Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/4

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο προσφέρεται για τολμηρές και αποφασιστικές κινήσεις που θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής γι’ αυτό πρέπει να λειτουργήσεις ανάλογα είτε είσαι σε μια σχέση και θέλεις να περνάς καλά με το ταίρι σου, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας, ρουφώντας τη ζωή, είτε είσαι μόνος/η και αναζητάς το άτομο που θα σε συναρπάσει. Πάντως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την καρδιά ενός προσώπου, αν κυκλοφορήσεις και μάλιστα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντί για δηλώσεις και εντυπωσιακές κινήσεις και επιδείξεις, προτιμάς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με πράξεις. Ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν πεις στο ταίρι σου κάποιο κομπλιμέντο για να το ενθαρρύνεις και μην είσαι τόσο βαρύς/α γιατί πιστεύει ότι το ενδιαφέρον σου έχει ατονήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να κερδίσεις τον θαυμασμό ενός προσώπου, αν παρευρεθείς σε μια συγκέντρωση ή κάπου αλλού με πολύ και καλό κόσμο, κάτι που θα σε κάνει να... ψηλώσεις αρκετούς πόντους από την περηφάνια για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στην ενέργεια και τη δράση θα είσαι σήμερα, με συζητήσεις και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς, ενώ δεν αποκλείεται και μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε τρελάνει στα κομπλιμέντα που θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, να προσέχεις τον τόνο της φωνής που θα χρησιμοποιήσεις και τη συνολικότερη συμπεριφορά σου γιατί είναι πολύ πιθανό να βγάλεις μια υπεροψία και να γίνεις δεικτικός/η σε μια συζήτηση με το ταίρι σου που λογικό είναι να το ενοχλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως θέλεις να τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου που σου αρέσει και σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να το εντυπωσιάσεις. Ωστόσο, παρότι η μέρα σηκώνει μια δόση υπερβολής, το κλειδί για να πετύχεις είναι να οπλιστείς με θάρρος και με ειλικρίνεια να το πλησιάσεις και να το αντιμετωπίσεις στα ίσα. Διαφορετικά, ό,τι κι να κάνεις αν δεν δείξεις τσαγανό, δε θα τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει έντονο ερωτικό κλίμα, οπότε αναμένεται μια πολύ συναρπαστική βραδιά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει βάζεις μπροστά να κατακτήσεις όσα επιθυμείς. Με θάρρος θα διεκδικήσεις και το πρόσωπο που επιθυμείς ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια πρόταση που φαντάζει μοναδική στην οποία δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πιο χαλαρός/η και ευδιάθετος/η κι ίσως προτείνεις στο ταίρι σου να πάτε κάπου οι δυο σας γιατί έχεις ανάγκη όχι απλά να περάσεις καλά αλλά και αλλάξεις παραστάσεις, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά τη σωματική σου κούραση, έχεις καλή διάθεση και ίσως τελικά υποκύψεις στις πιέσεις κάποιου φίλου σου να βγείτε το βράδυ. Είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις και μια επιφύλαξη, καθώς υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο άτομο να είναι δεσμευμένο/η ή κατά κάποιο τρόπο να κρύβει ένα άλλο πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις και συ να σου προσφέρουν και να σε περιποιηθούν γι’ αυτό θα βγάλεις ένα παράπονο στο ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές προτάσεις θα έχεις από φίλους και γνωστούς για το σημερινό βράδυ κι ενδεχομένως μία να σου φανεί πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς θα είναι σχετική με μια εκδήλωση που θα ήθελες να παρευρεθείς ή με ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχτεί πολύ σύντομα σε ερωτική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου και την παρέα σας είναι πιθανή, όμως ίσως διακρίνεις από ένα μέλος της ένα είδος ανταγωνισμού προς εσένα που θα σε χαλάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σου καχύποπτος/η και δύσκολος/η στο να εντυπωσιαστείς, ίσως δε σε πείσουν σήμερα οι εκδηλώσεις θαυμασμού κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου, θεωρώντας τες υπερβολικές και μπορεί να σκεφτείς ότι κρύβει μια σκοπιμότητα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το χαρακτήρα του, εκτός κι αν το ένστικτό σου λέει άλλα. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να παρθούν από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς μπορεί να τον επηρεάζουν έμμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις βαρεθεί τα πρέπει και τα μη που έχουν εισβάλλει στη ζωή σου το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα κάτι σε σπρώχνει να κάνεις του κεφαλιού σου στα ερωτικά, διαφωνώντας ίσως και με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που προσπαθεί να σου «βάλει μυαλό». Όμως, όταν θέλεις ένα άτομο, κανείς και τίποτα δε μπορεί να σε σταματήσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχετε κανονίσει για το βράδυ μια συνάντηση με κάποιους στενούς συγγενείς σας για ένα θέμα που σας απασχολεί την οποία θα ήθελες να αποφύγεις λόγω βαρεμάρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πολύς ντόρος, οι διαχυτικότητες και οι εντυπωσιασμοί δε σε αγγίζουν ιδιαίτερα ωστόσο ένα σχόλιο θαυμασμού στο πρόσωπό σου σήμερα δε θα σε αφήσει αδιάφορο/η και είναι πολύ πιθανό να δώσεις μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο άτομο να σε πλησιάσει περισσότερο. Άλλωστε που και που χρειάζεται να παίρνεις πιο ανάλαφρα τα πράγματα και να κάνεις λίγο παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, αποφύγετε με το ταίρι σου μια αγορά σήμερα γιατί μπορεί να την χρυσοπληρώσετε, επειδή θα είναι μάρκα αλλά δε θα αξίζει και τόσο τα χρήματά της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο Λέοντα σε προτρέπει να βγεις έξω και να διασκεδάσεις το σαββατόβραδό σου. Αφού εκπέμπεις έντονο μαγνητισμό και βλέπεις ότι τραβάς το αντίθετο φύλο, οφείλεις να τον εκμεταλλευτείς και να φλερτάρεις. Όμως, καλό θα ήταν να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις καθώς μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα που χωρίς να το θέλεις θα εκτεθείς. Αν είσαι σε σχέση, θα ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου, επειδή λαμβάνεις σήματα ότι νιώθει κάπως παραμελημένος γι’ αυτό θα προτείνεις διάφορα πράγματα να κάνετε μαζί για να προλάβεις τη γκρίνια.

ΙΧΘΥΕΣ

Από χθες δείχνει να σε απασχολεί ένα εργασιακό θέμα που σου έχει χαλάσει διάθεση, ωστόσο δεν αξίζει να φας το Σάββατο με δυσάρεστες σκέψεις. Βγάλε το από μέσα σου, μοιράσου το με το ταίρι σου και μετά φρόντισε να το ξεχάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, καλό θα ήταν να έχεις οδηγό την διαίσθησή σου γιατί δεν αποκλείεται να ενδιαφέρεται για σένα αλλά το timing να είναι τελείως λάθος. Οπότε αν κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να κάνεις το βήμα, απόφυγέ το.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved