Ερωτικό ωροσκόπιο 15/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/5

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να σε πιάσει ένας προβληματισμός ή άγχος για μια ερωτική σου υπόθεση που δεν έχει την εξέλιξη που θέλεις, ίσως όμως να φταίει το ότι βιάζεσαι και δεν αφήνεις το χρόνο να ωριμάσει λίγο το πράγμα. Καλό θα ήταν να καταπιαστείς σήμερα με κάτι άσχετο, για να μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Αν είσαι σε σχέση, το πιο πιθανό είναι να βρείτε την ευκαιρία με το ταίρι σου να κάνετε κάποιες δουλειές νοικοκυριού ή επιδιορθώσεις γιατί μετά θα πάνε για το τέλος της ερχόμενης βδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να κάνεις μια σταθερή σχέση που να σου παρέχει όλα εκείνα που έχεις ανάγκη για να μπορείς κι εσύ να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα έχεις. Σήμερα ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα είναι κοντά σε αυτά που αναζητάς, οπότε καλό είναι να μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το πώς θα χειριστείτε ένα κοινό σας θέμα εξαρτάται από κάποιες λεπτομέρειες που είναι σοφό να σταθείτε και να μην τις αγνοήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε με το σύντροφό σου κάποιες αλλαγές στο χώρο σας ώστε να γίνει πιο λειτουργικός και να πετάξετε άχρηστα πράγματα που πιάνουν τόπο. Μπορεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο αλλά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, νιώθεις ότι έχεις αναλωθεί στα προσωπικά και δη τα ερωτικά σου κι άκρη δεν έχεις βγάλει, αφήνοντας πίσω κάποια επαγγελματικά σου θέματα. Το σωστό είναι όμως να κρατάς μια ισορροπία για να μην πάει τίποτα πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για βόλτες ίσως και μια μικρή εκδρομή στη φύση και καλό είναι να την επιχειρήσετε με το ταίρι σου γιατί και θα ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια και θα γαληνέψετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, η τάση σου να πιάνεις ένα θέμα «περιφερειακά» και να μην λες ευθέως αυτό που θέλεις δε βοηθά στο να συνεννοηθείς με ένα πρόσωπο που έχει ξεκινήσει μια επικοινωνία μεταξύ σας. Να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η για να ξέρει κι αυτό τι επιδιώκεις.

ΛΕΩΝ

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και θα το καταλάβεις, αν θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το θέμα είναι να ερευνήσεις τι του αρέσει και πάνω σε αυτή τη βάση να κινηθείς. Θα δεις ότι η προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία. Επίσης, η υπερβολή δεν ενδείκνυται σήμερα, οπότε φρόντισε να μην τα χαλάσεις με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε άμεσα ένα οικονομικό πλάνο με το σύντροφό σου για να καλύψετε μια έκτακτη ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, στρέφοντας τα φώτα πάνω σου γι’ αυτό πρέπει να πλασάρεις τον καλύτερό σου εαυτό και να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις. Μια γνωριμία είναι πολύ πιθανή που θα σε ενθουσιάσει, όμως κράτα την αρχική αίσθηση που εισέπραξες και μην επιδίδεσαι στο αγαπημένο σου σπορ «βρες τα ελαττώματα» γιατί σίγουρα κάτι θα ανακαλύψεις και θα κολλήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα χαλαρώσεις λίγο το πρόγραμμά σου, αφήνοντας στην άκρη κάποιες δουλειές ώστε να περάσεις λίγο χρόνο με το ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου μπορεί να έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια που αφορά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θα «σκάσεις», αν δεν την ξεδιαλύνεις. Γι’ αυτό σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα το αφιερώσεις στο ψάξιμο, εξετάζοντας όλες τις πιθανές παραμέτρους. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως με το σύντροφό σου να σκέφτεστε ότι χρειάζεται να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, όμως πρέπει να οργανωθείτε πρώτα, οπότε μάλλον θα το ξεκινήσετε από αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι άτομο αξιόπιστο και σοβαρό κι αυτό σίγουρα μετράει υπέρ σου για κάποιον/α που θέλει να κάνει μια σοβαρή σχέση. Σήμερα ενδεχομένως μέσω κάποιων φίλων να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα εκτιμήσει αυτές σου τις αρετές αλλά θα το ελκύσεις και ερωτικά. Αν κι εσένα σε ενδιαφέρει, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου γνωρίζει ότι έχεις κάποια κολλήματα και δε θα επιμείνει σε μια πρόταση, ωστόσο άκουσέ την γιατί μπορεί να σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μήνυμα της ημέρας είναι απλό: μην αφήνεις την ενέργειά σου να διασπάται από δω και από κει και βάλε έναν στόχο. Είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά, εστιάσου κάπου συγκεκριμένα και εκεί να ρίξεις τις δυνάμεις σου. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Από την άλλη, αν βλέπεις ότι ένα πρόσωπο είναι φλου και δεν ξέρει τι θέλει, μη σπαταλάς άλλο το χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση, όσο κρατάτε μια ξεκάθαρη στάση σε ένα οικογενειακό θέμα, τόσο το καλύτερο, αφού δε θα εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις και διαμάχες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσεις ή να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα με το οποίο θα ήθελες να υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ σας από μια φιλική επαφή. Το θέμα βέβαια είναι να έχετε κοινούς στόχους και επιδιώξεις γιατί άλλο τι δείχνει κι άλλο τι είναι κι αυτό πρέπει να το διαπιστώσεις όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αν είσαι σε σχέση, βάζοντας κάποια πρακτικά θέματα με σειρά προτεραιότητας και χρόνος θα σας μείνει ελεύθερος και δε θα αγχωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και σήμερα θα έχεις τα τυχερά σου και μάλιστα ίσως σου γίνει ένα είδος «προξενιού» καθώς ένα πολύ δικό σου πρόσωπο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάποιον/α που πιστεύει ότι σου ταιριάζει. Παρότι δεν είσαι θαυμαστής/α τέτοιων ενεργειών δε θα χάσεις την ευκαιρία, έστω κι από περιέργεια, να δεις και μετά να κρίνεις, αν σου κάνει ή όχι. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το ταίρι σου να σου εξομολογηθεί ένα προβληματισμό ή φόβο του κι είναι σημαντικό γι’ αυτό να του δώσεις αμέριστη την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στην Παρθένο, καλείσαι να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις ή και να αλλάξεις την καθημερινότητα της σχέσης σου. Τώρα που κι ο καιρός βοηθά, φροντίστε να απολαμβάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και μην αναλώνεστε μόνο σε δουλειές κι υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν ένα πρόσωπο που σου αρέσει ενδιαφέρεται ή πέφτεις έξω στις εκτιμήσεις σου αλλά ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς είναι να κάνεις το βήμα εσύ και να το προσεγγίσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved