Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που γίνεται στον 2ο οίκο σου ενισχύει τη σεξουαλικότητά σου και τις επιθυμίες σου, κάτι που ενδεχομένως να συμβάλλει ώστε να κάνεις αλλαγές στην κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Είναι πιθανή η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που θα υπάρχει αμοιβαία κι έντονη έλξη και με το οποίο θα κολλήσεις πολύ. Αν είσαι σε σχέση, οι ανάγκες σας θα αυξηθούν οπότε είναι πιθανό να αναζητήσετε νέους πόρους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, χωρίς να αποκλείονται όμως και κάποια κέρδη που δεν τα περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου προσφέρει ευκαιρίες αλλά κρύβει και παγίδες, καθώς, ναι μεν σου δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσεις την εικόνα σου και να αυξήσεις την πέραση στο αντίθετο φύλο, ωστόσο, θα πρέπει να είσαι κι επιφυλακτικός/η και να κάνεις τη σωστή διάκριση σε όποιον/α σε προσεγγίζει. Δεδομένου του Ερμή που είναι επίσης στο ζώδιό σου και ανάδρομος, μην περιμένεις θεαματικές εξελίξεις πάντως πριν τις 22 του μήνα. Αν είσαι σε σχέση, το να αναθεωρήσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα, είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε με το ταίρι σου στο επόμενο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ψυχολογικά να μην είσαι στα καλύτερά σου και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν φέρεις ευθύνη και πόσο για την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Πολλές θα είναι οι σκέψεις σου κι ίσως μια τάση να προσπαθήσεις να εστιάσεις σε συγκεκριμένα πράγματα που έγιναν για να βρεις την αιτία. Σίγουρα λάθη έχεις κάνει αλλά το θέμα είναι να αποφύγεις την επανάληψή τους στο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, εργασιακά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σπαταλήσετε αρκετό χρόνο να τα τακτοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου παρέχεται μια σημαντική εύνοια με τη Νέα Σελήνη να διευρύνεις τον κύκλο σου, να καταπιαστείς με καινούργια ενδιαφέροντα και να κάνεις ακόμα και μια ερωτική γνωριμία που θα έχει θετική έκβαση. Όμως θα πρέπει και συ να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες κατά το συν Αθηνά και χείρα κίνει, κυκλοφορώντας περισσότερο και έχοντας την ανάλογη υπομονή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αρχίσετε να κάνετε στενότερη παρέα με κάποια πρόσωπα με τα οποία θα διαπιστώσετε ότι, εκτός του ότι περνάτε πιο ωραία μαζί τους, έχετε και κάτι να κερδίσετε, όχι απαραίτητα σε υλικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη καλείσαι να εστιάσεις στους στόχους σου, επαγγελματικούς και ερωτικούς και με αργά και σταθερά βήματα να καταφέρεις την επίτευξή τους. Σαφώς έχεις εύνοια αλλά δεν πρέπει να μείνεις μόνο στις εντυπώσεις που μάλλον θα κερδίσεις αλλά να επιδιώξεις σε μια πιο ουσιαστική εξέλιξη. Έχεις τα προσόντα αλλά οφείλεις να πείσεις και την άλλη πλευρά ότι τα διαθέτεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως μια πρόταση να φαντάζει πολύ δελεαστική, ωστόσο αν δεν την ελέγξετε εξονυχιστικά με το σύντροφό σου, μη βιαστείς να την αποδεχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείσαι από το γήινο νέο φεγγάρι και ενδεχομένως να αποκτήσεις ισχυρή θέληση αλλά και πείσμα να βρεις αυτό που αναζητάς ερωτικά. Προοπτικές θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες αλλά οι πιθανότητες θα αυξηθούν, αν κάνεις ένα ταξίδι, έρθεις σε επαφή με μια άλλη χώρα και κουλτούρα ή σε ένα κύκλο σεμιναρίων ή σπουδών που θα αποφασίσεις να ξεκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η εμμονή σου στη διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων μπορεί να δημιουργεί εκνευρισμό στο ταίρι σου ή διαφωνίες μεταξύ σας, τελικά όμως θα σε δικαιώσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ένας καινούργιος κύκλος θα ανοίξει σήμερα στα ερωτικά σου, καθώς θα δεις κατάματα τις πραγματικές σου ανάγκες, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις πλώρη προς την κάλυψή τους. Μπορεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α και να συνειδητοποιήσεις ότι η καλοπέραση είναι για σένα εξίσου σημαντική με την φυσική έλξη αλλά δεδομένου ότι ώρες-ώρες πετάς στα σύννεφα, μάλλον καλό θα σου κάνει. Αν είσαι σε σχέση, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να διευθετήσετε με το σύντροφό σου κάποια οικονομικά θέματα που σας έχουν γίνει βραχνάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη απέναντί σου δείχνεις πιο σίγουρος/η από ποτέ και για το τι θέλεις στα ερωτικά σου και πώς μπορείς να το αποκτήσεις, κάτι που από μόνο του σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση και σε οπλίζει με κουράγιο και επιμονή να το πετύχεις. Η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μια πολύ δυνατή σχέση, αν και αρχικά θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Αν είσαι σε σχέση, η απολυτότητα και το πείσμα σου μπορεί να δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σου γιατί δε θέλεις να αποδεχτείς πράγματα που είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου, όμως είναι πιθανό να έχεις άδικο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασιακά ή θέματα υγείας, δικής σου ή κάποιου στενού σου προσώπου, μπορεί να σε αναγκάσουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο, μέσα από τους συγκεκριμένους χώρους που όχι μόνο θα σου παρέχει στήριξη αλλά και θα έχει θετική κατάληξη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, θα φροντίσεις να είσαι ξεκάθαρος/η και πολύ συγκεκριμένος/η απέναντι στο ταίρι σου, επισημαίνοντας τι σε ενοχλεί και τι δεν αντέχεις άλλο γιατί θα αισθανθείς την ανάγκη να ξεφορτωθείς ό,τι σε βαραίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει τις προσωπικές σου εκτιμήσεις και πλέον είσαι σίγουρος/η ότι δεν μπορείς να συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που σου αξίζει. Το ζητούμενό σου δεν είναι να καλύψεις τη μοναξιά σου, αλλά να βρεις το άτομο που θα σταθεί επάξια δίπλα σου και θα συμπορευτείτε. Κι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μέσα από διάφορα γεγονότα, ίσως το φέρει στο δρόμο σου. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να ξανανιώσεις τη φλόγα του έρωτα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που λόγω της φορτωμένης σας καθημερινότητας έχει χαθεί, γι’ αυτό και θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου να την ξαναζωντανέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει με την παρουσία της ότι η σχέση, πέρα από συντροφικότητα έχει και συγκεκριμένες πρακτικές ανάγκες και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτονται που όσο κι αν δε σου αρέσει, οφείλεις να συμβάλλεις τον... οβολό σου, αν θέλεις να παραμείνει σταθερή και ισότιμη και να μην υπάρχει δυσφορία από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα διαπιστώσεις ότι το να ζεις κάθε μέρα ξεχωριστά κι ό,τι προκύψει στα ερωτικά σου, σε γλυτώνει μεν από έντονες απογοητεύσεις και ασύμφορες δεσμεύσεις, όμως συναισθηματικά δε σε γεμίζει, αφού δεν υπάρχει μελλοντική προοπτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να βάλεις κάποιους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος στη θέση τους και να καταστήσεις σαφές ότι είσαι ικανός/η να κρίνεις και να επιλέγεις το πρόσωπο που θέλεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή κι όχι να τους αφήσεις να σε επηρεάζουν. Αν μάλιστα πάρεις και την ευθύνη της εκάστοτε επιλογής σου, τότε και μόνο τότε θα σταματήσεις την «υποτίμησή» σου. Αν είσαι σε σχέση, ό,τι πρόβλημα κι αν υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μία είναι η λύση: να το φέρνεις στο τραπέζι προς συζήτηση, διαφορετικά θα συνεχίσει να σε τυραννά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved