Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/4

ΚΡΙΟΣ

Επειδή θα έχεις μια συναισθηματική φόρτιση σήμερα, αν βρίσκεσαι μεταξύ μιας παλιάς ερωτικής ιστορίας που δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα και μιας καινούργιας που προέκυψε πρόσφατα, μη βιαστείς να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση γιατί ενδέχεται να το μετανιώσεις, κυρίως αν είχες πληγωθεί ή διατηρείς κάποια αισθήματα για τον/την πρώην. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει είτε αφορά σε ένα μέλος είτε σε ένα ακίνητο θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε εκεί τον περισσότερο χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς από την άποψη ενός στενού σου συγγενή για το πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεσαι και να βρεθείς σε δίλημμα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τα λόγια του και να ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, εκτός αν κι εσύ έχεις τις αμφιβολίες σου και χρειάζεσαι τη γνώμη ενός τρίτου, πιο αντικειμενικού. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να δυσαρεστήσεις το σύντροφό σου με μια κουβέντα ή κίνησή σου, όμως είσαι σίγουρος/η ότι έχεις δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου που ίσως οφείλονται στο ότι κάποιες από τις επιθυμίες σου, σχετικές με ένα πρόσωπο που θέλεις, δε βλέπεις να πραγματοποιούνται. Όμως οφείλεις να κάνεις υπομονή, αφού μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να προδικάσεις την κατάσταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην ξεσηκώνεσαι συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση, από την έντονα ερωτική διάθεση σήμερα θα περάσετε και στην πιο ρομαντική με το ταίρι σου, με σένα πρόθυμο να μην του χαλάσεις το χατίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι λογικό να ενισχυθεί η συναισθηματική σου πλευρά και η επιθυμία σου να βρεις το πρόσωπο που μαζί του θα δημιουργήσεις μια σχέση ζωής είναι μεγάλη. Ωστόσο, επειδή ευνοούνται κι οι αψυχολόγητες, παρορμητικές κινήσεις οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και να κάνεις τη σωστή επιλογή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως έχεις την ανάγκη της φροντίδας του συντρόφου σου, να χωθείς την αγκαλιά του και να ακούσεις λόγια τρυφερά για να νιώσεις ασφαλής στο λιμάνι του.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ίσως σε κατακλύσουν τα συναισθήματα για ένα πρόσωπο και να μην έχεις διάθεση για τίποτα, νιώθοντας ότι μόνο αυτό μπορεί να σε «γιατρέψει». Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να απομονωθείς από όλους και να μη θέλεις ούτε καν να μιλήσεις. Ωστόσο, ένα πολύ δικό σου άτομο θα μπορούσε με τη συντροφιά του να σε κάνει να ξεχαστείς. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να έχεις ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου αλλά συγκέντρωσε την προσοχή σου σε ό,τι έχεις αναλάβει γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να σε καθυστερήσουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να αναβάλλεις μια συνάντηση με φίλους σήμερα καθώς υπάρχει περίπτωση το ταίρι σου να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα και οφείλεις να είσαι δίπλα του. Όμως αυτό δε θα τους αρέσει ιδιαίτερα, αφού θα νιώσουν παραμελημένοι και ότι κατέχουν δεύτερο ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι η κατάλληλη μέρα για να κανονίσεις ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα. Θα δημιουργηθεί μια οικειότητα που θα βοηθήσει να μοιραστείτε προσωπικά σας θέματα και να έρθετε πιο κοντά.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Από χθες έχεις πάρει το μήνυμα ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται στον ερωτικό τομέα κι αν θέλεις κάπου να καταλήξει ίσως πρέπει να αλλάξεις κι εσύ τη στάση σου, ιδιαίτερα αν το πρόσωπο που σου αρέσει δείχνει πιο εσωστρεφές και όχι τόσο κοινωνικό σαν κι εσένα. Γι’ αυτό οφείλεις να κάνεις κάτι να του εμπνεύσεις εμπιστοσύνη, ώστε να μπορέσει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αν υπάρχει. Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεται να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά για να αντιμετωπίσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα διαφορετικά η κρίση σας δε θα είναι σωστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συζήτηση με ένα πολύ δικό σου άνθρωπο ίσως σε βοηθήσει να δεις μια ερωτική σου υπόθεση διαφορετικά και να χαλαρώσεις. Πιθανόν ο κυριότερος προβληματισμός σου είναι να μην εκτεθείς συναισθηματικά, ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το αν και το άλλο πρόσωπο νιώθει το ίδιο με σένα, οπότε αυτό πρέπει να ανακαλύψεις πρώτα και μετά θα απελευθερωθείς. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ένα συγγενικό σας πρόσωπο να ζητήσει τη στήριξή σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα κάποιο άτομο να σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του και να νιώσεις μια συναισθηματική πίεση, ενδεχομένως γιατί δε συμβαδίζουν με τα δικά σου ή δεν είσαι έτοιμος/η για μια δέσμευση. Γι’ αυτό πάρε το χρόνο σου και μη βιαστείς να λάβεις μια απόφαση που μετά μετανιώσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια αγορά που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σου χρειάζεται περισσότερη σκέψη και ψάξιμο αφού κι οι εποχές δεν είναι για επιπόλαιες κινήσεις γιατί μπορεί να βρείτε το ίδιο πράγμα σε μικρότερη τιμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου στον Καρκίνο, αυξάνεται η γλυκύτητα και η δημοφιλία σου οπότε είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μια ερωτική κρούση που δε θα σε αφήσει αδιάφορο/η. Ωστόσο δε θα πεις αμέσως το «ναι», αφού με όλα όσα έχουν συμβεί στην προσωπική σου ζωή οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου, οπότε -θέλεις, δε θέλεις- έχεις μια επιφυλακτική στάση. Αν είσαι σε σχέση, σε ενοχλεί που ο σύντροφός σου επηρεάζεται ή συζητά προσωπικά σας θέματα με την οικογένειά του και θα προσπαθήσεις σήμερα να του κάνεις μια νύξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως δε θέλεις να αποκαλύψεις ένα ζήτημα σχετικό με τη δουλειά σου στο σύντροφό σου γιατί ξέρεις ότι μπορεί να τον αναστατώσει ή θα το εκλάβει τελείως διαφορετικά και θα μπεις σε διαδικασία να δίνεις εξηγήσεις. Γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να το χειριστείς μόνος/η σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, σου αρέσει πολύ ένα άτομο αλλά υποψιάζεσαι ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει να έχει απαιτήσεις από σένα που δεν θα μπορείς να τις ικανοποιήσεις, γι’ αυτό πρέπει να σκεφτείς καλά αν θα προχωρήσεις ή όχι μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου σήμερα και μπορεί να νοσταλγήσεις ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου που όσο θυμάσαι κάποιες όμορφες στιγμές σας θα σε πιάσει προσωρινά μια μελαγχολία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κοιτάξεις στο μέλλον που δείχνει πολύ πιο ελπιδοφόρο στα ερωτικά και να κλείνεις σιγά – σιγά τα παλιά βιβλία. Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι αγαπησιάρικο και ρομαντικό γι’ αυτό μην αρχίσεις τις γκρίνιες γιατί θα το χαλάσεις. Βρες ένα άλλο τρόπο να εκφράσεις τα θέλω σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved