Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατόβραδό σου αναμένεται πολύ ερωτικό μιας και η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα κι είναι λογικό η λίμπιντό σου να ξεσηκωθεί. Είναι πολύ πιθανό μια γνωριμία να είναι μοιραία σήμερα και να οδηγήσει σε φλογερό ειδύλλιο, όπως επίσης ένα πρόσωπο να σε φλερτάρει επίμονα και φυσικά δε θα το σκεφτείς δεύτερη φορά και θα ενδώσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχει μια ένταση εξ αιτίας της ζήλειας του συντρόφου σου για ένα παλιότερο σκηνικό που όμως δεν έφταιγες εσύ αλλά θα είναι η αφορμή να φουντώσει το πάθος μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τριγωνίζει τον Πλούτωνα και σε κάνει το «μοιραίο» πρόσωπο στα ερωτικά πράγματα, καθώς αποπνέεις έντονο μαγνητισμό και η έλξη σου είναι ακαταμάχητη στο αντίθετο φύλο. Ένα πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να σου κάνει μια δελεαστική πρόταση που θα τη σκεφτείς πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να είναι η αρχή μιας πολύ ερωτικής σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως μάθετε κάποια κακεντρεχή σχόλια που είχε κάνει ένας συγγενής ή γνωστός σας πίσω από την πλάτη σας, δικαιώνοντάς σας για την απόφαση να αραιώσετε τις επαφές σας μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό δεν είσαι ο ίδιος, ανέμελος και χαλαρός χαρακτήρας που ήσουν κάποτε και μετράς τα πάντα με ακρίβεια, από τα ερωτικά μέχρι τα οικονομικά σου. Σήμερα ίσως βάλεις σε εφαρμογή ένα πλάνο προκειμένου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι και αν επιμείνεις και πιέσεις στα κατάλληλα σημεία του, είναι πιθανό να καταγράψεις μια νίκη. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το ταίρι σου να σου εκμυστηρευτεί κάτι που κρατούσε κρυφό γιατί δεν έβρισκε την σωστή χρονική στιγμή να στο πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας είναι πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα σήμερα με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και μάλιστα να κολλήσεις τόσο πολύ με το άτομο που θα γνωρίσεις που θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να είστε μαζί. Το θετικό είναι ότι είσαι αποφασισμένος/η να το παλέψεις και να μην υποχωρήσεις, μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο, οπότε αν αντέξεις, τα προγνωστικά είναι με το μέρος σου. Αν είσαι σε σχέση, η περιπέτεια ενός φιλικού σας προσώπου ενδέχεται να σας επηρεάσει αρκετά και να σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Φωτιά θα σου ανάψει σήμερα ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις καθώς η έλξη που θα νιώσεις θα είναι μεγάλη, εντούτοις οι συνθήκες ενδεχομένως να μη σου επιτρέψουν να εκδηλώσεις όσα αισθανθείς. Σε αυτή τη φάση κι αν υπάρχει αμοιβαιότητα, ό,τι κι αν γίνει μεταξύ σας θα παραμείνει μυστικό για αρκετό καιρό. Αν είσαι σε σχέση, έντονα συναισθήματα θα σε πλημμυρίσουν για το ταίρι σου και παρότι Σάββατο θα προτιμήσεις να μείνετε απομονωμένοι στην ηρεμία του σπιτιού σας και να χαρείτε τον έρωτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να ξαναφουντώσουν τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο και ενδεχομένως να κάνεις μια κίνηση να το προσεγγίσεις. Ένα μήνυμα με νόημα, ένα τηλέφωνο και τα κατάλληλα λόγια, ίσως είναι αρκετά για να δώσεις το στίγμα σου και να ζωντανέψεις και πάλι το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να ανακαλύψεις ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας διασπείρει διάφορα ψέματα για σένα και το ταίρι σου και μεν δε θα του πείτε τίποτα αλλά έχοντας γνώση πλέον της κατάσταση θα κρατήσετε αποστάσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο έρωτα, πάθος και μυστήριο κι αν αναζητάς να βιώσεις μια ανάλογη εμπειρία, τότε είναι η μέρα σου, αφού αν κυκλοφορήσεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ελκύσεις το κατάλληλο άτομο. Έχε όμως υπόψη σου ότι εύκολα δε θα μπορείς να ξεφύγεις από τα δίχτυα του. Αν όμως ψάχνεις κάτι λιγότερο πιεστικό και απαιτητικό, τότε καλύτερα να απέχεις. Αν είσαι σε σχέση, η υπόθεση μιας κληρονομιάς που ίσως σχετίζεται με οικογενειακό ακίνητο δείχνει ότι φτάνει στο τέλος της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ευνοεί πολύ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αφού ενισχύει τον προσωπικό σου μαγνητισμό, τη δύναμη και το πείσμα σου, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την κίνησή σου για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν μάλιστα ήδη έχεις καταστρώσει τη στρατηγική σου, την νίκη την έχεις στο τσεπάκι σου. Αν είσαι σε σχέση, η πειθώ σου είναι τόσο μεγάλη που αν ζητούσες σήμερα από το σύντροφό σου να χορέψει σε αναμμένα κάρβουνα, θα το έκανε για να σου αποδείξει την αφοσίωση και την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια αυθόρμητη ή παρορμητική κίνηση προκειμένου να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις, δεν θα έχει καμία τύχη σήμερα. Αν όμως τη σχεδιάσεις προσεκτικά και προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος, τότε μάλλον οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Ωστόσο, φρόντισε ό,τι κάνεις να το κρατήσεις μυστικό για να αποφύγεις τυχόν «σαμποτάζ». Αν είσαι σε σχέση, για να εξακριβώσεις τι ισχύει σε μια υπόθεση θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις ευθέως το ταίρι σου και όχι να προσπαθείς να ψαρέψεις άτομα του στενού περιβάλλοντός του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως φέρει τη δικαίωσή σου που τόσο καιρό παρέμενες σταθερός/η και απόλυτος/η στις ερωτικές σου επιδιώξεις, αναζητώντας το ένα και μοναδικό άτομο χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Αν κυκλοφορήσεις απόψε, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που θα έχει όλα τα συστατικά ενός μεγάλου και συναρπαστικού έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, εμπιστεύσου το ένστικτό σου, ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζει το ταίρι σου για ένα πρόσωπο με το οποίο θέλει να αποκτήσετε κοινωνικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου ξυπνά η ερωτική πλευρά σήμερα και ίσως νιώσεις την ανάγκη να ζήσεις πολύ έντονες στιγμές με ένα πρόσωπο, ακόμα και σαν μια καινούργια εμπειρία που θα σε συναρπάσει. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πας γυρεύοντας να μπλεχτείς σε καταστάσεις που δεν τις αντέχει ο... οργανισμός σου, κυρίως με άτομα που είτε ανήκουν αλλού είτε έχουν άλλη θεώρηση των πραγμάτων από τη δική σου. Αν είσαι σε σχέση, αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη, καθώς πιθανόν να αποκαλύψετε τις υπόγειες κινήσεις κάποιου/ας που σας επιβουλεύεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μυστηριώδες και αισθησιακό στυλ σου είναι πολύ πιθανό να θέλξει ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει αρκετά επίμονα. Επειδή όμως το παιχνίδι μπορεί να «χοντρύνει», καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η στο πόσο θα ξανοιχτείς, κυρίως αν δεν είσαι σίγουρος/η για το μέχρι ποιου σημείου θέλεις να φτάσει. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται το βράδυ να σας επισκεφτεί ή να βρεθείτε με ένα φίλο σας που θα σας εκμυστηρευτεί κάτι που τον βασανίζει και χρειάζεται απεγνωσμένα να ανοίξει την καρδιά του και να το βγάλει από μέσα του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved