Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία σου θα ενισχυθεί, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει αρκετά και σου ξυπνά τα συναισθήματα που θρέφεις για ένα πρόσωπο που δεν έχεις δίπλα σου. Ωστόσο, η διαίσθησή σου λέει να μην εγκαταλείψεις την ελπίδα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ σύντομα και δεν έχεις κανένα λόγο να μην την ακούσεις. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την ανάγκη να χωθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί γι’ αυτό και το μυαλό σου θα είναι σε αυτόν σχεδόν όλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ γλυκά ξεκινά για σένα η βδομάδα με την Αφροδίτη σου να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και παρότι δεν το συνηθίζεις, ίσως παρασυρθείς από διάφορες φαντασιώσεις και επιθυμίες. Ωστόσο, κράτα ένα μέτρο γιατί δεν αποκλείεται οι προσδοκίες σου να είναι υψηλές και να μην ανταποκρίνονται σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, όμορφες στιγμές αναμένεται να ζήσεις με το ταίρι σου, το βράδυ, αφού ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός θα συνθέσουν ένα πολύ αγαπησιάρικο σκηνικό μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μπερδεμένος/η για τα αισθήματα που έχεις για ένα πρόσωπο και να αναζητήσεις λίγες στιγμές ηρεμίας μόνος/η, στο χώρο σου προκειμένου να ξεδιαλύνεις τι συμβαίνει μέσα σου. Ενδεχομένως να σε βοηθούσε περισσότερο, αν έκανες μια κουβέντα με ένα μέλος της οικογένειάς σου που εμπιστεύεσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ένα όμορφο, χαλαρό βράδυ με το σύντροφό σου κι ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις μια κουβέντα που ήθελες μαζί του, για κάποια σχέδια που σκέφτεσαι καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσει σήμερα στην ατμόσφαιρα ενισχύοντας τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου, οπότε το βράδυ σας αναμένεται πολύ χαλαρό και ερωτικό. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο από τον κύκλο σου ίσως σου αποκαλύψει ότι δε σε βλέπει φιλικά και παρά το ότι μπορεί αρχικά να νιώσεις άβολα με αυτή την εξέλιξη, καλό θα ήταν, αν σου αρέσει κι εσένα, να σκεφτείς αυτή την προοπτική καθώς ήδη έχετε αναπτύξει μια οικειότητα και να μη σκεφτείς ότι τόσο καιρό παρίστανε το/τη φίλο/η.

ΛΕΩΝ

Δε χάνεις την αισιοδοξία σου και νιώθεις ότι σύντομα θα βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει. Αυτόν τον καιρό άλλωστε έχεις εύνοια και μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις όντως να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συνεπάρει. Σήμερα πάντως είναι πιθανό ένα πρόσωπο να διεγείρει τις αισθήσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, όμως συζητήστε τη με το σύντροφό σου, ερευνήστε τη γιατί θα ήταν κρίμα να την απορρίψεις από καχυποψία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να μην είσαι σίγουρος/η για το αν ένα πρόσωπο σε θέλει ή φοβάσαι ότι βλέπεις τα πράγματα «με τα δικά σου μάτια» και τα κριτήριά σου δεν είναι σωστά. Ωστόσο, επειδή δε γίνεται να μένεις με την αμφιβολία, αν δε θέλεις να εκτεθείς, βρες ένα τρόπο να μάθεις, έστω και έμμεσο. Αν είσαι σε σχέση, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου, ίσως καταφέρει να σε αποπροσανατολίσει, αποσπώντας την προσοχή σου από εργασιακά ή οικονομικά θέματα και το μόνο που θα θέλεις είναι ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Εδώ και καιρό μπορεί να ήσουν το κρυφό αντικείμενο του πόθου ενός προσώπου, ίσως και μέσα από τη δουλειά σου και σήμερα πιθανόν να το ανακαλύψεις τυχαία ή στο εξομολογηθεί το ίδιο. Δεν αποκλείεται, αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ, όχι μόνο να κολακευτείς αλλά να σκεφτείς το ενδεχόμενο ενός ερωτικού ειδυλλίου. Αν είσαι σε σχέση, θα αναζωπυρωθούν τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου και σε αυτό θα συμβάλλει μάλλον μια εξομολόγησή του που θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες κρυφές ευαισθησίες του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε γεμίζει με γλύκα και θετική ενέργεια αλλά και τη διάθεση να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να σκεφτείς ένα πλάγιο τρόπο για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αν δεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις αλλιώς. Άλλωστε είσαι εξπέρ στο να στήνεις «παγίδες» κι αυτή θα είναι για καλό σκοπό. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να απολαύσετε με το σύντροφό σου μια πολύ ερωτική νύχτα καθώς κι οι δυο θα έχετε την ανάγκη να έρθετε πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου «ταξιδεύει» σήμερα και δεν μπορείς να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου ή να εστιάσεις την προσοχή σου στις δουλειές που έχεις αναλάβει ίσως γιατί ένα πρόσωπο σε έχει συνεπάρει. Από το να φαντάζεσαι διάφορες στιγμές μαζί του, καλό θα ήταν να στείλεις το «μήνυμά» σου έμμεσα, δείχνοντας το ενδιαφέρον σου και μετά να δεις αν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση. Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεται που και που να εκφράζεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να μην αφήνεις να σε καταπίνει η ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σου να αγαπηθείς υπάρχει, όσο κι αν προσπαθείς να μην το δείχνεις κι ίσως σήμερα σε ενοχλήσει το γεγονός ότι είσαι μόνος/η και δεν έχεις να μοιραστείς με κανέναν/καμία όμορφες στιγμές. Όμως το παν είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και την πίστη ότι τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν, ακόμα κι αν το θεωρείς απίθανο. Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και δε θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε κάποια λόγια του συντρόφου σου, γιατί δεν έχεις όρεξη για παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ωραίο γεύμα, ένα καλό κρασί, δυο λόγια τρυφερά και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα γίνει άκρως ερωτική σήμερα. Απόλαυσε την κάθε στιγμή γιατί έτσι έρχεσαι κοντά με τον/την άλλον/η και μην κρατάς συναισθηματικές αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, αν βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, όλα μπορούν να συμβούν απόψε. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις αλλά μην μπερδέψεις την ανάγκη με την αγάπη γιατί θα δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άλλο άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε βοηθά να «απλώσεις» τα δίχτυα σου με περισσή ευκολία και να πιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Η αισθαντικότητα και ο ρομαντισμός σου ενισχύονται στο μέγιστο, οπότε δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις κάποιον/α που θα νιώσει μαγεμένος/η από την παρουσία σου. Αν είσαι σε σχέση, η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τον έρωτά σου στο ταίρι σου και να περάσετε μια βραδιά γεμάτη όμορφες στιγμές και πολύ αγάπη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved