Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5

ΚΡΙΟΣ

Το ζητούμενό σου είναι να περνάς καλά αλλά και κυρίως να μη μιζεριάζεις και σήμερα η μέρα ενδείκνυται για να μπορέσεις να βγεις, να διασκεδάσεις με την παρέα σου και να φλερτάρεις βέβαια, αν βρεθεί κάτι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Τα τυχερά σου θα τα έχεις πάντως, αφού όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε προσελκύσει. Αν είσαι σε σχέση, η ενέργειά σου αλλά και η ερωτική σου διάθεση θα είναι σε υψηλά επίπεδα οπότε, είτε πάτε κάπου με το σύντροφό σου είτε όχι, το σίγουρο είναι το βράδυ σας θα είναι ωραίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αυξηθούν κι άλλο οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σου εμπνέει σεβασμό, λόγω της προσωπικότητάς του και της αρχηγικής του παρουσίας. Στο χέρι σου είναι να το κερδίσεις, αν παίξεις καλά το παιχνίδι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο. Αν είσαι σε σχέση, θα αναλώσετε κάποιες ώρες της ημέρας ασχολούμενοι με το σπίτι, ερευνώντας και συζητώντας κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε για να ανανεώσετε και να ομορφύνετε το χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να κάνεις σήμερα μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την περιέργεια και φυσικά το ερωτικό ενδιαφέρον, εξ αιτίας του προσωπικού του στυλ ή των απόψεών του και θα προσπαθήσεις έξυπνα και με χιούμορ να το προσεγγίσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως εκνευριστείς με ένα συγγενή σας που συνεχώς χώνει τη μύτη του σε προσωπικές σας υποθέσεις και θα αναγκαστείτε με το ταίρι σου να το αντιμετωπίσετε με μάλλον κοφτό και αυστηρό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά αυτή την εποχή έχεις εύνοια και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Η μέρα είναι κατάλληλη για βραδινή έξοδο και διασκέδαση, οπότε καλό θα ήταν να κανονίσεις κάπου να πας γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσεις την τύχη σου. Αν βρεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει, κάνε την κίνησή σου με θάρρος, αν δεις ότι αυτό δεν κουνιέται. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε να κάνετε με το ταίρι σου μια αγορά, αλλά καλό θα ήταν πριν να κάνετε μια έρευνα για να μην χρυσοπληρώσετε ό,τι πάρετε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάνοντας την Παρασκευή ιδανική και για να περάσεις καλά αλλά και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου όπου και αν αποφασίσεις να πας. Με την φλογερή σου προσωπικότητα και το ασυναγώνιστο στυλ σου δεν θα έχεις αντίπαλο και με ευκολία θα κατακτήσεις όποιο άτομο ποθήσει η καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι διατεθειμένος/η να πληρώσεις και κάτι παραπάνω αν είναι να απολαύσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Σίγουρα πάντως προτιμάς να πάτε κάπου έξω να ξεσκάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από ψυχολογία είσαι πολύ καλά και η αισιοδοξία σου έχει επανέλθει κυρίως για ό, τι αφορά στην ερωτική σου ζωή ωστόσο, σήμερα η πρόθεσή σου είναι να μείνεις σπίτι να χαλαρώσεις και ίσως να περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει λόγω υποχρεώσεων. Αν είσαι σε σχέση, σου χρειάζεται μια παύση για να αδειάσει και το κεφάλι σου από διάφορες σκέψεις, οπότε το βράδυ θα το περάσεις χαλαρά με το σύντροφό σου, αρνούμενος/η να κάνεις οτιδήποτε παραπάνω πέρα από τα απαραίτητα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Έχεις δει τις ερωτικές σου μετοχές να ανεβαίνουν εδώ και καιρό και σήμερα η κοινωνικότητά σου και η γοητευτική σου παρουσία θα σε κάνουν πιο προσεγγίσιμο/η από διάφορα άτομα που θα θέλουν να κερδίσουν την καρδιά σου. Εννοείται ότι θα αρπάξεις την ευκαιρία να φλερτάρεις κι ίσως καταλήξεις με κάτι περισσότερο από απλή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να βγείτε με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε αλλά δεν βλέπεις την ανάλογη ανταπόκριση. Όμως αν επιμείνεις λίγο και πιέσεις με τον κατάλληλο τρόπο, θα σου κάνει το χατίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να διεκδικήσεις έναν από τους πρωταγωνιστικούς λόγους, αφού βλέπεις ότι όσο παραμένεις στο παρασκήνιο άλλοι/ες καρπώνονται τις ευκαιρίες. Γι’ αυτό, ακόμα και στα ερωτικά, θα πρέπει να δείξεις «ποιος είναι το αφεντικό» και να αναλάβεις δράση αν θέλεις να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που πιστεύεις ότι είναι το κατάλληλο για σένα. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση που όμως θα πρέπει να συζητήσετε με το σύντροφό σου και για το αν σε συμφέρει και για τις επιπλέον ώρες που θα απαιτήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατεβάζεις συνεχώς διάφορες ιδέες αλλά το θέμα είναι αν εφαρμόζονται στην πράξη, τουλάχιστον αν αφορούν σε ένα άτομο που σου αρέσει και θέλεις να αποκτήσεις. Γεγονός είναι ότι κι ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου δε βοηθά, αφού βάζει διάφορα εμπόδια αλλά αν εφαρμόσεις κάτι που είχες δοκιμάσει στο παρελθόν κι είχε πιάσει, τότε μπορεί να έχεις ξανά επιτυχία. Αν είσαι σε σχέση, θα ενοχληθείς με ένα πρόσωπο γιατί βλέπεις ότι επηρεάζει αρκετά το ταίρι σου και μετά έχει παραπάνω απαιτήσεις από σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μες στο κέφι είσαι σήμερα, όχι μόνο γιατί είναι Παρασκευή, αλλά γιατί βλέπεις με περισσότερη αισιοδοξία και τα αισθηματικά σου και πιστεύεις ότι σύντομα η αναζήτηση του κατάλληλου ατόμου θα λάβει τέλος. Αυτή η ψυχολογία τονώνει και την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί όντως να προκύψει κάτι καλό, αλλά αν ο πήχης σου είναι πολύ ψηλά θα σου πάρει χρόνο να το καταλάβεις. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική διάθεση του συντρόφου σου είναι μεγάλη, παρασύροντας κι εσένα οπότε θα ξεχάσεις, έστω για λίγο, έγνοιες και προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα έχεις την τάση να προκαλέσεις και να κερδίσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου με την παρουσία σου. Το σίγουρο είναι ότι δε θα περάσεις αδιάφορος/η, κάθε άλλο, θα εντυπωσιάσεις, αν τύχει να βρεθείς κάπου με κόσμο. Εκμεταλλεύσου το για να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία και όχι απλά να γίνεις το αντικείμενο θετικών σχολίων. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι το να υποχωρείς που και που, κάνοντας το χατίρι του συντρόφου σου, δε φαίνεσαι μόνο γενναιόδωρος/η στα μάτια του αλλά γλυτώνεις και από τις γκρίνιες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη σήμερα και ίσως πειστείς να ακολουθήσεις την παρέα σου σε μια βραδινή έξοδο που θα σου προτείνει. Είναι καλό να κυκλοφορείς και να περνάς καλά, όχι μόνο γιατί αυξάνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον/α, αλλά γιατί όσο μένεις κλεισμένος/η στους τέσσερεις τοίχους το μυαλό σου κάνει περίεργα παιχνίδια και σε πιάνει ο καημός της μοναξιάς. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστείς τη βοήθεια του συντρόφου σου για κάτι που έχει προκύψει στη δουλειά και πρέπει να βρεις άμεσα λύση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved