Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς, με αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις, ωστόσο, οφείλεις να είσαι κάπως πιο προσεκτικός/η γιατί μέσα στη φούρια ή στα νεύρα σου, ίσως σου ξεφύγουν πράγματα που δεν ήθελες να αναφέρεις. Αν όμως σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο είναι η κατάλληλη μέρα να του εκφράσεις με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, ένας γνωστός ή συγγενής μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση ενός πρακτικού θέματος φέρνοντάς σας σε επαφή με το κατάλληλο άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως ένα πρόσωπο να έχει τρυπώσει ήδη στην καρδιά σου αλλά η μόνη περίπτωση να υπάρξει εξέλιξη είναι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, κάτι που δε σου είναι εύκολο αφού δεν είσαι από τα άτομα που ξανοίγονται κι εκφράζουν άμεσα αυτά που νιώθουν. Ωστόσο, όσο πιο πολύ διστάζεις, τόσο κινδυνεύεις να το χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, το να εκμυστηρευτείς στον σύντροφό σου κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες σου για το οικονομικό σας μέλλον δεν είναι κακό. Ίσα-ίσα που μοιράζεσαι το βάρος, αντί να το σηκώνεις μόνος/η σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου κι ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά μια αλλαγή στην εμφάνιση ή το στυλ σου που θα σε ανανεώσει και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Μπορεί μάλιστα να ποντάρεις πάνω της για να αυξήσεις την πέραση σου στο αντίθετο φύλο. Αυτές τις μέρες όμως δε θα χρειαστείς «βοήθεια» γιατί η εύνοια που θα έχεις στα ερωτικά θα είναι μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να κοντρολάρεις κάπως τη συναισθηματική σου αστάθεια γιατί μια θέλεις το ένα, μια το άλλο κι έτσι μπερδεύεται το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές θα είναι οι σκέψεις που θα βασανίσουν το μυαλό σου σήμερα κι οι περισσότερες θα αφορούν σε ένα πρόσωπο και τη στάση που πρέπει να κρατήσεις. Ενδέχεται όμως άκρη να μην βγάλεις αφού εσύ θα είσαι αυτός/η που θα αναιρεί κάθε συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήγει. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην κάνεις τίποτα και να περιμένεις γιατί σύντομα όλα θα ξεδιαλύνουν. Αν είσαι σε σχέση, μια διχογνωμία ή έντονη διαφωνία στη δουλειά θα σου χαλάσει το κέφι γι’ αυτό όταν βρεθείς με το ταίρι σου θα είσαι μέσα στη γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Με αρκετή ενέργεια ξεκινάς τη βδομάδα και διάθεση να συναντήσεις τους φίλους σου και να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά. Ωστόσο μια κουβέντα που θα κάνεις με έναν από αυτούς για το πρόσωπο που σου αρέσει θα σε προβληματίσει. Πιθανόν να σου επισημάνει ότι προσπαθείς να τραβήξεις το ενδιαφέρον του με λάθος τρόπο κι ότι θα ήταν προτιμότερο να είσαι πιο άνετος/η και χαλαρός/η. Αν είσαι σε σχέση και σε έχει ενοχλήσει μια πρόσφατη συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι η κατάλληλη μέρα να του το πεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευκαιρίες για γνωριμίες δε σου λείπουν, όχι μόνο επαγγελματικής αλλά και ερωτικής φύσεως, σήμερα όμως μπορεί να πετύχεις το 2 σε 1 αφού υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο με το οποίο θα δημιουργηθεί αμοιβαία συμπάθεια. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα νιώσεις ότι το πρόγραμμά σου χρειάζεται αναδιοργάνωση και θα προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις κάποιο χρόνο και για τη σχέση σου, αφού τον τελευταίο καιρό βλέπεστε ελάχιστα με το ταίρι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείς να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις, χωρίς όμως να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Ακόμα κι ένα άτομο που σου αρέσει, αν σε προσεγγίσει σήμερα, θα είσαι μεν άνετος/η και θα μιλήσεις για διάφορα πράγματα μαζί του, αλλά θα κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση, αν η κουβέντα πάει στο πιο προσωπικό. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως με το ταίρι σου να κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα θέλατε να πάτε στο άμεσο μέλλον και να ψάξετε για περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν ανάμεσα σε σένα κι ένα πρόσωπο να δημιουργηθεί μια έντονη σεξουαλική έλξη αλλά θα νιώσεις ταυτόχρονα και μια εσωτερική σύγκρουση για το αν πρέπει ή όχι να ενδώσεις, αφού όσο μεγάλη είναι η επιθυμία άλλο τόσο είναι κι η λογική σου που λέει να μη βιαστείς. Το ποια πλευρά θα υπερισχύσει εξαρτάται από το τι επιδιώξεις έχεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε προβληματίζει η πορεία των οικονομικών σου, αλλά αντί να αποτραβιέσαι από το ταίρι σου για να το διαχειριστείς μόνος/η, καλύτερα θα ήταν να το μοιραστείς μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, στους Διδύμους, ενισχύει την εφευρετικότητα και τον αυθορμητισμό σου, οπότε αν υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο θέλεις, δεν αποκλείεται να βρεις έναν πρωτότυπο τρόπο να έρθεις κοντά του. Γενικά, αυτές τις μέρες ελκύεις πολύ και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να ζήσεις αρκετά ερωτικές στιγμές, οπότε τη σημερινή μέρα πάρ’ την σαν προθέρμανση. Αν είσαι σε σχέση, προκειμένου να αποφύγεις ένα θέμα που θεωρείς βαρετό θα προσπαθήσεις να βρεις διάφορες δικαιολογίες, όμως καμία δε θα πιάσει γιατί έχουν γνώση... οι φύλακες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι έχεις παρατηρήσει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου από ένα άτομο του χώρου που κινείσαι, προτιμάς να μην κάνεις καμία κίνηση, ούτε καν για να το επιβεβαιώσεις, ίσως γιατί δεν έχεις κατασταλάξει αν θέλεις να γίνει κάτι μαζί του ή όχι, οπότε εφ’ όσον δεν είσαι σίγουρος/η δεν το κρίνεις σωστό να του δώσεις και θάρρος. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να πείσεις το ταίρι σου να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να προγραμματίσετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις που συνεχώς αναβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και εφ’ όσον θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο, οφείλεις να κάνεις κινήσεις για να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να ανοίξεις μια δίοδο επικοινωνίας, να έρθετε πιο κοντά μέσα από διάφορες κουβέντες γενικού ενδιαφέροντος, ώστε να δεις κιόλας αν υπάρχει κάποιο κοινό σημείο επαφής. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να δώσεις το στίγμα σου. Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με τον άνθρωπό σου αλλά λόγω υποχρεώσεων ίσως χρειαστεί να συναντήσεις κάποια πρόσωπα και τον θυσιάσεις εκεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μόνο η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο. Προτίμησε λοιπόν να αποκτήσεις μια άμεση επαφή μαζί της και κράτα το μυαλό σου καθαρό από επηρεασμούς τρίτων, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης ούτε ξέρουν ακριβώς πώς νιώθεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, μια απρόσμενη επίσκεψη ή φιλοξενία ενός μέλους της οικογένειάς σας ενδεχομένως να φέρει μια αναστάτωση στο σπίτι και τις καθημερινές σας συνήθειες, ωστόσο θα είναι προσωρινή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved