Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5

Χριστός Ανέστη!

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ καλή διάθεση θα είσαι σήμερα και φυσικά σε αυτό βοηθά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, καθώς θα είσαι γαλήνιος/α και χαλαρός/η και θα φροντίσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό στην ομήγυρη που θα βρίσκεσαι να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει αρκετά ζεστά συναισθήματα. Ένα ποτηράκι για να λυθεί η γλώσσα και η εορταστική ατμόσφαιρα θα συμβάλλουν ώστε να το πλησιάσεις περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα απολαύσεις το Πάσχα με το ταίρι σου και μέλη της οικογένειάς σου όπως αρμόζει στην περίπτωση. Θα φάτε, θα πιείτε, θα γλεντήσετε και θα διώξεις από το κεφάλι σου πρακτικά ή άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, με τον Ήλιο σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η εικόνα που θα έχεις για ένα πρόσωπο ίσως είναι εξιδανικευμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μπορεί κατά βάθος να το διαισθάνεσαι, όμως νιώθεις όμορφα όταν το σκέφτεσαι ή βρίσκεσαι κοντά του κι αυτό μετράει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να σε πιάσουν οι κλειστές σου σήμερα και να μην έχεις όρεξη να πας πουθενά ή να παραστείς σε ένα οικογενειακό γεύμα, να κάνεις το χρέος σου και να επιστρέψεις στη βάση σου. Κι ενώ όλα τα έχεις φτιάξει όμορφα στο μυαλό σου, σύντομα θα αλλάξεις γνώμη και διάθεση και θα χαρείς τη μέρα. Η έλλειψη όμως ενός προσώπου που θα ήθελες να είναι δίπλα σου θα υπάρχει μέσα σου. Αν είσαι σε σχέση, θα κουραστείτε με το ταίρι σου να φτιάξετε διάφορα φαγητά για το τραπέζι, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να περνάς αυτές τις μέρες με την οικογένειά σου και αγαπημένα σου πρόσωπα είναι πολύ σημαντικό για σένα και συναισθηματικά σε γεμίζει. Σήμερα ωστόσο, το μυαλό σου θα τρέχει και σε ένα άτομο και θα φαντάζεται διάφορα που θα ήθελες να συμβούν μεταξύ σας ή να ήταν κομμάτι της ζωής σου και να μοιράζεσαι μαζί του τέτοιες στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, ίσως είστε καλεσμένοι σε σπίτι συγγενών για να σουβλίσετε και θα διασκεδάσετε με τις ιστορίες και τις κουβέντες που θα ειπωθούν.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο μισό της ημέρας θα το περάσεις οικογενειακά, όμως αργότερα, που ενδεχομένως να έχεις κανονίσει να βγεις με την παρέα σου, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε αναστήσει... συναισθηματικά και θα σου δημιουργήσει αρκετές προσδοκίες για το μέλλον. Φρόντισε να χαρείς τη στιγμή και άσε το χρόνο να αναλάβει τα υπόλοιπα. Αν είσαι σε σχέση, το μενού περιλαμβάνει πολύ φαγητό, πολύ ποτό και όμορφες στιγμές είτε κάτσετε σπίτι είτε βρεθείτε κάπου έξω με φίλους και αγαπημένα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει γαλήνη αλλά και ευχαρίστηση, οπότε θα απολαύσεις το Πάσχα με το ταίρι σου και θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, φρόντισε να μη μείνεις μέσα σήμερα αφού είναι πιθανή μια απρόσμενη γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα τόσο της καθημερινότητας όσο και των ερωτικών σου με τελείως άλλη ματιά. Πιθανόν να νιώσεις ότι για κάποιο λόγο που δε γνωρίζεις υπάρχει μια οικειότητα αλλά και συμπάθεια ανάμεσά σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα διώξεις από το μυαλό σου φοβίες ή ό,τι δυσάρεστο και πιεστικό σε απασχολούσε τις τελευταίες μέρες και θα ανακτήσεις τη θετική σου ενέργεια. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα είναι μέσα στη γλύκα και έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει αμοιβαιότητα γι’ αυτό σου δημιουργούν την ελπίδα ότι κάτι καλό θα συμβεί σύντομα. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε με το ταίρι σου μια ξέγνοιαστη μέρα, απολαμβάνοντας τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει θετικά και μπορεί ακόμα να έχεις κάποια αμφιβολία ή καχυποψία για ένα πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει, όμως δε θα είναι ικανά να μειώσουν την επιθυμία σου. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις να φυλάγεσαι αλλά στην παρούσα φάση η διαίσθησή σου λέει ότι αξίζει να επιμείνεις. Αν είσαι σε σχέση, θα είναι μια μέρα αφιερωμένη στο ταίρι σου και σε πολύ καλούς σας φίλους και θα νιώσεις ότι περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφωνίες κι εντάσεις δε χωράνε σήμερα αφού είναι μια μέρα αγάπης και χαράς γι’ αυτό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα κάνετε «ανακωχή» και θα σταθείτε σε αυτά που σας ενώνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, με καλό φαγητό και διάθεση, διώχνοντας από το μυαλό σου κάθε τι δυσάρεστο ή απογοητευτικό που μπορεί να σε ενόχλησε στην προσωπική σου ζωή. Με πίστη και αισιοδοξία θα ατενίσεις και το ερωτικό σου μέλλον, γνωρίζοντας ότι είναι το Α και το Ω για μια καλή εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς για να μπορέσεις να απολαύσεις τη μέρα με το σύντροφο και την οικογένειά σου. Μπορεί να κουραστείς με τις ετοιμασίες, αλλά θα έχεις και βοήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η, παρότι δεν είσαι άνθρωπος που πιστεύει στην τύχη, σήμερα θα έχεις έντονη την αίσθηση ότι σύντομα κάτι θα συμβεί και τα πράγματα στα ερωτικά σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο περιβάλλον σου επικρατεί μια χαλαρή, γιορταστική ατμόσφαιρα και τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να τη χαλάσει. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναβολές ή αλλαγές στο πρόγραμμά σας αλλά στο τέλος όλα θα κυλήσουν όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανόν να έχεις μια διαφορετική εικόνα για ένα πρόσωπο απ’ ό,τι είναι γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί θα διαψευστείς, αρνητικά ή θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο και η καρδιά σου είναι γεμάτη αγάπη και εσύ με διάθεση να προσφέρεις θετική ενέργεια και χαμόγελα στο σύντροφό σου και σε όλους όσοι βρίσκονται δίπλα σου. Η περιποίηση, η φροντίδα αλλά και τα όμορφα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, ακόμα κι αν κάτι σου πουν κάτι αρνητικό συγγενείς ή γνωστοί για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ δε θα το ακούσεις αλλά σαφώς και δε θα τσακωθείς μέρα που είναι. Απλά θα το αφήσεις να περάσει χωρίς σχόλιο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved