Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/4

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη από νωρίς το πρωί στον Υδροχόο ενισχύεται η διάθεσή σου για ελευθερία και ανεξαρτησία ενώ νιώθεις πλέον πιο ανάλαφρα. Η παρόρμηση κι ο ενθουσιασμός επιστρέφουν κι αυξάνεται η κοινωνικότητά σου, κάτι που σε βοηθά να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και εφ’ όσον είναι Σάββατο να βγεις να έξω με τους φίλους σου, ξεχνώντας όλα σου τα άγχη. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα ευνοεί μια βραδινή έξοδο είτε οι δυο σας είτε με παρέα, όπως επίσης και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό που θα σας αναζωογονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταβάλλεις φιλότιμες προσπάθειες να συμβαδίσεις με τους αλλοπρόσαλλους ρυθμούς της ημέρας. Δεν αποκλείεται μια γνωριμία με ένα άτομο καθ’ όλα ασυνήθιστο αλλά γοητευτικό που θα σε κάνει χαλαρώσεις και να δεις κάποια πράγματα που αφορούν στη ζωή και δη την ερωτική σου τελείως διαφορετικά. Μπορεί να μην κάνεις στροφή 180ο αλλά σίγουρα μια παρέκκλιση θα τη δοκιμάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα επαγγελματικό θέμα θα σε απασχολήσει το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά όλη η υπόλοιπη θα είναι αφιερωμένη στο σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η κατάλληλη μέρα για συναντήσεις, οπότε δεν αποκλείεται να κανονίσεις να βρεθείς με ένα πρόσωπο που γνωριστήκατε πρόσφατα. Μπορεί στο μυαλό σου να μην έχεις κάτι πονηρό, παρά μόνο να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να πάρει ερωτική τροπή η επαφή σας. Αν είσαι σε σχέση, ευνοούνται κάποια σχέδια που είχατε βάλει στον πάγο τον τελευταίο καιρό και μάλιστα πολλές θα είναι κι οι ιδέες και των δυο σας που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ πιο χαλαρός/η και ευδιάθετος/η θα είσαι σήμερα και ίσως δεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στα ερωτικά σου. Μπορεί να θέλεις να πάρεις να την κατάσταση στα χέρια σου, να κάνεις ένα άνοιγμα για να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή αν σου γίνει μια πρόταση να την αποδεχτείς, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν ωστόσο, δεν πρέπει να στερείτε από τον εαυτό σας και κάποιες στιγμές ευχαρίστησης που σας ανανεώνουν.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Υδροχόο, θα πάρεις τα πάνω σου. Είσαι δημοφιλής, με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και αρκετή γοητεία, οπότε εύκολα θα τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή, ωστόσο φρόντισε να διατηρήσεις ένα ανάλαφρο και φιλικό στυλ για να μπορέσει και το άλλο άτομο να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά του και μη μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να παρευρεθείτε με το ταίρι σου σε μια κοινωνική εκδήλωση και μετά να πάτε κάπου με την παρέα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ευνοεί προκλήσεις και πειραματισμούς και δεν αποκλείεται να σκεφτείς ένα πρωτότυπο ή ασυνήθιστο τρόπο να δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε κινητοποιήσει ώστε να βγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν τη μισή μέρα να τρέχετε για δουλειές του σπιτιού και άλλες υποχρεώσεις με το ταίρι σου αλλά μόλις τις ολοκληρώσετε, θα χαλαρώσετε και θα περάσετε μια όμορφη βραδιά οι δυο σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Τα κέφια σου θα έχεις σήμερα και διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και -γιατί όχι;- να φλερτάρεις. Μάλιστα δεν θα έχεις καν στο μυαλό σου όπως άλλες φορές να βρεις το ένα και μοναδικό άτομο που θα σου κάνει το κλικ, αφού έχεις την αίσθηση ότι αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει κι αυτό σε απελευθερώνει ακόμα περισσότερο γι’ αυτό έχεις πιθανότητες τελικά να συμβεί. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη από όλες τις απόψεις για μια βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου ή και την παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις πιο ελεύθερος/η και χωρίς καμία συναισθηματική πίεση, γεγονός που βοηθά να περάσεις όμορφα το Σάββατο, παρέα με φίλους και δικούς σου ανθρώπους. Υπάρχει η περίπτωση αν κυκλοφορήσεις, να προκύψει μια γνωριμία που θα κεντρίσει την περιέργειά σου ίσως γιατί το άτομο θα έχει μια εκκεντρικότητα ή μια αντίληψη πολύ διαφορετική από τη δική σου. Αν είσαι σε σχέση, έχεις την διάθεση να μείνεις σπίτι να χαλαρώσεις με τον άνθρωπό σου, αλλά αυτός μάλλον θα θέλει να βγείτε και τελικά θα του κάνεις το χατίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις καλή διάθεση και γι’ αυτό από το πρωί θα είσαι στα τηλέφωνα να κανονίσεις για το βράδυ επειδή θέλεις να συναντήσεις κάποια άτομα, φιλικά ή συγγενικά, που περνάς καλά μαζί τους. Μια πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σου όμως και θα σχετίζεται με ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα αλλάξει το πρόγραμμά σου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να δεχτείτε μια επίσκεψη ενός πολύ δικού σας ανθρώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματικά είσαι κάπως περίεργα γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα στα ερωτικά σου αποστασιοποιημένα και τελείως αντικειμενικά. Το βράδυ είναι πολύ πιθανό να βγεις έξω κι ενώ δεν το είχες κατά νου, να καταλήξεις να φλερτάρεις με ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο που θα σε ελκύσει πολύ. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σου δημιουργηθεί η τάση να κάνεις κάτι ξεχωριστό σήμερα με το σύντροφό σου για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, οπότε θα του προτείνεις αρκετά πράγματα που θα μπορούσατε κάνετε ή μέρη να πάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από τα ξημερώματα αποκτάς ξανά το κέφι και τον ενθουσιασμό σου και όσο βλέπεις ότι η ανταπόκριση που έχεις είναι μεγάλη από το αντίθετο φύλο, τόσο περισσότερο θα σου φτιάχνει η διάθεση. Έτσι κι αλλιώς διανύεις μια καλή περίοδο στα ερωτικά, ελκύεις πολύ και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ που φυσικά θα εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου παρά την πειρακτική ή προκλητική στάση που μπορεί να βγάλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις τη διάθεση να μείνεις στο σπίτι, μακριά από τη βαβούρα και να χαλαρώσεις σήμερα αλλά κάποιοι φίλοι μάλλον θα σου αλλάξουν τα πλάνα, αφού είτε θα σε επισκεφτούν είτε θα σε ξεσηκώσουν τελευταία στιγμή να πάτε κάπου. Ωστόσο, η ψυχολογία σου δεν θα είναι κι η καλύτερη γιατί μια ερωτική σου υπόθεση δεν πηγαίνει όπως θα ήθελες κι ίσως γι’ αυτό να μετανιώσεις που ακολούθησες και να εγκαταλείψεις νωρίς την παρέα. Αν είσαι σε σχέση, αυτό που χρειάζεσαι και θα λάβεις είναι η φροντίδα και η περιποίηση του συντρόφου σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved