Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/5

ΚΡΙΟΣ

Η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις είναι έντονη γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο να κατακτήσεις όποιον ερωτικό στόχο βάλεις στο νου. Επειδή όμως λειτουργείς παρορμητικά και με βάση το συναίσθημα της στιγμής, φρόντισε να είσαι σίγουρος/η ότι το ενδιαφέρον σου είναι γνήσιο και δε θα ξεφουσκώσει σύντομα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανή μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που αιτία της θα είναι η οικογένειά του και κάποιες παρεμβάσεις που θεωρείς πολύ εκνευριστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη δίνεις σημασία στα διάφορα που λέγονται για σένα πίσω από την πλάτη σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να δηλώνουν ανταγωνισμό ή και φθόνο. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι άνθρωποι που αγαπάς και κυρίως ο σύντροφός σου που σε ξέρουν και σε νοιάζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως ζητήσεις τη γνώμη ενός συγγενή ή γνωστού σου για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί, καθώς θεωρείς ότι έχεις ανάγκη μια πιο αντικειμενική άποψη. Το σίγουρο είναι ότι αυτά που θα σου πει θα τα σκεφτείς αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν εξαρτάσαι συναισθηματικά από κανέναν/καμία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κολλήσεις με ένα πρόσωπο, ιδιαίτερα αν έχει βρει τον τρόπο να πατήσει τα κατάλληλα κουμπιά σου, έστω και χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει. Σήμερα θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος/η κι αυτό θα σου δημιουργήσει ένα προβληματισμό. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για λύση, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε μαζί με το σύντροφό σου να τη βρείτε όσο το δυνατό πιο σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, μέχρι το βράδυ κι ωθείσαι να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν όχι μόνο την προσωπική σου εικόνα αλλά και την ερωτική σου ζωή. Αυτήν την περίοδο έχεις εύνοια, οπότε θα σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δεν έχεις παρά να τις εκμεταλλευτείς και να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βγάλεις μια κυκλοθυμία χωρίς ιδιαίτερη αιτία που θα δημιουργήσει μια προσωρινή ένταση, όμως αργότερα θα είσαι πιο ήρεμος/η και θα φροντίσεις να κάνεις διάφορα να επανορθώσεις.

ΛΕΩΝ

Το να μείνεις με τον εαυτό σου σήμερα, μακριά απ’ όλους θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις στα ερωτικά σου και γενικότερα στην προσωπική σου ζωή για να είσαι ευχαριστημένος/η. Τώρα τελευταία, δείχνεις να επηρεάζεσαι από τη γνώμη κάποιων πολύ δικών σου ανθρώπων γι’ αυτό θα σου έκανε καλό μια μικρή απόσυρση. Από το βράδυ όμως με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις και πάλι τάσεις κοινωνικοποίησης. Αν είσαι σε σχέση, οργάνωσε με το σύντροφό σου ένα σχέδιο δράσης για ένα εργασιακό σου ζήτημα και μην στέκεσαι μόνο στο συναίσθημα που σου δημιουργεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία έντονες συναισθηματικές καταστάσεις γι’ αυτό και στρέφεσαι στη λογική, όμως τα ερωτικά σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση όπου «ένα και ένα κάνουν δύο» και σήμερα μπορεί να νιώσεις αδύναμος/η να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε τραβάει σε ένα πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να περάσετε το βράδυ σας παρέα με ένα φίλο σας και να προσπαθήσετε μαζί να βρείτε τρόπους να το βοηθήσετε να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο θέμα που το ταλαιπωρεί.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Για να αλλάξει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή οφείλεις να πάρεις πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης και κάθε σου κίνηση μπορεί να στεφθεί με επιτυχία γι’ αυτό ενεργοποιήσου. Σήμερα πάντως μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο κύρους ή μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν είσαι σε σχέση, το να αποδέχεσαι πράγματα που σε ενοχλούν ή δε συμφωνείς από το ταίρι σου και μετά να γκρινιάζεις δεν οδηγεί πουθενά. Πρέπει από την αρχή να δείχνεις ότι διαφωνείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ σωστό στην ερωτική σου ζωή και δεν πρόκειται να σου αλλάξει γνώμη κανείς. Σήμερα μπορεί να έχεις μια φορτισμένη συζήτηση με ένα συγγενή ή γνωστό σου γιατί θα προσπαθήσει να σου κάνει υποδείξεις. Ωστόσο, γρήγορα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν γιατί θα καταλάβεις, αν και δε θα συμφωνήσεις, ότι τα λέει για το καλό σου. Αν είσαι σε σχέση, συζήτησε με το σύντροφό σου ένα θέμα που έχει προκύψει και μην παίρνεις μόνος/η σου αποφάσεις που το αφορούν εξίσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια έντονη περίοδος για σένα η συγκεκριμένη από άποψη γεγονότων που σε κρατά σε εγρήγορση, οπότε σήμερα ίσως σου βγει μια παρόρμηση και κάνεις μια κίνηση προς ένα πρόσωπο ή δεχτείς μια πρόταση χωρίς να την πολυσκεφτείς. Όμως και στις δύο περιπτώσεις δε θα σου βγει σε κακό. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που ενδεχομένως να εκφραστεί και με κάποια παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σου, στα οποία θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ αλλά και τους πλανήτες στον Ταύρο που σε ευνοούν, αρκετές ερωτικές προτάσεις μπορεί να σου γίνουν και από κει που υπήρξε μια περίοδος «ξηρασίας» τώρα να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Φρόντισε λοιπόν να έχεις επίγνωση των προσωπικών σου αναγκών και επίλεξε αυτή που, όχι μόνο θα σε γεμίζει συναισθηματικά, αλλά θα μπορεί και να στις καλύψει. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση σε κάποια «θέλω» του που θεωρείς λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δεδομένα μεταβάλλονται γρήγορα, κάτι που από τη μια σου αρέσει κι από την άλλη σου δημιουργεί μια ανησυχία που μπορεί να τη βγάλεις στο ταίρι σου σήμερα, με διάφορα ξεσπάσματα ή αδιαφορία για κάποιες πρακτικές ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η, η Σελήνη στον Λέοντα από το βράδυ εντείνει τις επιθυμίες σου για κάτι σταθερό στη ζωή σου, όμως δεν είναι εύκολο να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου παρέχει την ανεξαρτησία που θέλεις, προκειμένου να μη νιώθεις ότι «πνίγεσαι» στη σχέση. Μήπως όμως ο φόβος της δέσμευσης σε κάνει να υπερβάλλεις;

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις σήμερα να βρεθείς με κάποιους φίλους σου που είχες καιρό να δεις αλλά κυρίως επειδή έχεις την ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους για μια πρόσφατη γνωριμία σου που, πέρα του ότι βιάζεσαι να μοιραστείς τα νέα σου, χρειάζεσαι και την αντικειμενική τους γνώμη, αφού συναισθηματικά νιώθεις μπερδεμένος/η. Αν είσαι σε σχέση θα χαλαρώσεις αρκετά και μπορεί να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να εκμυστηρευτείς στο ταίρι σου κάποια πιο προσωπικά σου ζητήματα που δεν του είχες αναφέρει μέχρι τώρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved