Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/4

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη να ενισχύει την ευδιαθεσία σου και τη δραστηριοποίησή σου. Είναι η κατάλληλη μέρα να μιλήσεις με κάποιους ανθρώπους και να ανταλλάξετε ιδέες ή να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κλείσεις μια συνάντηση μαζί του. Επίσης, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να πάτε με το ταίρι σου για ψώνια ή να κοιτάξετε τις βιτρίνες για τις πασχαλινές αγορές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο έχεις αισιοδοξία και διατηρείς τη θετική σου σκέψη για ένα ερωτικό θέμα που σε απασχολεί, τόσο πιο εύκολα θα βρεις και λύσεις. Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο πάντως, κινήσου όσο πιο σύντομα γίνεται πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιό σου γιατί μετά θα είσαι όλο δισταγμούς και αναβολές κι ενδέχεται να χάσεις την ευκαιρία σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αναβάλλετε μια αγορά που θέλατε να κάνετε με το σύντροφό σου ή δεν βρείτε αυτό που ψάχνατε, αλλά αν σχετιζόταν με τεχνικό εξοπλισμό μάλλον για καλό θα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη είναι ακόμα στον Τοξότη και σε βοηθά να κρατήσεις την θετική ενέργεια και το αισιόδοξο πνεύμα σου, ωστόσο καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς κι από τον ενθουσιασμό της και δέσεις κόμπο αυτά που θα ακούσεις από ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να δώσεις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις μιας και τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν είσαι δεσμευμένος/η, προσπάθησε να βιώσεις την ανάλαφρη πλευρά της σχέσης σου. Κάντε σχέδια για το Πάσχα, συζητήστε και κυρίως γελάστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανόν να δημιουργηθεί η διάθεση να ξεκολλήσεις από άσχημες εμπειρίες και στενοχώριες του παρελθόντος και να ατενίσεις το ερωτικό σου μέλλον με αισιοδοξία. Το να πάρεις απόφαση ότι ό,τι έγινε, έγινε και να προχωρήσεις παρακάτω είναι το ένα σκέλος, το άλλο είναι να μην αφήσεις να επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Επίσης, μπορεί η στάση του συντρόφου σου να σου φάνηκε «αναίσθητη» σε ένα θέμα που αντιμετώπισες, όμως ένας από τους δυο σας πρέπει να είναι ψύχραιμος/η και να βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να αγχωθείς σήμερα και κατ’ επέκταση να προκαλέσεις νευρικότητα και στο ταίρι σου, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι το Πάσχα είναι προ των πυλών και πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει καθώς σου υπόσχεται περιπέτειες και έντονες ερωτικές στιγμές, κράτα όμως μικρό καλάθι έχοντας κατά νου ότι όλα στην αρχή φαίνονται υπέροχα αλλά στην πορεία αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόβλημα ή ζημιά στο σπίτι θα αναστατώσει εσένα και το σύντροφό σου σήμερα και θα κληθείς να αναλάβεις τη διευθέτησή του αλλά δε θα είναι εύκολο να το πετύχεις, τουλάχιστον άμεσα, αφού βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το Πάσχα ή η δεν είναι τόσο απλό όσο υπολόγιζες. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα εκτιμήσεις την ειλικρίνεια ενός προσώπου που θα σε προσεγγίζει με ερωτικούς σκοπούς, ωστόσο κάτι σου δημιουργεί την αίσθηση ότι όσο τα πράγματα κυλούν ομαλά, θα είστε μια χαρά αλλά στην πρώτη δυσκολία θα γίνει καπνός.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Αν διαφωνείς με κάποια σχέδια ή χειρισμούς του συντρόφου σου, οφείλεις να το εκφράζεις και όχι να κρατάς το στόμα σου κλειστό για να μη διαταράξεις την ηρεμία της σχέσης. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να πεις την άποψή σου, με ανάλαφρο τρόπο, ακόμα και ρίχνοντάς το στο αστείο, ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου και να σου πιάσει την κουβέντα, όμως μπορεί στο μυαλό του να μην έχει κάτι ερωτικό, όπως εσύ θα νομίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν σου είναι εύκολο να ξανοιχτείς ή να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στα ερωτικά σου εξ αιτίας του χαρακτήρα σου, όμως σήμερα είναι πιθανό ένα άτομο με τον τρόπο που θα σε προσελκύσει, να καταφέρει να έρθει πιο κοντά σου. Επίσης, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο του παρελθόντος να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία αλλά θα είσαι τελείως αρνητικός/η. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε ενοχλήσει η διαχυτικότητα του συντρόφου σου και νιώσεις ένα τσίμπημα ζήλειας που μπορεί να οδηγήσει σε σκηνή, όταν μείνετε οι δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σου, συναντώντας και τους άλλους κυρίους βρίσκονται εκεί, Άρη και Κρόνο, με αποτέλεσμα να επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα της σχέσης σου που απέφευγες να λύσεις. Μπορεί να σε «κουράζουν» αλλά όσο το ρίχνεις στην παλαβή, τόσο τα διαιωνίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η,νιώθεις ότι σε τραβολογούν μια από δω και μια από κει και εσύ βρίσκεσαι στη μέση, μην ξέροντας αν πρέπει να κινηθείς για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις ή να περιμένεις μέχρι να σιγουρευτείς για τα αισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ίσως προβληματιστείς με την πορεία μιας ερωτικής σου υπόθεσης κι μπορεί μετά από πολύ σκέψη να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπως εξελιχθούν. Πιθανόν το να μπεις σε μια κατάσταση που θα χρειαστεί κόπος και χρόνος από την πλευρά σου για να στρώσει δεν είναι κάτι που θέλεις αυτή την περίοδο. Αν είσαι σε σχέση, θα ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου σε διάφορες δουλειές του σπιτιού που είναι απαραίτητες λόγω των ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως η αλήθεια ενός φίλου σου που αφορά στα ερωτικά σου σε ενοχλήσει σήμερα όχι εξ αιτίας του τρόπου που θα ειπωθεί, αλλά γιατί ξέρεις ότι ως ένα σημείο έχει δίκιο. Ενδεχομένως να σου επισημάνει ότι το ενδιαφέρον σου ατονεί μόλις υπάρχει θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά γιατί κατά βάθος δε θέλεις να δεσμευτείς. Αν είσαι σε σχέση, δεν σου αρέσει να προγραμματίζεις τι θα κάνεις, ωστόσο το ταίρι σου θα επιμείνει να κάνετε ένα μίνι πλάνο για το Πάσχα για να αρχίζει να προετοιμάζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια συναισθηματική φόρτιση ενδέχεται να έχεις σήμερα και δεν φταίει μόνο ότι βρισκόμαστε στην έναρξη της Μ. Εβδομάδας, αλλά γιατί κάποια πράγματα στη σχέση σου σε ενοχλούν εδώ και μέρες αλλά δεν μπορείς να βρεις το θάρρος να τα πεις στο ταίρι σου κι όλο τα αναβάλλεις. Ωστόσο, όσο πιο ειλικρινής και άμεσος/η είσαι τόσο πιο γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο είναι πιθανό να γίνει πολύ φορτικό κι αυτό δε θα σου αρέσει καθόλου γι’ αυτό θα ψάξεις τρόπους να το αποφύγεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved