Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/4

ΚΡΙΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη βάζει φωτιά στην αισθηματική σου ζωή και είναι λογικό να παρασυρθείς συναισθηματικά. Ένας έρωτας κεραυνοβόλος, μια γνωριμία είτε μέσω του κοντινού σου περιβάλλοντος είτε σε μια έξοδο που μπορεί να οδηγήσει σε φλογερό ειδύλλιο ή μια πρόταση που θα σε ξεσηκώσει, θα κάνουν τη μέρα σου άκρως συναρπαστική. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται το επίμονο φλερτ ενός ατόμου προς το πρόσωπό σου να δημιουργήσει ζήλεια στο ταίρι σου, που όμως μάλλον καλό θα κάνει στη σχέση σας αφού θα του ξυπνήσει το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια αρκετά «καυτή» μέρα προμηνύεται η σημερινή, καθώς η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, κάνεις τρίγωνο με τον Άρη. Η ελκτική σου δύναμη αυξάνεται κατακόρυφα, οπότε, αν ψάχνεις για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, δεν πρέπει να μείνεις μέσα. Επίσης, πιθανόν να συμβεί κάτι ερωτικό και με πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σου. Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλικότητά σου θα φτάσει στα μέγιστα επίπεδα γι’ αυτό φρόντισε να τελειώνεις νωρίς με όσες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει για να βρεθείς μια ώρα αρχύτερα με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμάσου να ζήσεις μια πολύ ερωτική μέρα, καθώς Αφροδίτη και Άρης τριγωνίζονται και είναι αποφασισμένοι να σε παρασύρουν στους τρελούς ρυθμούς τους. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι έντονη και μια καινούργια γνωριμία υπόσχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες σου, οπότε μια έξοδος απόψε δεν προτείνεται, επιβάλλεται. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος κι η κόντρα πάνε χέρι-χέρι σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε με το σύντροφό σου να μην ξοδέψετε την ενέργειά σας σε ανούσιους καβγάδες και ανταγωνισμούς αλλά στην κρεβατοκάμαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό η σημερινή σου γνωριμία με ένα πρόσωπο να σε ενθουσιάσει και να αρχίσεις να κάνεις σκέψεις και όνειρα για το μέλλον μαζί του. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί αυτή η επαφή να κρατηθεί κρυφή για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή θελήσεις εσύ να απομονωθείς απ’ όλους για να τη ζήσεις στο έπακρο. Οφείλεις όμως να προσέξεις μήπως το συγκεκριμένο δεν είναι ελεύθερο κι άθελά σου μετέχεις σε ερωτικό τρίγωνο. Αν είσαι σε σχέση, θα πάρεις τα πάνω σου από ένα φλερτ που θα σου γίνει, όμως βάλε γρήγορα φρένο, πριν παρασυρθείς σε λάθη...

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή στο να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και δη, τους ερωτικούς, καθώς είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέρα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σε διεγείρει συναισθηματικά και πνευματικά. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το ταίρι σου να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικό, ως προς το πώς αισθάνεται, με λόγια και πράξεις, κάτι που θα σε παρακινήσει κι εσένα να εκφραστείς ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τους πολύ ευνοημένους/ες της ημέρας στον ερωτικό τομέα γι’ αυτό πρέπει να αδράξεις τη στιγμή και να αναλάβεις δράση, αν ήδη έχεις βρει το αντικείμενο του πόθου σου. Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα, θα ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα είναι ιδιαίτερα μαχητικό, επίμονο και διεκδικητικό και δεν πρόκειται να υποχωρήσει, αν δεν σε κατακτήσει. Αν είσαι σε σχέση, ένα καβγαδάκι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ανάψει τα... αίματα, οπότε αναμένεται μια αρκετά παθιασμένη βραδιά με το σύντροφό σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και με δεδομένο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σου, στον 7ο οίκο, δεν αποκλείεται ο φτερωτός θεός να σου χτυπήσει την πόρτα σήμερα. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες όμως, καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις γιατί η έλξη που θα ασκείς θα είναι ακαταμάχητη και δε θα αργήσει να σε προσεγγίσει κάποιο άτομο με πονηρές προθέσεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να κάνετε ένα κοινό μέτωπο με το ταίρι σου να αντιμετωπίσετε ένα συγγενικό σας πρόσωπο που συνηθίζει να παρεμβαίνει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θέλεις να ζήσεις μια έντονη ερωτική εμπειρία, σήμερα είναι η μέρα σου, καθώς θα εμφανιστούν στο δρόμο σου αρκετές ευκαιρίες, φρόντισε λοιπόν να μην τις χάσεις. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο μόνιμο και με διάρκεια να ξέρεις ότι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τα... πυροτεχνήματα, οπότε να χαρείς το «τώρα» κι ό,τι προκύψει. Αν είσαι σε σχέση συναισθηματικά και ψυχολογικά θα πετάς κι ακόμα και μια μικρή διαφωνία με το ταίρι σου δε θα είναι αρκετή για να χαλάσει τη σεξουαλική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου έρχεται να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, καθώς θα μονοπωλήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Αρκετοί/ες θα θελήσουν να σε γνωρίσουν καλύτερα και να κερδίσουν την καρδιά σου. Γίνεται να μην ενθουσιαστείς με την πέραση που θα έχεις αλλά και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια; Αν είσαι σε σχέση, θα κληθείς να υπερασπίσεις τα αισθήματά σου απέναντι σε κάποια κατηγορία που θα σου προσάψει το ταίρι σου την οποία θα θεωρήσεις άδικη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάζεις μια έντονη έλξη σήμερα και δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να σε προσεγγίσει επιχειρώντας μια πιο στενή επαφή μαζί σου ή να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Μπορεί να βγάλει κάπου, μπορεί κι όχι αλλά εσύ σίγουρα θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι, οπότε καλό είναι να το εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, παραμέρισε για λίγο τις υποχρεώσεις σου και βγες μια βόλτα, έστω και για ένα καφέ με το ταίρι σου για να ξεσκάσετε και να έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να σου χαρίσει συναρπαστικές στιγμές στα ερωτικά σου. Αν κυκλοφορήσεις σήμερα, θα διαπιστώνεις ότι έλκεσαι και ελκύεις όπου κι αν βρεθείς, θα έχεις αμεσότητα στην επικοινωνία και όποιο άτομο ποθήσεις, θα το κατακτήσεις. Η ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο όπου θα υπάρχει μεγάλη χημεία και θα σε αποσυντονίσει τελείως είναι μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ένα ονειρικό βράδυ με το ταίρι σου, γεμάτο ένταση, αυθορμητισμό και πάθος!

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη σήμερα δε θα μπορείς να αντισταθείς στο ερωτικό κλίμα που υπάρχει. Ένταση, πάθος, διεκδίκηση, όλα τα περιλαμβάνεις το μενού και σε προτρέπουν να παίξεις κι εσύ λίγο με τη φωτιά, να ρισκάρεις περισσότερο και αν έχεις βρει ήδη το κατάλληλο πρόσωπο, να δράσεις άμεσα. Το σίγουρο είναι ότι η μέρα ευνοεί τις γρήγορες αντιδράσεις και τις αυθόρμητες κινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, μια οικονομική μικρή επιτυχία θα λειτουργήσει τελείως αφροδισιακά ανάμεσά σας, οπότε προμηνύεται μια άκρως αισθησιακή βραδιά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved