Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5

ΚΡΙΟΣ

Με αρκετό τρέξιμο και δουλειές ξεκινά η βδομάδα οι οποίες μπορεί να σε αγχώσουν, γιατί θέλεις να τις τελειώσεις και να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Γι’ αυτό μέχρι το απόγευμα θα είσαι στην τσίτα, μετά όμως θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και να αποζητάς το ταίρι σου, καθώς η Σελήνη θα έχει περάσει στον 7ο οίκο σου, τον Ζυγό. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως έχεις μια θετική ανταπόκριση από το πρόσωπο που σου αρέσει και αυτό θα σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο, οπότε θα έχεις το κίνητρο να κάνεις ένα βήμα επιπλέον για να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει χαλαρό/η και ενδεχομένως το μόνο που σε απασχολεί είναι ο καλλωπισμός σου και μια διατροφή που θεωρείς ότι καλό είναι να ακολουθήσεις μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει ολοταχώς. Ίσως όμως να υπάρχει κι άλλος λόγος για να ενισχύσεις την εμφάνισή σου, ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του. Αν είσαι σε σχέση, θα προτιμούσες να περάσεις όλη μέρα αγκαλιά με το ταίρι σου, ωστόσο τόσο οι δικές σου όσο και οι δικές του δουλειές δε σας το επιτρέπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι και αργά το απόγευμα σίγουρα θα έχεις τόσα πράγματα να κάνεις που το μυαλό σου θα είναι συνεχώς απασχολημένο, καθώς οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, οπότε έρωτες και σχέση θα παραμεριστούν, αφού δε θα έχεις το χρόνο καν να ασχοληθείς. Αργότερα όμως θα αρχίσει να αλλάζει το κλίμα ενώ δεν αποκλείεται, αν είσαι ελεύθερος/η, ένα φιλικό σου πρόσωπο να σε βάλει σε διαδικασία να επικοινωνήσεις ή να κάνεις μια πρόταση στο άτομο που σε ενδιαφέρει να βρεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ μέχρι χθες τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο κεφάλι σου και ήξερες τι ακριβώς έπρεπε να κάνεις με ένα πρόσωπο που θέλεις, σήμερα θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις και να μη σου φαίνονται καλές οι ιδέες σου. Μια συζήτηση με ένα άτομο που στενότερου περιβάλλοντός σου όμως, ίσως μπορέσει να διαλύσει τους όποιους ενδοιασμούς σου και να σε αναθαρρήσει. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες αλλαγές στο σπίτι που σκέφτεστε με το σύντροφό σου, απαιτούν χρόνο και χρήμα γι’ αυτό θα ερευνήσετε μια συμβιβαστική λύση.

ΛΕΩΝ

Εφ’ όσον οργάνωσες σκέψεις και συναισθήματα, ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις και σε κάποιες πράξεις. Από το βραδάκι θα σου δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να συναντηθείτε ώστε να μάθεις τις προθέσεις του και να μοιραστείς τα θέλω και τις επιδιώξεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα γίνει σε αρμονικό κλίμα και χωρίς εγωισμούς, βοηθώντας σας να ξεκαθαρίσετε κάποια θολά σημεία σε ένα πρακτικό θέμα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, θα φροντίσεις να διεκπεραιώσεις όλες τις προσωπικές σου υποθέσεις, χωρίς να αφήσεις εκκρεμότητες. Είναι πιθανό, από το απόγευμα και μετά, να σε απασχολήσει πολύ ένα πρόσωπο και η πρόταση που ίσως σου έχει κάνει και να μην μπορείς να αποφασίσεις πώς θα ήταν καλύτερα να τη χειριστείς. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να αποδέχεσαι κάποιες ιδιοτροπίες του συντρόφου σου, ιδιαίτερα αφού κι εσύ έχεις τις δικές σου και θέλεις να τις σεβαστεί.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σου κι η προσοχή σου θα στραφεί στα της σχέσης σου, είτε γιατί θα ανακύψει ένα θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσετε από κοινού με το ταίρι σου είτε γιατί θα έχεις κάποια επιθυμία που θα του εκφράσεις και θα ζητήσεις να την πραγματοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, η γοητεία σου θα αυξηθεί κι άλλο, οπότε για ένα διήμερο θα πρωταγωνιστείς στα ερωτικά πράγματα. Μάλιστα σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω κάποιων ανθρώπων, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να κολλήσεις σε μια μικρή λεπτομέρεια και να προκαλέσεις μια ένταση στη σχέση σου, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν τόσο σημαντική ώστε να χαλάσεις το όμορφο κλίμα μεταξύ σας και θα ψάξεις τρόπους να επανορθώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, Οι αμφιβολίες σου για το αν ένα πρόσωπο έχει τα ίδια αισθήματα με σένα θα σε κάνουν να υπαναχωρήσεις και να ξανασκεφτείς τις κινήσεις σου. Μπορεί μάλιστα να ερευνήσεις λίγο περισσότερο τα πράγματα για να καταλάβεις τι γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, είναι λογικές κάποιες καθυστερήσεις ακόμα και σε ερωτικά σου θέματα γιατί μπορεί να σου παρουσιάζονται ευκαιρίες ή να κάνεις γνωριμίες αλλά τα πράγματα να μην προχωρούν στους ρυθμούς σου ή κάτι γίνεται και στραβώνουν. Γι’ αυτό σήμερα, αν προκύψει κάτι καινούργιο, θα είσαι κάπως διστακτικός/η, μήπως και η ιστορία επαναληφθεί. Αν είσαι σε σχέση, ένα επαγγελματικό θέμα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, αλλά άκρη μπορεί να μη βγάλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αποφασίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου και ό,τι είναι να έρθει ερωτικά, θα έρθει, οπότε θα επικεντρώσεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και θα διώξεις κάθε άλλη σκέψη από το μυαλό σου. Βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν το βράδυ, καθώς στην ησυχία πια του χώρου σου κάποιες στιγμές από το πρόσφατο παρελθόν με ένα πρόσωπο που θέλεις θα σε ξαναστοιχειώσουν. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να δυσαρεστηθείς με το σύντροφό σου γιατί αθέτησε μια υπόσχεσή του αλλά θα του το αναφέρεις απέξω-απέξω για να αποφύγεις τον τσακωμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν έχεις καταλήξει τι θέλεις από ένα πρόσωπο, σχέση ή κάτι προσωρινό, καλό θα ήταν να μην το ταλαιπωρήσεις αδίκως. Ερεύνησε τα συναισθήματά σου, αναλογίσου αν θα σου λείψει και αν διαπιστώσεις ότι πρόκειται για πραγματικό ενδιαφέρον κι όχι για ένα ενθουσιασμό, τότε προσέγγισέ το. Αν είσαι δεσμευμένος/η, όσο αποφεύγεις να διευθετήσεις κάποια πρακτικά θέματα, λέγοντας διάφορες δικαιολογίες στο ταίρι σου, τόσο θα επανεμφανίζονται και θα είναι πιο μπερδεμένα από πριν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδεχομένως οι επιθυμίες σου να είναι αρκετές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος τους δεν είναι στο χέρι σου να το καλύψεις. Γι’ αυτό μην περιμένεις από ένα άλλο πρόσωπο να σου προσφέρει όλα όσα θέλεις, πάρε κι εσύ πρωτοβουλίες και πραγματοποίησε αυτά που μπορείς. Όσο παραμένει η Σελήνη στην Παρθένο, θα σου είναι και πιο ξεκάθαρο το πώς θα τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα με λογαριασμούς ή ασφάλεια ζωής πιθανόν να σας αναγκάσει να φάτε το βράδυ σας ψάχνοντας για μια συμφέρουσα λύση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved