Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου η δημοφιλία σου βρίσκεται στα ύψη και με την έλξη σου ιδιαίτερα ενισχυμένη, ίσως αρχίσει να σου καλαρέσει η ιδέα να βρεις ένα άτομο για δημιουργήσεις σχέση. Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον από επιλογές θα έχεις αρκετές, καθώς θα υπάρξουν αυτοί/ες που θα επιδιώξουν μια πιο μόνιμη θέση στη ζωή σου, οπότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν έχεις καμία διάθεση για εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου για ένα θέμα που για σένα δεν είναι σημαντικό γι’ αυτό θα είσαι πιο συγκαταβατικός/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αδιαλλαξία σου σε ένα θέμα που αφορά στα εργασιακά σου μπορεί να προκαλέσει μια ένταση και στη σχέση σου, δημιουργώντας σου την εντύπωση ότι δεν σε κατανοεί ο σύντροφός σου, αφού επιμένει ότι πρέπει να έχεις μια ευελιξία και διπλωματία. Αν είσαι ελεύθερος/η και με τον Ήλιο πλέον στο ζώδιό σου, πιθανόν να σκέφτεσαι κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου και για να ανανεωθείς αλλά κυρίως να κερδίσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου ή ενός συγκεκριμένου προσώπου που σε ενδιαφέρει. Πάντως αν τις επιχειρήσεις σήμερα θα έχουν επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πιο ανάλαφρη διάθεση θα είσαι σήμερα και τάση να ζυγιάσεις τα πράγματα στα ερωτικά σου, μετρώντας τις χαρές αλλά και τα βάσανα μιας μόνιμης σχέσης. Όμως, η πιθανή γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που σε ελκύει αλλά και μοιράζεστε κοινές απόψεις θα σε βοηθήσει και θα γύρει την πλάστιγγα υπέρ των πρώτων. Αν είσαι δεσμευμένος/η, άλλο γύρο εντάσεων και αντιπαραθέσεων δεν αντέχεις, οπότε θα προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αντίθεση με χθες, θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός/η, κάτι που ευνοεί και να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο αλλά και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με κάποιον/α που θα σου αρέσει. Το ζητούμενό σου είναι έτσι κι αλλιώς να βρεις το άτομο με το οποίο θα συμπορευτείς στη ζωή σου κι όχι απλά να έχεις μια παρέα και σήμερα ίσως είναι η τυχερή σου μέρα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει μόνο ενωμένοι με το σύντροφό σου προς συγκεκριμένη κατεύθυνση θα καταφέρετε να το λύσετε.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση σου, οπότε είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε όμορφα και ειρηνικά με το ταίρι σου ένα θέμα που σας απασχολεί ή να κάνετε τα πλάνα σας για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα καταφέρεις με το στυλ και τη συμπεριφορά σου να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου, που θα σε προσεγγίσει για να σε γνωρίσει περισσότερο. Αν κρατήσεις μάλιστα λίγο πιο μετριοπαθή στάση και δε βγάλεις τη γνωστή σου υπερβολή, τότε θα το κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα σε μια έξοδό σου να έχεις και τα τυχερά σου, αφού θα σε φλερτάρει ένα πρόσωπο που τουλάχιστον εμφανισιακά θα σε ελκύει πολύ. Επειδή το γενικότερο στυλ του θα είναι ανάλαφρο και οι τρόποι του θα είναι τέτοιοι που δε θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, θα μπεις κι εσύ με αρκετή προθυμία στο παιχνίδι, οπότε μπορεί να είναι η αρχή ενός όμορφου ειδυλλίου. Αν είσαι σε σχέση, η διάθεσή σου να τα βρείτε με το ταίρι σου ίσως σε σπρώξει στο να κάνεις κάποιες εξομολογήσεις που θα μειώσουν την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σήμερα, όπου κι αν βρεθείς με την γοητεία σου να ξεχειλίζει και την κοινωνικότητά σου στα ύψη, οπότε το να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει είναι πολύ πιθανό. Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης, καθώς επίσης και μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου που θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, τα συναισθήματα για το ταίρι σου είναι έντονα γι’ αυτό θα παραμερίσεις τις όποιες διαφορές σας για να περάσετε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα, τόσο στα αισθηματικά όσο και τα εργασιακά σου. Ενδεχομένως το κύριο αίτημα της ημέρας να είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να ρίχνεις το βάρος σου μόνο στην μία πλευρά. Άλλωστε όταν είσαι καλά στα ερωτικά, έχεις διαπιστώσει ότι αποδίδεις περισσότερο και στη δουλειά σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί το ταίρι σου να σου εκφράσει ένα δισταγμό ή μια αμφιβολία που έχει και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου για να τον βοηθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με όρεξη και καλή διάθεση ξεκινάς τη μέρα κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να μπεις σε μια ομάδα ή παρέα και γενικά να κάνεις ανοίγματα σε κόσμο. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια καινούργια γνωριμία που θα ξεκινήσει χαλαρά, σε φιλικό επίπεδο να μετατραπεί σε πιο ερωτική στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, η φλου στάση ίσως είναι η πλέον ενδεδειγμένη σήμερα για να αποφύγεις να τσακωθείς με το ταίρι σου, αν κρίνεις ότι η απάντησή σου μπορεί να το στενοχωρήσει ή να το εκνευρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αποτινάξεις κάπως την αυστηρή σου εικόνα και θα είσαι πιο γλυκός/α και χαμογελαστός/η σήμερα, κάτι που σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η σε όποιο χώρο κι αν κινηθείς. Δεν αποκλείεται κιόλας να σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις, καθώς ένα πρόσωπο με ένα θετικό σχόλιο ή ένα όμορφο κομπλιμέντο θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να μην είσαι τόσο επιφυλακτικός/η. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε πείσει να συναντηθείς με κάποια άτομα, έστω να συζητήσεις μαζί τους για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είσαι των δημοσίων σχέσεων γιατί παραείσαι ειλικρινής ορισμένες φορές, ωστόσο αν θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σου αρέσει, καλό θα ήταν σήμερα να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου ή να τα πεις με τέτοιο τρόπο που δε θα ακουστούν προκλητικά ή ενοχλητικά. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι σε σχέση, ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα ευαίσθητο θέμα που ξέρεις ότι το ταίρι σου αποφεύγει να επεκταθεί. Το να προκαλέσεις τις αντιδράσεις του δε θα βοηθήσει, αντίθετα θα το βάλει σε θέση άμυνας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι πιθανό ένα φλερτ από πρόσωπο που σου αρέσει να σου δημιουργήσει ένα άγχος ή μια νευρικότητα γιατί θα σε αιφνιδιάσει ή θα περιμένει ένα «ναι» ή «όχι» που θα σου είναι δύσκολο να απαντήσεις. Ωστόσο, με το έμφυτο ταλέντο σου να ελίσσεσαι μπορείς κάλλιστα να κερδίσεις το χρόνο που σου χρειάζεται, χωρίς να κινδυνεύεις να χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σου γίνει μια προσφορά ή οικονομική πρόταση, όμως πριν την αποδεχθείς, θα πρέπει να τη συζητήσετε διεξοδικά με το σύντροφό σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved