Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 9/5 έως και 15/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Προσπαθείς να σταθείς στα καλά κομμάτια της σχέσης και να μη χαλάσεις κάποιες ισορροπίες που υπάρχουν, επειδή τα βλέπεις όλα πολύ σημαντικά αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα η σχέση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό σε επηρεάζει άμεσα, γιατί σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο πρακτικό κομμάτι της σχέσης και όχι μόνο στην επικοινωνία. Οπότε, κάνεις το καλύτερο και το αποτέλεσμα θα έρθει μετά. Αν από την άλλη δεν μιλάτε με ένα συγκεκριμένο άτομο, τώρα θα βρεθεί η ευκαιρία να καταλήξετε κάπου και πιθανόν να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή. Όσο αφορά τον Ζυγό, σε πιάνουν οι καχυποψίες σου γιατί πιστεύεις ότι κάτι σου κρύβει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μπορείς να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις κάτι καλό που ήδη έχει αρχίσει και διαφαίνεται στην ζωή σου. Ένα είδος σκοπιμότητας μπορεί να υπάρχει αυτήν τη στιγμή μέσα στο μυαλό σου και σκέφτεσαι ότι αν δεν κάνεις εσύ μια συγκεκριμένη κίνηση, τελικά δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως θα ήθελες. Για αυτό πιθανόν να μεθοδεύεις τις καταστάσεις και με ψυχραιμία να διαχειριστείς ακόμα και τις αναποδιές. Η Αφροδίτη ευνοεί κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Πάντως, όλα τα θετικά μπορεί να σου συμβούν, από μια νέα γνωριμία μέχρι επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που είχε χαθεί. Γιατί εσύ τοποθετείς πλέον τον εαυτό σου στη σωστή βάση, αναγνωρίζεις δηλαδή την αξία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαι με το ένα πόδι έξω και με το άλλο μέσα, γιατί δεν αντέχεις να βιώνεις καταστάσεις που σου θυμίζουν ότι είσαι απορριπτέος/α ή ότι δεν υπάρχει η σχετική επαφή όπως εσύ νόμιζες. Για αυτό κάνεις και δεύτερες σκέψεις και γενικά δεν αφήνεις τον εαυτό σου να εκφραστεί πολύ αυθόρμητα. Ίσως σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που δεν μπορεί αυτή την στιγμή να σου δοθεί 100% και αυτό σε στεναχωρεί και σε κάνει επίσης να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις. Παρόλα αυτά όμως μπορεί να παρουσιαστεί μια ξαφνική βελτίωση από εκεί που δεν το περίμενες και να αλλάξει τελείως το τοπίο και το αρνητικό σκηνικό. Γιατί στον έρωτα όλα είναι πιθανά αρκεί να μη χάνεις ποτέ την πίστη σου για ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κάνεις πολύ δυναμικές εμφανίσεις και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ο λόγος είναι ότι εστιάζεσαι σε διαφορετικά πλέον σημεία. Οπότε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περνάς καλά και να μην έχεις καθόλου μίζερες και γκρινιάρικες στιγμές. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά σου θα πιάσει τόπο. Θα βγαίνεις περισσότερο έξω αυτό το διάστημα και θα βρεις πολύ περισσότερους φίλους να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφα. Το ότι θα το ρίξεις έξω τελικά θα βοηθήσει σε μια νέα γνωριμία που ίσως συμβεί σ’ ένα πολύ ιδιαίτερο φιλικό περιβάλλον. Αν είσαι σε σχέση, θα βιώνεις μια πολύ καλή περίοδο, αφού θα νιώσεις ασφάλεια και δεν θα υπάρχουν αντιθέσεις και κόντρες.

ΛΕΩΝ

leo

Οι πλανήτες αλλάζουν στόχο και σκοπό και εσύ βλέπεις ότι για να περάσεις καλά και για να περισώσεις μια σχέση που είναι στον αέρα, σίγουρα θα πιεστείς για να είσαι εντάξει σε όλη την γκάμα των υποχρεώσεων που απαιτούνται. Κυρίως όμως θα εστιαστείς σε οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά γιατί από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα. Θα είσαι περισσότερο κοινωνικός/ή και αυτό θα σε βοηθήσει από τη μια να ανοίξεις τα φτερά σου και να μην παραμένεις στα ίδια και τα ίδια και από την άλλη θα βγαίνεις περισσότερο έξω, οπότε θα έχεις πιο ευχάριστη διάθεση. Πάντως αυτήν την περίοδο πρέπει να αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου σε ένα Σκορπιό, γιατί από την πλευρά του/της ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αν δεν συμμορφωθείς προς τις οδηγίες μάλλον θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα και αλλάζεις το επίπεδο της προσωπικής σου ζωής προς το καλύτερο. Ο στόχος σου είναι να ξεπεράσεις το άγχος και το φόβο του χωρισμού και να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου αλλά σε μια πιο... θετική έκδοση. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο που θα ταξιδεύει πολύ, αλλά εσένα αυτό δεν θα σε πειράζει καθόλου. Απλά θα χρειαστεί από την πλευρά σου να έχεις σιγουριά και πίστη ότι η συγκεκριμένη σχέση είναι για το καλό σου. Μόνο αυτό θα σε πείσει να μείνεις και να παραγκωνίσεις δυσκολίες ή κομμάτια που πάνε κόντρα στον χαρακτήρα σου. Με τον Τοξότη έρχεσαι συχνά σε αντιπαράθεση γιατί υπάρχουν βασικές διαφωνίες κυρίως στον τρόπο της κοινής ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αμφισβητείς κάποια στιγμή τη δική σου σημαντική παρουσία μέσα σε μια σχέση, γιατί βλέπεις ότι τα αποτελέσματα δεν σε εκφράζουν καθόλου. Όμως αν κάνεις υπομονή θα δεις ότι όλο αυτό θα προχωρήσει και μάλιστα αυτή την στιγμή οι αποστάσεις είναι απαραίτητες για το δικό σου καλό. Οπότε μην τα βλέπεις όλα μαύρα και κυρίως μη χάνεις την ελπίδα σου αν δεν είσαι μέσα στα χρονικά περιθώρια που θα ήθελες. Υπάρχουν πάντως πολλές και καινούργιες πιθανότητες, αρκεί να το δεις και να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Η σχέση με τον Ταύρο είναι ιδιαίτερη και περίεργη αφού με κάποιο τρόπο σε βγάζει έξω από τα συνήθη δεδομένα σου. Θα πρέπει λοιπόν αν θέλεις να είστε μαζί να δεις από μια άλλη σκοπιά τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η περίοδος αυτή που διανύεις είναι καλή για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να διαφοροποιηθεί μια σχέση που έχει λιμνάσει και με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο θα γίνει τελικά δυναμική. Επίσης μπορεί να παρθούν αποφάσεις για να προχωρήσεις πιο σοβαρά με ένα πρόσωπο και να ζήσετε μαζί. Το ζητούμενο από όλα αυτά είναι να είσαι ο εαυτός σου ακόμα και μέσα σε μια σχέση και να μπορείς να έχεις το δικό σου χώρο αλλά και να βάζεις τα όριά σου. Το πιο σημαντικό από όλα να διευρύνεις τη σκέψη σου και να ξεκαθαρίσεις πλέον τι ακριβώς θέλεις αλλά και τι δεν θέλεις. Γιατί τώρα που νιώθεις καλά θα μπορέσεις να δείξεις και εσύ τις προσωπικές σου επιθυμίες χωρίς να σε παρεξηγήσει ή να σε απορρίψει κανένας. Η σχέση με τον Ταύρο θα γίνει πιο κοντινή. Με το Λιοντάρι μπορεί να είσαι «σαν το σκύλο με την γάτα» αλλά θα επικρατήσει τελικά το καλό μεταξύ σας, αν φυσικά υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δοκιμάζονται οι δυνάμεις και οι αντοχές σου. Με το Λιοντάρι ίσως πρέπει να χωρίσετε κάποιες δουλειές για να πάρει ο καθένας την δική του ευθύνη. Ο λόγος είναι ότι και οι δυο έχετε μπει πλέον για τα καλά στο ρεαλιστικό κομμάτι της σχέσης. Και αυτό αν δεν το έχετε συζητήσει μεταξύ σας μπορεί να γίνει μπούμερανγκ που πιθανόν να σας χωρίσει. Πάντως το βλέπεις ότι δεν θέλεις με τίποτα να γίνεις το επίκεντρο ενός λάθους. Για αυτό με κάθε τρόπο θα προσπαθήσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και συγχρόνως το άτομο που είστε μαζί. Οπότε οι πολλές οικειότητες χωρίς όμως να υπάρχει υπόβαθρο καλύτερα να εκλείψουν, για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και νιώθεις πιο άνετα και περισσότερη σιγουριά για όλες τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Κυρίως αν είναι να αναλάβεις μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα διαπιστώσεις ότι όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα και πολύ αισιόδοξα. Γενικά είναι η εβδομάδα που θα πετύχεις διάνα έναν ερωτικό στόχο. Τώρα το πως θα διατηρήσεις αυτήν τη σχέση και πως θα προχωρήσει είναι θέμα εσωτερικής ιδεολογίας, δηλαδή τι περιμένεις και τι μπορείς να υποστηρίξεις. Η ερωτική διάθεση πάντως θα σου δώσει κίνητρο να βγαίνεις συχνά με φίλους και να περνάς καλά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές αλλά και εμπλοκές που αφορούν το παρελθόν. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ενώ θέλεις να περάσεις καλά μπορεί να υπάρχει πίεση εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων που αφορούν το σπίτι σου και να μην έχεις μεγάλη άνεση για να χαλαρώνεις. Παρόλα αυτά μπορείς να φέρεις τις καταστάσεις σε μια καλή ισορροπία αλλά χρειάζεται να κάνεις και μερικούς συμβιβασμούς στα θέλω και τα πιστεύω σου. Χωρίς όμως να είναι τόσο μεγάλοι οι συμβιβασμοί ώστε να νιώθεις ότι θα χάσεις τον εαυτό σου. Ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης με έναν Ταύρο θα σε φέρει προ των ευθυνών σου και πιθανόν να νιώσεις ότι πρέπει να είσαι στη σχέση, χωρίς όμως να το έχεις αποφασίσει με την καρδιά σου. Όμως ο έρωτας είναι μεγάλη δύναμη και σίγουρα θα σε παρασύρει σε παιχνίδια που τελικά θα σου αρέσουν. Επειδή πάντα αναζητάς την πίστη και την αφοσίωση, με ένα Σκορπιό μπορεί να γίνουν όλα αυτά αρκεί να έχει ο καθένας σας τα όρια του.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις διάθεση να αποκτήσεις καλύτερες εμπειρίες στο τομέα κυρίως της επικοινωνίας και να ασχοληθείς πιο βαθιά με ένα πρόσωπο που αυτό το διάστημα επικοινωνείς εις βάθος. Το ενδιαφέρον σου είναι αληθινό και αυτό φαίνεται γιατί δεν υποκρίνεσαι και είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί επίσης να ξεκινήσεις επικοινωνία με κάποιο άτομο που δεν είναι πολύ κοντά σου αλλά η αίσθηση πως το ξέρεις πολύ καλά θα σε κάνει να το εμπιστευτείς. Η επαφή με τον Τοξότη μπορεί να χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση, γιατί ο καθένας από εσάς ίσως να μην εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες της σχέσης. Να είσαι σίγουρος/η ότι αν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας φέρουν και πάλι κοντά. Αλλιώς μπορεί να γίνει και ένα μοιραίο ξεκαθάρισμα, περισσότερο από την πλευρά σου, αφού εσύ είσαι που αυτό το διάστημα νιώθεις εσωτερική σιγουριά και ασφάλεια.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved