Ερωτικό ωροσκόπιο 14/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/4

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είναι εύκολο να βάλεις φρένο και να ελέγξεις τα συναισθήματά σου που ίσως σε παρασύρουν σε κρίσεις και συμπεριφορές που θα είναι κάπως τραβηγμένες αλλά νιώθεις ότι θέλεις τόσο πολύ ένα άτομο που αδυνατείς να χειριστείς την κατάσταση λογικά κι είσαι προετοιμασμένος/η για όλα, χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Αν είσαι σε σχέση, μια αντιπαράθεση με τον άνθρωπό σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πεις κάτι που θα τον πληγώσει, ωστόσο γρήγορα θα καταλάβεις το λάθος σου και θα του ζητήσεις συγγνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει ένα καλό κλίμα στη σχέση σου που όμως σου δημιουργεί και κάποια υποψία μήπως είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Επειδή όμως το να γεμίζεις με αρνητικές σκέψεις δε σου προσφέρει τίποτα, καλό θα ήταν να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου, για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Αν είσαι ελεύθερος/η, σε αυτή τη χρονική φάση νιώθεις ότι δεν θέλεις κάτι προσωρινό όσο κι αν θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά κάποιο άτομο με το οποίο θα μοιραστείς την καθημερινότητά σου γι’ αυτό θα εντείνεις την αναζήτησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν να μην ήσουν από σεξουαλικής άποψης ικανοποιημένος/η ή να έχεις αμφιβολίες για το αν ένα πρόσωπο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ερωτική πληρότητα. Σαφώς και είναι δύσκολο, αλλά αν δεν αποπροσανατολίζεσαι ή αρκείσαι σε κάτι που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο σου, αυτό που αναζητάς σίγουρα δε θα το βρεις ποτέ. Αν είσαι σε σχέση, για να έρθετε πιο κοντά χρειάζεται και οι δυο να δείχνετε κατανόηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να προτίθεστε -τουλάχιστον ένα κομμάτι τους- να το καλύψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πιθανό να νιώσεις ξαφνικά μια συναισθηματική ανασφάλεια και να αναζητήσεις την επιβεβαίωση του συντρόφου σου με συγκεκριμένους τρόπους. Και θα τη λάβεις, αρκεί να μην αρχίσεις τη γνωστή σου μουρμούρα γιατί θα νιώσει λες και το κάνει από υποχρέωση κι όχι από αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος/η, εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία οπότε αν πας κάπου, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θα σε φλερτάρει και θα επιχειρήσει να σου αποσπάσει την υπόσχεση ότι θα συναντηθείτε σύντομα.

ΛΕΩΝ

Σου χρειάζεται να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να αφιερώσεις χρόνο σε σένα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να βγεις από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο γιατί το τελευταίο διάστημα είτε σε τρέχουν οι εξελίξεις είτε σε έχει παρασύρει ο ενθουσιασμός για κάποιο άτομο και δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις εσύ για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, το να κρατάς μέσα σου πράγματα και να τους δίνει τη δική σου ερμηνεία, όχι μόνο δε λύνει κανένα πρόβλημα αλλά δημιουργεί περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είσαι και από τους ανθρώπους που κάνουν μεγάλα ανοίγματα γι’ αυτό κι ο κύκλος σου απαρτίζεται από λίγα και εκλεκτά άτομα. Σήμερα όμως θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια γνωριμία που θα νιώσεις άνεση και οικειότητα αμέσως, οπότε θα ξεδιπλώσεις αβίαστα αρκετές πτυχές του χαρακτήρα σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να αισθανθείς κάποιες ενοχές για την αυστηρή συμπεριφορά που έβγαλες προς το ταίρι σου ή για το ότι δεν του αφιερώνεις περισσότερο χρόνο, όπως θα ήθελε και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Οι επιλογές σου αυτόν τον καιρό είναι αρκετές, ωστόσο ενώ σε κάποιους άλλους ανθρώπους αυτό θα ήταν δώρο θεού, σε σένα μάλλον πρόβλημα αποτελεί, αφού έτσι μπλέκεσαι συναισθηματικά περισσότερο. Μπορεί να φοβάσαι μην κάνεις τη λάθος επιλογή, όμως αν ακολουθήσεις την καρδιά σου, τότε σίγουρα δε θα πέσεις έξω. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να ακολουθήσεις τη συμβουλή του συντρόφου σου σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα που σου συνιστά να παραμείνεις ψύχραιμος/η και κυρίως να κινηθείς, μόνο αν έχεις την απαραίτητη προστασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσω ενός συγγενή ή γνωστού μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει αρκετά και θα έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει μεταξύ σας μια κατανόηση αλλά και κοινές αξίες κι αντιλήψεις. Οπότε, δε θα αργήσεις να ρίξεις τα δίχτυα σου και να μην το αφήσεις να σου ξεφύγει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί μια κουβέντα με το ταίρι σου να ξεστρατίσει και να φέρει στην επιφάνεια κι ένα θέμα του παρελθόντος που για σένα μεν είναι περασμένο όχι όμως και ξεχασμένο. Ίσως όμως είναι ευκαιρία να το ξεκαθαρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως νιώσεις ότι καταπιέζεσαι ορισμένες φορές από το ταίρι σου ή εξαρτάται πολύ από πάνω σου και δεν κάνει πράγματα για τον εαυτό του που θεωρείς ότι είναι απαραίτητο ακόμα και για να τονώνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να κάνεις μια τυχαία γνωριμία σήμερα που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα κι είναι κάτι που σου χρειάζεται αυτή την περίοδο. Ωστόσο, παρά τα συναισθήματα που θα σου γεννηθούν, καλό είναι να μη βιάσεις την κατάσταση και να την αφήσεις να κυλήσει για να δεις που θα βγάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου σε κάνει συναισθηματικά πιο ευάλωτο/η, οπότε δεν αποκλείεται να βγάλεις μια ευσυγκινησία ή μια μελαγχολική διάθεση σκεφτόμενος/η ένα πρόσωπο που θέλεις ή το ότι είσαι μόνος/η. Σταδιακά όμως θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα κι ένα χαμόγελο ή κομπλιμέντο θα σε ανεβάσουν ακόμα περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να νιώσεις λίγο άσχημα για τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου γιατί πιστεύεις ότι παραήσουν αυστηρός/η σε ένα θέμα που δεν ήταν τόσο σημαντικό, γι’ αυτό και το βράδυ θα προσπαθήσεις να το καλοπιάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσεις μια περίεργη έλξη για ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου αλλά επειδή το περιβάλλον δεν επιτρέπει διαχυτικότητες μάλλον θα κρατηθείς και δε θα δείξεις το ενδιαφέρον σου. Αν και δεν συνηθίζεις να κρύβεσαι, δεν αποκλείεται όλη αυτή η κατάσταση να σε διεγείρει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου και παρότι δε θα είσαι και πολύ ομιλητικός/η, η στάση σου και οι κινήσεις σου θα φανερώνουν περίτρανα τα αισθήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις μια έντονη ευαισθησία σήμερα και ίσως σε πλημμυρίσουν αρκετά συναισθήματα, όμως μην αφήσεις να σε παρασύρει η ανάγκη της συντροφικότητας, αγνοώντας την αυτοπροστασία σου. Προσπάθησε να βγάλεις ένα κομμάτι αν νιώθεις την ανάγκη κρατώντας το υπόλοιπο για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν απευθύνεσαι σε ένα πρόσωπο που το γνώρισες πρόσφατα. Αν είσαι σε σχέση, φροντίστε να μη φάτε τη μέρα σας ασχολούμενοι με το θέμα ενός φίλου σας κρατήστε λίγο χρόνο και για σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved