Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι απίθανο εφ’ όσον βρίσκεσαι εδώ και καιρό προς αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, να σου αρέσουν εξίσου δύο πρόσωπα και να μην μπορείς να διαλέξεις σε ποιο θα στρέψεις το αποκλειστικό σου ενδιαφέρον. Σήμερα όμως θα προσπαθήσεις να διώξεις κάθε σκέψη και να περάσεις καλά με όποιο προσφέρεται. Αν είσαι σε σχέση και δεις ότι μια συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γίνεται έντονη, προκειμένου να διατηρηθεί το ήρεμο Κυριακάτικο κλίμα, να αλλάξεις θέμα με μαεστρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως ένα πρόσωπο να σου εκδηλώσει σήμερα το έντονο ερωτικό του ενδιαφέρον, ωστόσο, δε χρειάζεται να πιεστείς συναισθηματικά για να το αποδεχτείς ή να το απορρίψεις. Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια πιο στενή, φιλική επαφή μέχρι να αισθανθείς έτοιμος/η για το επόμενο βήμα. Αν είσαι σε σχέση, ο καλύτερος τρόπος για να καθησυχάσεις κάποιες οικονομικές σου ανησυχίες είναι να κοιτάξετε με το σύντροφό σου ποιες από τις υποχρεώσεις σας είναι επείγουσες και ποιες μπορούν να μετατεθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ευνοεί στο να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις νέες γνωριμίες, κοινωνικές αλλά και ερωτικές. Έτσι κι αλλιώς εύκολα μπορείς να γίνεις συμπαθής και να κερδίσεις τους άλλους με το χιούμορ, τη φρεσκάδα και την ανεμελιά σου, αρκεί να μην το παρακάνεις με την πολυλογία. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πέσει στην αντίληψή σου ότι ο σύντροφός σου αποφεύγει να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε ένα θέμα κι αν θέλεις να μάθεις το «γιατί» το καλύτερο θα ήταν να τον ρωτήσεις ευθέως κι όχι πλαγίως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χθεσινή σύνοδος Ήλιου – Ουρανού ενδεχομένως να σου έδωσε το δικαίωμα στην ελπίδα και έχεις την αίσθηση ότι είσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ατόμου που θέλεις. Ωστόσο, μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα, να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να βρεις εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι στην πορεία στραβώσει. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αναλώσετε με το ταίρι σου αρκετό από το χρόνο σας σε δουλειές του νοικοκυριού και το βράδυ να σας βρει αρκετά κουρασμένους.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που πέρα από την εξυπνάδα του θα σε ελκύσει κι η έντονη ζωντάνια του. Όμως καλό θα ήταν να διατηρήσεις μια επιφύλαξη και να μην το πάρεις προσωπικά, αφού μπορεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά σε όλες τις επαφές του. Εκτός αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις σήμερα ωραία κι από αύριο το ξαναβλέπεις. Αν είσαι σε σχέση, μια χαλαρή έξοδος με το ταίρι σου και την παρέα σας θα σας διασκεδάσει και θα σας γεμίσει ενέργεια για τη βδομάδα που έρχεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ερωτική επιλογή σου ενδεχομένως να προβληματίζει ένα μέλος της οικογένειάς σου και σήμερα δεν αποκλείεται να σου αναφέρει τους ενδοιασμούς ή και τη διαφωνία του. Άκου ό,τι έχει να σου πει ψύχραιμα, κάνε μαζί του διάλογο και παράθεσε τα επιχειρήματά σου, ωστόσο φρόντισε να επισημάνεις ότι είσαι ικανός/η να κρίνεις τους ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό θέμα ίσως σας προκαλέσει αναστάτωση και επειδή ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του άκρη δε θα βγάλετε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Επειδή είσαι επιρρεπής σε κολακείες, γίνεσαι πολύ εύκολος στόχος και είναι πιθανό ένα πρόσωπο σήμερα να βρει αυτό το «ευαίσθητο» σημείο σου και να το εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να σε προσεγγίσει. Όμως, προσπάθησε να καταλάβεις έγκαιρα τις προθέσεις του γιατί είναι πιθανό οι επιδιώξεις του να είναι τελείως διαφορετικές από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι σε σχέση, για να μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα θέμα που σας απασχολεί, θα πρέπει να κρατήσετε απέξω εγωισμούς και επίδειξη γνώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως τα πράγματα στα ερωτικά σου να παρουσιάζουν μια αστάθεια, ωστόσο τουλάχιστον σήμερα, μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις το ρεύμα για να δεις που μπορεί να σε οδηγήσει, παρά να προσπαθήσεις να ανακτήσεις τον έλεγχο. Όσον αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σου αρέσει, κούρδισέ το να μιλήσει για τον εαυτό του γιατί θα πάρεις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες. Αν είσαι σε σχέση, θα αφιερώσεις το χρόνο σου στο ταίρι σου μιας και τις καθημερινές με τις υποχρεώσεις που έχεις είναι περιορισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στους Διδύμους, οπότε συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να αναζητάς καινούργιες και συναρπαστικές, ερωτικές εμπειρίες. Έτσι κι αλλιώς αυτές τις μέρες έχεις εύνοια, οπότε δε είναι δύσκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο και να σε προσελκύσουν. Μάλιστα σήμερα μπορεί να βρεις κάποιον/α που να έχει τις ίδιες αντιλήψεις και απαιτήσεις με σένα. Αν είσαι σε σχέση, όσο πιο λίγα λες και τάζεις τόσο πιο εύκολα θα τα πραγματοποιείς, χωρίς να δημιουργείς προσδοκίες στο ταίρι σου και μετά γκρίνιες αν δεν τα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα βρεθείς σε ένα δίλημμα που αφορά στα ερωτικά σου που δεν έχει να κάνει τόσο με συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά περισσότερο με τον ίδιο σου τον εαυτό και το τι ακριβώς θέλεις ώστε να είσαι ικανοποιημένος/η. Μάλλον είσαι σε σύγχυση, οπότε προκειμένου να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα, πρέπει να απομακρυνθείς από άτομα που σε επηρεάζουν με τη γνώμη τους. Ισχύει περίπου το ίδιο κι αν είσαι σε σχέση, γιατί συχνά οι επιδράσεις από το περιβάλλον σας δε σας αφήνουν να βρείτε λύση στο όποιο πρόβλημά σας..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια κοινωνική - φιλική επαφή ενδεχομένως σήμερα να μετατραπεί σε ερωτική, κάτι που μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα καθώς πέρα από την αμοιβαία έλξη που θα δηιμουργηθεί ξαφνικά, μοιράζεστε με το συγκεκριμένο άτομο και τις ίδιες αντιλήψεις. Εφ’ όσον έχεις ανοιχτό πνεύμα δεν θα κολλήσεις στο λόγο που τώρα εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον αλλά στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Αν είσαι σε σχέση, το να συζητάς τα αισθήματά σου με τον σύντροφό σου δεν σου αρέσει αλλά καμιά φορά χρειάζεται να ακούσει όσα νιώθεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Προβληματίζεσαι μήπως οι ερωτικές σου προσδοκίες είναι μάλλον πολλές και θα πρέπει να ψάχνεις την ευτυχία σε κάτι που είναι πιο στα μέτρα σου. Όμως, στην παρούσα φάση, θέλεις να το τραβήξεις λίγο παραπάνω, εκμεταλλευόμενος/η την εύνοια του Δία απέναντί σου κι ίσως σήμερα δοκιμάσεις την τύχη σου, προσεγγίζοντας ένα πρόσωπο που σε άλλη περίπτωση δε θα επιχειρούσες. Αν είσαι σε σχέση, από όλες τις υποσχέσεις που θα βγουν από το στόμα του συντρόφου σου, κράτα τις μισές για να μην απογοητευτείς στο τέλος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved