Ερωτικό ωροσκόπιο 15/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/4

ΚΡΙΟΣ

Ούτε παραγγελιά να είχες τη σημερινή μέρα, καθώς όχι μόνο είναι Παρασκευή αλλά και η Σελήνη έχει περάσει στον εξίσου πύρινο Λέοντα, οπότε προετοιμάσου για μεγάλες στιγμές. Το βράδυ ιδιαίτερα θα είναι γεμάτο κέφι, φλερτ, ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση κι εφ’ όσον από αυτοπεποίθηση θα είσαι πλήρης, όλα μπορούν να συμβούν. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, μια έξοδος με την παρέα σας είναι πολύ πιθανή όπου θα διασκεδάσετε αρκετά αλλά κι οι δυο σας να βγείτε, θα περάσετε ακόμα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει η παροιμία και πραγματικά σήμερα θα σε χαρακτηρίζει εξωστρέφεια, χιούμορ και χαλαρή διάθεση. Μην απορήσεις λοιπόν αν τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου αρκετά αξιόλογου, ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και αρχίσει να σε φλερτάρει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σχεδιάσετε με το σύντροφό σου κάποιες αλλαγές του χώρου σας για να τον ανανεώσετε, ωστόσο, φροντίστε να μην επιβάλλετε ο ένας στο άλλον τη γνώμη σας γιατί θα καταλήξετε τσακωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο καιρός είναι σύμμαχός σας, οπότε καλό θα ήταν να σχεδιάσετε με το ταίρι σου μια εκδρομή αυτό το διήμερο για να ξεσκάσετε και να αλλάξετε παραστάσεις. Αν όμως δε γίνεται, τουλάχιστον πηγαίνετε βόλτες, συναντήστε αγαπημένους σας ανθρώπους και φροντίστε να βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η πάντως θα έχεις τα τυχερά σου, αφού μπορεί να γνωρίσεις από το κοντινό περιβάλλον σου ένα πρόσωπο που θα σου ανεβάσει τη διάθεση, οπότε αν σου γίνει μια πρόταση, μην την αρνηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το ότι το μέλλον στα οικονομικά δείχνει αβέβαιο, εντούτοις σήμερα, θα το παραμερίσεις και θα κοιτάξεις πώς θα περάσεις καλύτερα το ερχόμενο τριήμερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν βγεις, να ελκύσεις πολύ ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και φυσικά δε θα αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη να πετύχεις κάτι πιο αξιόλογο στα ερωτικά σου από μια απλή διασκέδαση. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνεις μια αγορά για να τονώσεις περισσότερο το σεξαπίλ σου αλλά και την ερωτική διάθεση του συντρόφου σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγάλεις το ταμπεραμέντο σου και να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά, οπότε δεν θα την αφήσεις να πάει χαμένη. Θα είσαι το κέντρο της προσοχής, όπου κι αν βρεθείς και θα κλέψεις καρδιές γι’ αυτό θα ελκύσεις είτε ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει καιρό είτε κάποιο άλλο που θα θαμπωθεί από τη λάμψη σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να σου κάνει όποια χάρη του ζητήσεις, ωστόσο πρόσεχε μην το παρακάνεις με τις απαιτήσεις και τα νάζια γιατί στο τέλος θα δυσφορήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ανυπομονησία θα έχεις σήμερα και θα θέλεις πώς και πώς να τελειώσει η εργάσιμη για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Η καλή διάθεση θα σε καταλάβει κι είναι πολύ πιθανό να ξεχάσεις ό,τι σε βασανίζει, ακόμα κι ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία το σκέφτεσαι όλο και πιο πολύ και να περάσεις καλά με τους δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξεφύγει κάτι στο ταίρι σου που προς στιγμή θα σε πειράξει αλλά μετά θα κρίνεις ότι δεν έχει και πολύ σημασία γι’ αυτό δε θα αναφέρεις τίποτα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα τραβήξεις τα βλέμματα του αντίθετου φύλου με την γοητευτική σου παρουσία και θα σου δοθεί η ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια γνωριμία αξιόλογη η οποία θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί να ξεκινήσει σαν μια απλή κοινωνική επαφή, όμως δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε αρκετά ερωτική. Αν είσαι σε σχέση, δε θέλεις να μείνετε μέσα, οπότε ίσως προτείνεις στο ταίρι σου μια βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό. Η μόνη περίπτωση να σου αλλάξει γνώμη είναι να σου αντιπροτείνει κάτι πιο ενδιαφέρον για δύο και φυσικά θα το δεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεμάτος/η σιγουριά και αυτοπεποίθηση είσαι σήμερα και θα αντιμετωπίσεις με άνεση όποια ζητήματα προκύψουν στα επαγγελματικά. Καλό είναι τελειώνοντας τη δουλειά, να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να κοιτάξεις να διασκεδάσεις. Άλλωστε έχεις εύνοια αυτές τις μέρες, οπότε θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για κάτι όμορφο που θα σε αναζωογονήσει. Και συ που είσαι σε σχέση, ξέχνα για λίγο άγχη και μιζέριες και φρόντισε να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου. Έτσι κι αλλιώς, τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός σου επιστρέφει δριμύτερος σήμερα και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου να περάσεις καλά. Αν μάλιστα υπάρχει κι ένα άτομο που θέλεις πολύ, δεν αποκλείεται να κάνεις μια τολμηρή κίνηση να το προσεγγίσεις και να του μιλήσεις με ειλικρίνεια για τα αισθήματά σου. Υπάρχει επίσης η περίπτωση εσύ να έχεις ξετρελάνει κάποιον/α και να βρει την ευκαιρία να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση, ίσως η συμπεριφορά σου να είναι κάπως υπεροπτική απέναντι στο ταίρι σου και να ενοχληθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις εδώ και καιρό να ξαναμπείς δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία σου. Ωστόσο, τα στάνταρ σου δε θέλεις να τα ρίξεις γιατί θεωρείς ότι δεν αξίζει με τόση υπομονή που έχεις κάνει να μπλεχτείς σε κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμείς. Όμως μη βιαστείς να απορρίψεις ή να αποδεχτείς ένα πρόσωπο γιατί τα φαινόμενα συχνά απατούν. Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλική σου διάθεση είναι μεγάλη και το βράδυ προσφέρεται για όμορφες, στιγμές με το ταίρι σου, γι’ αυτό δε θα το αφήσεις ανεκμετάλλευτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στο Λέοντα και σταδιακά θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου σήμερα. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ελκύεις πολύ το αντίθετο φύλο, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και δε θα αργήσεις να επιδοθείς σε ένα έντονο φλερτ. Μια καινούργια γνωριμία με ένα ξεχωριστό πρόσωπο είναι πιθανό να σε ξεσηκώσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ευδιαθεσία σου θα είναι μεταδοτική και στο σύντροφό σου. Είτε μείνετε μέσα οι δυο σας, είτε πάτε κάπου με την παρέα σας θα έχετε ένα αρκετά διασκεδαστικό βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για σένα και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφορτωθείς άγχη και φοβίες και να νιώσεις ξαλαφρωμένος/η. Δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου στα ερωτικά με ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου που θα σε προσεγγίσει με μεγάλη άνεση. Παρά την κούραση σου μάλιστα ίσως τελικά κάποιος φίλος του σε παρασύρει σε μια έξοδο. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα έχει την τάση να σε περιποιηθεί απόψε και να σε κάνει να νιώσεις ότι ό,τι επιθυμήσεις θα το έχεις οπότε θα χαλαρώσεις να το ευχαριστηθείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved