Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου τετραγωνίζει τον Πλούτωνα κι είναι πιθανές κάποιες απογοητεύσεις, αλλά και αποκαλύψεις που θα αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό είναι καλό θα μην αφήσεις να σε παρασύρει το θυμικό σου και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου Επεξεργάσου όλα τα δεδομένα που θα έρθουν στην επιφάνεια και προσπάθησε να τα διαχειριστείς έξυπνα. Αν είσαι σε σχέση, κάποια επαγγελματικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν θα σε ταράξουν, αλλά αν τα συζητήσεις με το ταίρι σου, εκτός του ότι θα ακούσεις τη γνώμη του, θα ξεσπάσεις κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανό να σε επηρεάσουν αρνητικά. Όμως πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, διασταύρωσέ τες γιατί οι καιροί είναι πονηροί και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που από κακία, ζήλεια ή ανταγωνιστική διάθεση σπέρνουν φήμες που δεν ευσταθούν. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σε πάρει λίγο από κάτω ίσως γιατί περίμενες μια κίνηση από το σύντροφό σου η οποία δεν έγινε, αλλά θα προτιμήσεις να μην του το αναφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για σένα, καθώς υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουν μνήμες και δυσάρεστα συναισθήματα από το παρελθόν και μια ερωτική ιστορία που σε πόνεσε και να σε πιάσουν οι «μαύρες» σου. Δυστυχώς, ούτε η κατάσταση με ένα άτομο που σου αρέσει δείχνει να εξελίσσεται όπως θα ήθελες, οπότε τουλάχιστον για σήμερα ο ορίζοντας δε φαίνεται ελπιδοφόρος. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό πρόβλημα που δεν είναι καινούργιο, ενδεχομένως να σας αναστατώσει και να νιώσετε ότι στριμώχνεστε αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη μια φορά που ο Πλούτωνας απέναντί σου ενισχύει την καχυποψία σου και ίσως αρχίσεις να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα σε ένα πρόσφατο ερωτικό ειδύλλιο που έληξε άδοξα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να σε επηρεάσει αρκετά ένα πρόσωπο και ταυτόχρονα να σε ελκύει τόσο που δε θα μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου και να κάνεις διάφορες πονηρές σκέψεις για τους δυο σας. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανές κάποιες κόντρες με το σύντροφό σου εξ αιτίας ενός επαγγελματικού θέματος και να σε κατηγορήσει για κακούς χειρισμούς.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου θα είναι κάπως πεσμένη σήμερα γι’ αυτό και θα κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις που αφορούν στα ερωτικά σου, ωστόσο καλό θα ήταν να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου και να μην αφήσεις να σε παρασύρει το συναίσθημα. Εξ άλλου ακόμα κι αν τα πράγματα δείχνουν δύσκολα με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα γίνει τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, μια αποκάλυψη από το ταίρι σου δε θα σου αρέσει καθόλου και μπορεί να την πάρεις τελείως εγωιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μια ερωτική κρούση από ένα πρόσωπο που ίσως είναι μικρότερό σου ηλικιακά κι ενώ θα σε ελκύσει, ταυτόχρονα θα σου δημιουργήσει και κάποιους ενδοιασμούς για το αν πρέπει ή όχι να ενδώσεις. Ωστόσο, αν ξεκολλήσεις από το μετά και σκεφτείς μόνο το τώρα, θα σταματήσεις να βασανίζεσαι. Άλλωστε μπορείς κάλλιστα να χειριστείς την όποια κατάσταση. Επίσης, σήμερα ενδέχεται να σου δοθεί η αφορμή να διαχωρίσεις τα οικονομικά από τη σχέση σου για να μην αλληλοεπηρεάζονται.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και καλό θα ήταν να βάλεις ένα φρένο σε συναισθήματα που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις στο μέλλον. Πρέπει να βλέπεις προσεκτικότερα γύρω σου και να αρχίσεις να δίνει ευκαιρίες σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν αυτά που επιθυμείς. Ένα πάντως από τον επαγγελματικό σου χώρο πιθανόν να συγκεντρώνει αρκετά χαρίσματα. Αν είσαι σε σχέση, κάποια οικογενειακά ή σχετικά με ένα ακίνητο θέματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, οπότε προετοιμαστείτε ανάλογα με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις κάνει κάποιο σχέδιο κατάκτησης ενός ατόμου, είναι η κατάλληλη μέρα να το εφαρμόσεις μιας κι ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, θα φροντίσει να απομακρύνει όποιον/α μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο σου. Καλού – κακού όμως έχε αφτιά και μάτια ανοιχτά γιατί πληροφορίες που μπορεί να συγκεντρώσεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Αν είσαι σε σχέση, έχε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου όσον αφορά στο ταίρι σου και μην πιάνεσαι από αφορμές για να κάνεις σενάρια που και τη διάθεσή σου χαλάνε και τη δική του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν η έκρηξή σου να είναι ελεγχόμενη και απόλυτα στοχευμένη προς ένα πρόσωπο που σε ταλαιπωρεί με την στάση του για να μην πάρει η μπάλα και όποιον/α βρεθεί στο δρόμο σου. Πάντως θα ήταν προτιμότερο να δώσεις ένα τέλος και να προχωρήσεις τη ζωή σου, παρά να σπαταλάς το χρόνο σου και σήμερα ίσως σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, αποφύγετε να κάνετε μια αγορά ή επένδυση με το ταίρι σου γιατί η μέρα δεν ευνοεί ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, μπορεί να υποπέσουν στην αντίληψή σου συναδελφικά μαχαιρώματα αλλά και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος σου που μπορεί να σε πληγώσουν, κυρίως αν θεωρείς ότι θα επηρεάσουν την εικόνα που έχει για σένα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικά όμως θα σου έκανε καλό να μην λαμβάνεις τόσο υπόψη σου την άποψη του κόσμου και να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις εσύ. Αν είσαι σε σχέση, τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ καιρό αλλά το θέμα είναι να μπορείς να διαχειριστείς την αλήθεια με την ψυχραιμία που σε χαρακτηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του ή τα αισθήματα κάποιου/α άλλου/ης του συγκεκριμένου χώρου που θα σε φέρει σε αμήχανη θέση. Ωστόσο, ακόμα κι αν σου αρέσει, καλό θα ήταν να αποφύγεις τη δεδομένη στιγμή αυτές τις καταστάσεις γιατί μόνο μπλέξιμο μπορούν να σου δημιουργήσουν, όσο κι αν εσύ είσαι ξεκάθαρος/η. Αν είσαι σε σχέση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί υπάρχει περίπτωση ένα συγγενικό σας πρόσωπο να επηρεάζει αρνητικά το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η και λιγότερο καλοπροαίρετος/η σήμερα γιατί πιθανόν να γίνουν κάποιες ύπουλες κινήσεις εναντίον σου. Επίσης, η διαίσθησή σου μπορεί να σε προστατέψει από ένα άτομο που ψάχνει να βρει «θύματα» ή την επιβεβαίωσή του μέσω άλλων γι’ αυτό άκουσέ την. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι κάπως βαριά εξ αιτίας μιας αποκάλυψης ή εξομολόγησης, όμως στο χέρι σου είναι να μην πάρει προεκτάσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved