Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή σου θα είναι μέσα στη φούρια και την κίνηση, με αρκετές επαφές και επικοινωνία με διάφορα άτομα. Όμως, ιδίως αν έχεις κάποιο μυστικό, να προσέξεις γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κι αργότερα να μετανιώσεις. Επίσης, μη δίνεις σημασία σε διάφορα που λέγονται για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί είναι πιθανό να μην ισχύουν. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε με κάποιους στενούς συγγενείς σας απόψε, όπου τα νέα και τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου έχουν αυξηθεί κατά κόρο ενώ μπορεί να έχεις μια τάση ανικανοποίητου μέσα σου και τίποτα να μη σου αρκεί. Ωστόσο, έχε στο νου ότι όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Είναι θεμιτό να ψάχνεις για το καλύτερο στην ερωτική σου ζωή αλλά μην υποτιμάς κι αυτό που έχεις. Αν είσαι σε σχέση, μια ιδέα του συντρόφου σου για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ίσως δε «σου γεμίζει το μάτι», όμως να δεν απαιτεί κεφάλαιο ή κόπο για να γίνει δεν χάνετε και τίποτα να τη δοκιμάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, ωθώντας σε να ανανεώσεις όχι μόνο την εξωτερική σου εικόνα αλλά και τη διάθεσή σου γι’ αυτό θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ταιριάζετε και μαζί τους περνάς καλά. Ενδέχεται μάλιστα να σε γνωρίσουν με κάποιον/α που από το λίγο που θα μιλήσετε, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, λόγο στο λόγο μπορεί να καταλήξετε σε μια έντονη διαφωνία με το ταίρι σου, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσει η Κυριακή σου, καλό θα ήταν και μη βιαστείς να ανταπαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να καταναλώσεις την ημέρα στις δουλειές του νοικοκυριού αφού έτσι θα εκτονωθείς αλλά και θα απασχολήσεις το μυαλό σου ώστε να μη σκέφτεται ένα πρόσωπο που είναι ήξεις-αφήξεις και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Προτιμότερο είναι να παράγεις έργο από το να κάθεσαι και να σκας. Αν είσαι σε σχέση, αντί να ασχολείστε με το τι λέει ο ένας κι ο άλλος, καλύτερα θα ήταν μείνετε οι δυο σας και να εκθέσετε τα θέματά σας. Αν είστε ειλικρινείς κι ανοιχτοί στο διάλογο, θα βρείτε τη λύση.

ΛΕΩΝ

Μπορείς να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θέλεις, αν το προσεγγίσεις με φιλικότητα και προσπαθήσεις να πιάσεις την κουβέντα μαζί του για ένα σχετικά ανάλαφρο κοινωνικό θέμα. Δείξε ευελιξία και σπιρτάδα, όμως αν προσπαθήσεις να το ψαρέψεις για κάτι πιο προσωπικό, μην περιμένεις πολλά γιατί δε γίνεται να σου βγάλει τα εσώψυχά του με την πρώτη φορά. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη ημέρα, να βρεθείτε κάπου εκτός σπιτιού με την παρέα σας και να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ, γεμάτο συζητήσεις, γέλια και ανταλλαγές νέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώσου και βάλε προτεραιότητες γιατί πολλά μπορεί να θέλεις να κάνεις αλλά αν αναλώσεις μια μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης μόνο με δουλειές, τότε δικαίως ο σύντροφός σου θα δυσαρεστηθεί και θα αρχίσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κουβέντα με ένα μέλος της οικογένειάς σου και η εξομολόγησή του ότι ανησυχεί για την πορεία της ερωτικής σου ζωής ή το ότι σπαταλάς πολύ χρόνο σε άτομα που πιθανόν να μη σου προσφέρουν αυτά που σου αξίζουν θα σε προβληματίσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω κάποιων γνωστών ή από κοινωνικό δίκτυο και να νιώσεις πολύ άνετα μιλώντας του. Καλό θα ήταν βέβαια να μην παρασυρθείς από το ανάλαφρο κλίμα που θα επικρατεί ανάμεσά σας και να πεις παραπάνω πράγματα για τον εαυτό σου που θα σε εκθέσουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχεις μια ιδέα εδώ και καιρό στο μυαλό σου που ήθελες να την επεξεργαστείς περισσότερο και πιθανόν να βρεις το κατάλληλο έδαφος για να τη μοιραστείς με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις εύνοια τα ερωτικά αυτή την περίοδο, οπότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για σένα και απελευθερωμένος/η από αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίζεις νέα πρόσωπα ή να ξανοίγεσαι περισσότερο. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο και θα εκμαιεύσεις διάφορες προσωπικές και πιο ιδιαίτερες πληροφορίες γι’ αυτό. Αν είσαι σε σχέση, ίσως το ταίρι σου θέλει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική σας ζωή και παρότι δεν είσαι των πειραματισμών, δε θα αρνηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη, απέναντί σου, στους Διδύμους, έχεις μια περίσσεια άνεση να επικοινωνήσεις και να γνωριστείς με αρκετό κόσμο. Το χαλαρό κι ανάλαφρο στυλ και το χιούμορ σου βοηθά να προσεγγίσεις και το πιο δύσκολο πρόσωπο, οπότε αυτόματα έχεις δύο πολύ σημαντικά ατού για να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να βρεις μια καλή δικαιολογία για να απολογηθείς επειδή ξέχασες ή να αποφύγεις να πραγματοποιήσεις κάτι που είχες υποσχεθεί μέσα στον ενθουσιασμό στο ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και σήμερα, μπορεί να θελήσεις να «βγάλεις» δουλειά γιατί οι επόμενες μέρες είναι φορτωμένες και δε θα προλάβεις. Ο νους σου όμως συχνά θα διασπάται από τις σκέψεις προς ένα πρόσωπο που σου αρέσει και πολύ σύντομα θα τα παρατήσεις είτε γιατί δε θα έχεις πια όρεξη είτε γιατί θα κάνεις λάθη. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να βρεις ένα τρόπο να αναβάλλεις μια κουβέντα με το ταίρι σου που σε κυνηγά εδώ και αρκετό καιρό να κάνετε ίσως γιατί ξέρεις κατά βάθος ότι θα σου χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα αν ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα μέσω φίλων ή μιας ομάδας έχει ερωτικά αισθήματα για σένα ή απλά σε συμπαθεί γιατί η συμπεριφορά του είναι μια πολύ ζεστή και μια πιο χαλαρή και σε μπερδεύει. Όμως, σήμερα ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδιαλύνεις την κατάσταση, αν φυσικά κι εσένα σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, περνάς αρκετό και όμορφο χρόνο με το ταίρι σου κι αυτό βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά αλλά και να ψάχνεστε να διευρύνετε τις κοινές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ένα θέμα που σε απασχολεί, όμως φρόντισε να είσαι σαφής και συγκεκριμένος/η και απόφυγε να ανοίξεις πολύ την κουβέντα ή να την πας μέσω... Λαμίας γιατί στο τέλος, θα ξεχάσεις κι εσύ για ποιο πράγμα ήθελες να κουβεντιάσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, έστω κι έμμεσα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει γιατί θα καταλάβεις αν αισθάνεται το ίδιο ή σπαταλάς τσάμπα το χρόνο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved