Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/3

ΚΡΙΟΣ

Από χθες ξεκίνησε η Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου και όπως πάντα είσαι πανέτοιμος/η να υποδεχτείς την Άνοιξη με άλλη διάθεση. Ξεσηκωμένος/η και με ενθουσιασμό/η καλωσορίζεις τη βδομάδα και τίποτα δε μπορεί να σε συγκρατήσει. Όσον αφορά στα ερωτικά σου φαίνεται ότι ξεκινά μια περίοδος γεμάτη πάθος, περιπέτειες και δράση, που θα σου φέρουν και νέες γνωριμίες. Είναι ο μήνας σου άλλωστε. Αν είσαι σε σχέση ωστόσο, αναμένεται μια αστάθεια καθώς άλλες φορές θα είστε μέσα στα μέλια κι άλλες στις κόντρες με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισιόδοξα ξεκινάς τη μέρα σου αφού έχεις έντονη την αίσθηση ότι όλα στην προσωπική σου ζωή θα πάνε όπως τα θέλεις, αρκεί να μην παρασύρεσαι από παρορμήσεις και να έχεις υπομονή. Η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα μεν σου δημιουργεί μια έντονη ερωτική διάθεση, αλλά η Σελήνη στη γήινη Παρθένο σε καλεί να είσαι προσγειωμένος/η και να μη χάσεις το μέτρο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε με το ταίρι σου τον σχεδιασμό κάποιων πραγμάτων που μέχρι χθες ήταν απλά σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετές εξελίξεις στα ερωτικά σου θα κάνουν αυτή την περίοδο συναρπαστική ή τουλάχιστον καθόλου βαρετή, αφού θα είσαι σε εγρήγορση και με διάθεση για νέα ξεκινήματα. Καινούργια ενδιαφέροντα, παρέες, πρόσωπα και φυσικά φλερτ σε κάνουν πιο δραστήριο/α και σε ωθούν να μπεις στο χορό, ακόμα κι αν φοβάσαι ότι μετά από τόσο... Κρόνο, έχεις ξεχάσει κάποια βήματα. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να βρείτε με το σύντροφό σου ένα τρόπο, ώστε να τελειώνετε με κάποια οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Άνοιξη κι επίσημα πλέον είναι εδώ και σιγά-σιγά θα αρχίσεις κι εσύ να βγαίνεις από το καβούκι σου και να διεκδικείς περισσότερα στην προσωπική σου ζωή. Η ανυπομονησία που θα έχεις λόγω της συναισθηματικής σου έντασης, θα σε σπρώξει να τρέξεις λίγο τα πράγματα με ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να βιαστείς να πεις το «ναι» σε ένα άλλο που θα σε προσεγγίσει. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ελέγχεις τις παρορμήσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου εξ αιτίας κάποιων θεμάτων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Είσαι γεμάτος/η ενέργεια και διάθεση να πραγματοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, ωστόσο κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να δράσεις αυθόρμητα. Χρειάζεσαι πρώτα ένα πλάνο που καλό θα ήταν σήμερα να το βάλεις μπροστά, αν θέλεις να πραγματοποιηθούν αυτά που επιδιώκεις, ιδιαίτερα αν αφορούν στην ερωτική σου ζωή και σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του. Αν είσαι σε σχέση και σκέφτεστε με το σύντροφό σου μια αγορά, για να την κάνετε ίσως χρειαστεί πρώτα να περικόψετε κάποια περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά κι ο ερχομός της Άνοιξης ενισχύουν την καλή σου διάθεση και σε καλούν να αναλάβεις δράση για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Οργανώσου λοιπόν και μην αφήνεις τον καιρό να περνά ανεκμετάλλευτος ή σπαταλώντας τον μόνο σε δουλειές. Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα τραβήξει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είστε στα καλύτερά σας με το ταίρι σου και αποφασισμένοι από δω και στο εξής να εξασφαλίζετε χρόνο και για σας σαν ζευγάρι.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Δεν είσαι από τα άτομα που έχουν την επανάσταση στο αίμα τους αλλά σίγουρα οι απαιτήσεις σου από τη σχέση σου θα αυξηθούν κι ίσως σε ωθήσουν στο να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από το ταίρι σου, κυρίως αν έχεις διαπιστώσει ότι έχει γίνει ρουτινιάρικη. Αν είσαι ελεύθερος/η όμως, θα πιάσεις φωτιά, καθώς η διάθεσή σου να βρεις κάτι καινούργιο που θα σε συγκλονίσει στην ερωτική σου ζωή θα είναι έντονη και επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί μένοντας σπίτι, θα κυκλοφορείς περισσότερο και θα αποδέχεσαι προτάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σου είναι στα πάνω της και είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, ώστε να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς στα ερωτικά σου. Έχεις θέληση και μέθοδο, οπότε το έδαφος είναι ευκολοδιάβατο, αρκεί να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις. Ένα νέο πρόσωπο από τον κοινωνικό σου κύκλο ίσως σε ελκύσει και ταυτόχρονα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορεί να επενδύσεις πάνω του. Επιπλέον, η υποψία σου ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο εποφθαλμιά το ταίρι σου γι’ αυτό και είναι διαχυτικό απέναντί του δεν θα επιβεβαιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και θα ψάχνεις τρόπους να αναζωογονηθείς ερωτικά, ψυχή και σώμα. Ωστόσο, τουλάχιστον για αυτό το διήμερο, τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς για να κάνεις όλα όσα θέλεις, χρειάζεσαι χρήματα και για να τα αποκτήσεις, θα πρέπει να στρώσεις πρώτα το έδαφος. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι δεσμευμένος/η. Ίσως μάλιστα κάποιες παρατηρήσεις ή συμβουλές του συντρόφου σου να πιάσουν τόπο και να αλλάξεις τακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την αίσθηση ότι η ερωτική σου ζωή θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον, οπότε πρέπει συναισθηματικά να προετοιμαστείς ανάλογα. Παρά το γεγονός ότι ο Πλούτωνας παραμένει σταθερά κι αμετακίνητα στο πλευρό σου, τόσο εσύ του πρώτου, όσο και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις στο κλαμπ των δεσμευμένων, εφ’ όσον τις εκμεταλλευτείς. Σήμερα πάντως μπορεί να ξεκινήσεις μια επαφή που έχει προοπτικές. Επίσης, είναι πιθανό να βάλεις στη θέση του ένα συγγενή που παρεμβαίνει στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξάνεται η ερωτική σου διάθεση κι εφ’ όσον η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο 2ο οίκο σου η πέραση σου είναι δεδομένη κι οι ευκαιρίες που σου παρέχονται αρκετές. Σήμερα, ωστόσο, ένα πρόσωπο που είχες βάλει στο στόχαστρό σου, θα αποδειχθεί πιο δύσκολο να πέσει στην αγκαλιά σου απ’ όσο υπολόγιζες αρχικά κι ίσως χρειαστεί άλλου είδους τακτική προσέλκυσης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ή να μεταθέσετε για αργότερα τα σχέδια που κάνατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν κι η καρδιά σου χαίρεται. Ο ρομαντισμός σε πλημυρίζει και σου αυξάνει την επιθυμία να βρεις το ταίρι σου. Με τη Σελήνη απέναντί σου σήμερα θα διαπιστώσεις ότι ελκύεις αρκετά και το μόνο που χρειάζεσαι είναι υπομονή και όχι βιασύνες. Παίξε, φλέρταρε και άσε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να πιέσεις και παρεμβάσεις και θα δεις ότι θα πάνε προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις. Αν είσαι σε σχέση, το να κρατάς το ερωτικό ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα θέλει δουλειά για να μην φθαρεί από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved