Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/4

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από αργά το πρωί θα περάσει στον Υδροχόο ενισχύοντας την τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία και δίνοντάς σου μια δόση υγιούς τρέλας που την είχες ανάγκη. Οι φίλοι θα είναι πολύτιμοι και θα αισθανθείς τυχερός/η που τους έχεις δίπλα σου, ενώ θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι το να είσαι μόνος/η σου δίνει απεριόριστες ευκαιρίες να φλερτάρεις και να κάνεις το παιχνίδι σου. Αν είσαι σε σχέση, θα θέλεις να συναντήσεις την παρέα σου και να κάνετε πράγματα μαζί, όχι τίποτα, για να σου λείψει λίγο και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δε σου είναι καθόλου εύκολο να αλλάξεις αντιλήψεις και νοοτροπία, όμως αν δεν το κάνεις εσύ, θα έχεις παρόμοια «συμπτώματα» από τη μεριά του συντρόφου σου που δεν αποκλείεται να ξεσπάσει, κατηγορώντας σε για επιμονή και δυσκαμψία. Αν είσαι ελεύθερος/η και ήδη υπάρχει στον ορίζοντα ένα πρόσωπο που σου αρέσει, δε χρειάζεται να κάνεις άλματα, αλλά να επισπεύσεις λίγο τα πράγματα γιατί με τόσους αργούς ρυθμούς που έχεις, προκειμένου να σιγουρευτείς, στο τέλος θα χάσεις το τρένο...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις πολύ τρέξιμο και ένα σωρό δουλειές και ψώνια να κάνεις, γι’ αυτό θα είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος/η σήμερα και κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις ανεξήγητες θα επιτείνουν την κατάστασή σου. Μια γνωριμία που θα γίνει με απρόσμενο ή περίεργο τρόπο όμως θα σου φτιάξει κάπως το κέφι. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να είστε έτοιμοι για ταξίδι με το ταίρι σου, οπότε ένα τσεκάρισμα είναι απαραίτητο γιατί είναι πιθανό κάτι να ξεχάσετε να πάρετε ή προκύψει ένα θέμα της τελευταίας στιγμής και να σας βγάλει από το πλάνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να ξέρεις τι χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι γνωρίζεις και τον τρόπο για να το αποκτήσεις. Είναι απαραίτητο να έχεις αξιολογήσει σωστά τον εαυτό σου, να αποκοπείς από εξαρτήσεις του παρελθόντος ή ατόμων που βρίσκονται πολύ κοντά σου και να έχεις τη διάθεση να βγεις έστω και για λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σου για να το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν υλικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και ίσως πιεστείς αλλά με τη βοήθεια του συντρόφου σου όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου, θα αρχίσεις να παίρνεις σιγά-σιγά τα πάνω σου ψυχολογικά και να μπαίνεις στο εορταστικό πνεύμα. Είτε μείνεις στην πόλη είτε εκδράμεις, αναμένεται ένα συναρπαστικό διήμερο, γεμάτο ενθουσιασμό, κέφι και ευκαιρίες να περάσεις καλά, να γνωριστείς με κόσμο και φυσικά να επιδοθείς σε ερωτικά παιχνίδια και φλερτ, αφού ό,τι κι αν κάνεις θα τραβάς την προσοχή του αντίθετου φύλου σαν μαγνήτης. Αν είσαι σε σχέση, το ηθικό σου είναι ακμαιότατο και με το ταίρι σου παρέα ετοιμάζεστε να απολαύσετε στο έπακρο όλες τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και η πορεία μιας ερωτικής σου υπόθεσης δε βοηθά ιδιαίτερα στο να ανακτήσεις την ευδιαθεσία σου. Είναι όμως και οι μέρες τέτοιες που -αναγκαστικά ή μη- οι άνθρωποι «σκορπίζονται», οπότε φρόντισε να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση, θα επιδοθείτε σε έναν αγώνα δρόμου με το ταίρι σου να τελειώσετε κάποιες δουλειές, ωστόσο θα υπάρξουν εμπόδια που θα σας ταλαιπωρήσουν.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το ζητούμενό σου είναι να περνάς καλά με το πρόσωπο που είστε μαζί, να κάνετε πράγματα αλλά και να υπάρχει ταύτιση, ώστε να μην χάνεται χρόνος με τα αυτονόητα αλλιώς προτιμάς να παραμείνεις μόνος/η. Σήμερα, ίσως μέσω κάποιων φίλων έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που δείχνει να μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις με σένα και εκεί που ήσουν προβληματισμένος/η κάπου θα αναθαρρήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα παρακινήσεις το ταίρι σου να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι Μ. Παρασκευή αλλά η διάθεσή σου δεν ταυτίζεται με το mood της ημέρας, αφού και κέφι έχεις και ερωτική διάθεση και παρότι δεν θα κάνεις κάτι προκλητικό, δε θα περάσεις απαρατήρητος/η όπου κι αν πας σήμερα, αφού το... σήμα που θα εκπέμπεις είναι μάλλον έντονο κι ας μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Δεν αποκλείεται πάντως το ενδιαφέρον σου να κερδίσει ένα πρόσωπο που θα είναι μάλλον ασυνήθιστο αλλά εξίσου γοητευτικό. Αν είσαι σε σχέση, λίγο στα οικογενειακά, λίγο στα επαγγελματικά κάποια θέματα που θα προκύψουν θα σας δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις αρκετή ενέργεια σήμερα και θα την εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να κάνεις κάποιες δουλειές που έχουν μαζευτεί και δεν αναβάλλονται ή ξεφύτρωσαν την τελευταία στιγμή. Το ταίρι σου ενδεχομένως να σου δημιουργήσει μια νευρικότητα ή άγχος για την καθυστέρηση, αλλά το βράδυ θα πέσουν οι τόνοι. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να σου έρθει ξαφνικά να κάνεις μια κίνηση προσέγγισης ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και ταυτόχρονα με τις ευχές να προτείνεις και μια συνάντηση για το άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο ακόμα θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου οπότε όσο περνά η μέρα θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και να αποβάλλεις άγχη και προβληματισμούς. Έχεις κατά νου, να μη μείνεις μέσα τις επόμενες μέρες, να περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς και αν προκύψει και κάτι πιο πονηρό, να μη διστάσεις να το εκμεταλλευτείς. Άλλωστε η Ανάσταση έρχεται μετά τα πάθη κι από αυτά έχεις πείρα. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον θα είστε με το χέρι στην τσέπη αυτές τις μέρες για να κάνετε τις απαραίτητες αγορές κι ίσως ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας κατά τι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου δίνοντάς σου πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό το διήμερο και πολλές εκπλήξεις κι απρόσμενα μπορούν να συμβούν στα ερωτικά σου ανεβάζοντάς σου τη διάθεση στα ύψη. Η γοητεία και η έλξη που θα ασκείς θα σε κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενώ δεν αποκλείεται και μια πρόταση από ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει που θα σε αιφνιδιάσει. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα αναλάβει τις περισσότερες ετοιμασίες και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη σας λείψει τίποτα κι ίσως σε ρίξει στο φιλότιμο να συμβάλλεις κι εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιθανόν να νιώθεις καταπονημένος/η και περιμένεις πώς και πώς να περάσει αυτή η μέρα να ξεκουραστείς λίγο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ωστόσο, το ταίρι σου δε φαίνεται διατεθειμένο να σε αφήσει σε ησυχία, αφού βγάζει συνεχώς δουλειές που πρέπει να γίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα είσαι πιο ήρεμος/η και θα δεις το επόμενο διήμερο σαν μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις και να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί. Η έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης σε απασχολεί αλλά για να περάσεις καλά θα πρέπει να την ξεχάσεις για λίγο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved