μια μάλλον φιλική στάση απέναντί του, για να μην κόψεις τελείως τις γέφυρες, μέχρι να καταλήξεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην έχεις όρεξης να ακολουθήσεις τον σύντροφό σου σε μια εκδήλωση που σας έχουν καλέσει, ενδεχομένως γιατί τη βρίσκεις βαρετή και χωρίς κανέναν ενδιαφέρον για σένα οπότε θα δείξει κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μόνη σου έγνοια θα είναι να ξεμπερδέψεις γρήγορα από κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αναβάλλεις και να πας κατευθείαν στο σπίτι και τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει μια οικογενειακή αναστάτωση και τελικά να μην καταφέρεις να ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα προβληματιστείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, καθώς μια είναι πολύ θερμό απέναντί σου και μια πολύ τυπικό και δεν σου δίνει να καταλάβεις, αν ενδιαφέρεται ή όχι, ώστε να ξέρεις και συ πώς να χειριστείς την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η δημοφιλία σου θα είναι μεγάλη σήμερα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο αρχικά για να αποκτήσει μια επαφή μαζί σου, επειδή θα κεντρίσεις την περιέργειά του, αυτό όμως δεν αποκλείει και το να αναπτυχθεί μεταξύ σας μια ερωτική έλξη. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως ένας συγγενής ή γνωστός σας να αντιμετωπίζει ένα νομικό θέμα γι’ αυτό μπορεί να ζητήσει τη βοήθειά σας ή να του προτείνετε, αν έχετε, κάποιο ειδικό που θα μπορούσε να αναλάβει την υπόθεσή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ όμορφες στιγμές επιφυλάσσει η μέρα για σένα οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Τα ερωτικά παιχνίδια δεν θα λείψουν ενώ το έντονο φλερτ αλλά και μια πρόταση που πιθανόν να σου γίνει θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Άφησε λοιπόν κατά μέρος τους δισταγμούς και φρόντισε να το απολαύσεις στο μέγιστο. Αν είσαι σε σχέση, δεν είσαι σίγουρος/η, αν είναι η κατάλληλη εποχή οικονομικά να κάνετε μια αγορά και θα προτείνεις στο σύντροφό σου να την αναβάλλετε για τον επόμενο μήνα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να βγάλεις τη γοητεία σου και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου όπου κι αν βρεθείς σήμερα γιατί με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Επίσης, ίσως κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα αυξήσει το σεξαπίλ σου. Η αρμονία και η ισορροπία στη σχέση σου είναι σημαντική προκειμένου να νιώθεις και εσύ ευχάριστα γι’ αυτό είναι μπορεί να βγάλεις ένα συμβιβαστικό πνεύμα προς το σύντροφό σου παρότι δεν θα συμφωνείς απόλυτα μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σου και να αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν. Αντί λοιπόν να κάθεσαι να τρώγεσαι με τα σενάρια που φτιάχνεις, προτιμότερο θα ήταν να προσπαθήσεις να του μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να έχεις κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που η αιτία τους θα είναι ένα πρόσωπο που θέλεις, αλλά ξέχνα το λίγο και προσπάθησε να αφοσιωθείς στη δουλειά σου ή σε κάτι που σε γεμίζει για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο και αυτό ισχύει και για τα ερωτικά σου γι’ αυτό μπορεί να νιώσεις σήμερα ότι έχει κουραστεί με την ασάφεια και την αναποφασιστικότητα ενός προσώπου που θέλεις αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Ωστόσο, μην το ξεγράφεις ακόμα γιατί ίσως η αιτία της στάσης του να μην αφορά σε σένα αλλά κάτι άλλο. Επίσης, αιφνιδίασε το σύντροφό σου με μια μικρή έκπληξη, ένα δωράκι, μια έξοδο, κάτι που ξέρεις ότι του αρέσει για να αναθερμάνεις τη σχέση σας γιατί κι εσύ θα χαρείς με τη χαρά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί σήμερα κάποια στιγμή να νιώσεις πιο έντονα τη μοναξιά να σε πνίγει και την ανάγκη ενός προσώπου στο πλευρό σου αλλά δεν πρέπει να αφήσεις αυτό το συναίσθημα να σε καταλάβει. Απλά δες το σαν κάτι προσωρινό που συμβαίνει στη ζωή σου και που γρήγορα θα αλλάξει. Άλλωστε ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να έχεις κάποιες ενοχές γιατί εξ αιτίας των επαγγελματικών σου καθηκόντων έχεις παραμελήσει λίγο το ταίρι σου και απόψε θα αφιερωθείς αποκλειστικά σε αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα επαφή, πολύ κοντά στη δική σου ιδιοσυγκρασία και αντιλήψεις κι αυτό θα σε χαροποιήσει αρκετά και θα σου δώσει ελπίδες ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει μεταξύ σας. Έτσι κι αλλιώς για σένα είναι πιο σημαντικό το μυαλό κι η συνεννόηση, παρά η εκθαμβωτική εμφάνιση, οπότε αν σου αρέσει κιόλας, θα πετύχεις δύο στα δύο. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τη διάθεση να πάτε κάπου με το ταίρι σου να ξεσκάσετε, αλλά μιας και οι δυο θα είστε κουρασμένοι μάλλον θα το αναβάλλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αγκαλιά του συντρόφου σου και οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι βάλσαμο που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις όλα όσα σε απασχολούν γι’ αυτό θα φροντίσεις να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η, το φλερτ ενός προσώπου που θα σου αρέσει εμφανισιακά, θα σε κολακεύσει ιδιαίτερα γι’ αυτό θα χαλαρώσεις και θα παρασυρθείς σε ένα παιχνίδι μαζί του. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα ξεπεράσεις τα όριά σου αλλά θα αφήσεις να εννοηθεί από την πλευρά σου μια «υπόσχεση» για το άμεσο μέλλον.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved