Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στην ενέργεια και τη ζωντάνια καταφθάνει η Παρασκευή, αφού η Σελήνη το πρωί μπαίνει στον φιλικό σου Λέοντα. Αρκετά κέφια θα έχεις κι εσύ γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και θα τονωθεί κι άλλο η αυτοπεποίθησή σου, καθώς θα δεις ότι το αντίθετο φύλο δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να περάσεις μια πολύ ερωτική βραδιά με το ταίρι σου κι απ’ ό, τι φαίνεται οι διαθέσεις σας ταυτίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να δώσεις το κάτι παραπάνω στη σχέση σου σήμερα κι αυτό σε αγχώνει λίγο και σου δημιουργεί μια εσωτερική ένταση. Όμως δε χρειάζεται να κάνεις πολλά. Αρκεί να διατηρήσεις το χαμόγελο και τη θετική σου ενέργεια και να εκφράζεις που και που στο σύντροφό σου, πέρα από τον έρωτά σου και το θαυμασμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν να ψάχνεις τρόπους να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, όμως απόφυγε υπερβολές γιατί θα φανεί επιτηδευμένη και δε θα καταφέρεις το στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με έντονη ενέργεια που αρκετή απ’ αυτήν την εκτονώνεις στο να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέο κόσμο. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κυκλοφορήσεις και να συναντήσεις ανθρώπους που συμπαθείς αλλά αν τύχει και γνωρίσεις ένα άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, μην το παρακάνεις με τις προσωπικές ερωτήσεις για να μη φανείς αδιάκριτος/η. Αν είσαι σε σχέση, ίσως με το σύντροφό σου αποφασίσετε να συναντηθείτε με κάποιους συγγενείς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε έχεις το μυαλό να ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου θέμα γιατί σε έχει επηρεάσει ένα πρόσφατο περιστατικό που ενδεχομένως να αλλάξει τελείως την ερωτική σου κατάσταση. Όμως, για να μην μείνεις μόνο με τις... προσδοκίες ίσως είναι καλύτερα να αναλάβεις δράση όσο πιο γρήγορα μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα πράγματα να έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση είναι και σήμερα μεγάλη και περιμένεις πώς και πώς να έρθει το βράδυ να βρεθείς με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σήμερα, αφού η Σελήνη το πρωί περνά στο ζώδιό σου και ήδη κάνεις σχέδια για το βράδυ. Μια πιθανή αλλαγή στην εμφάνισή σου ενδέχεται να έχει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο και να σε κάνει να φουσκώσεις σαν παγόνι από την περηφάνια. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να αυξήσεις τη δημοφιλία σου και αν προκύψει, να κάνεις μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε γιατί θα γίνεις λίγο αρχηγικός/η προς το ταίρι σου, επιβάλλοντάς του σχεδόν κάποια θέλω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είσαι και πολύ στα πάνω σου σήμερα γιατί φοβάσαι ότι τα μυαλά σου έχουν πάρει αέρα και ζητάς πράγματα για την προσωπική σου ζωή που μπορεί να είναι ανέφικτα. Όμως καλό θα ήταν να αφήσεις τις πολλές σκέψεις και τις αμφιβολίες, επειδή σου ρίχνουν το ηθικό και σου μειώνουν τη διάθεση να παλέψεις, ιδιαίτερα αν θέλεις να κάνεις ένα πρόσωπο δικό σου. Αν είσαι σε σχέση, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου, χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το φλερτ το έχεις στο αίμα σου κι η σημερινή μέρα σου ενισχύει τη διάθεση να παίξεις λίγο, κι ας μην επιδιώκεις κάτι συγκεκριμένο. Απλά θέλεις να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί, να γελάσεις και να διασκεδάσεις αλλά αν τύχει και κάτι που θα σου ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία, ακόμα καλύτερα. Δεν αποκλείεται πάντως ένας φίλος σου να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που πιστεύει ότι θα σου αρέσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανή μια βραδινή έξοδος με την παρέα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φτάνοντας στο τέλος της μέρας, ίσως αναφωνήσεις «σπίτι μου, σπιτάκι μου» γιατί όλη η ατμόσφαιρα που επικρατεί έχει μια δόση υπερβολής και ντόρου που κάπως θα σε κουράσει, οπότε θα χαρείς την επιστροφή στο βασίλειό σου και τη συντροφιά του ανθρώπου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να εντυπωσιαστείς από τη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που έχει επιβλητική παρουσία και πιθανόν σχέση με τον επαγγελματικό σου κύκλο, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να το ξανασυναντήσεις σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίμενες πώς και πώς να έρθει η Παρασκευή γι’ αυτό είσαι μέσα στο κέφι. Ενδεχομένως να έχεις κανονίσει και μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και ανυπομονείς πότε θα έρθει το βράδυ, οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο να συγκεντρωθείς στην οποιαδήποτε δουλειά. Γενικά πάντως αν βγεις έξω σήμερα, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως έχετε κανονίσει μια μίνι απόδραση με το ταίρι σου για το σαββατοκύριακο. Αν όχι, το σίγουρο είναι ότι μέσα δε θα μείνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις καρδιές, οπότε καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις σήμερα το βράδυ. Ερωτισμός υπάρχει και διάθεση για παιχνίδι, το θέμα είναι αν εσύ θέλεις να αφεθείς, να συμμετέχεις και να ρισκάρεις έστω και λίγο ή θα κρατήσεις την μετρημένη και σοβαρή πλευρά σου, σκεφτόμενος/η, όχι το τώρα και την απόλαυσή σου, αλλά το τι θα γίνει αύριο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνετε μια αγορά με το σύντροφό σου η οποία θα σας στοιχίσει παραπάνω απ’ όσα υπολόγιζες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από διάθεση είσαι μια χαρά και όσο περνά η μέρα, με τη Σελήνη απέναντί σου, θα ενισχύεται περισσότερο. Οι μετοχές σου στον έρωτα αυτό τον καιρό έχουν ανέβει κι έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία, αφού όπου κι αν βρεθείς ελκύεις σαν τον μαγνήτη. Αν πάλι έχεις βάλει στο στόχαστρό σου ένα πρόσωπο που σε έχει ξετρελάνει, οι πιθανότητες να το κατακτήσεις είναι μεγάλες. Επίσης, μπορεί να γίνεις λίγο πιο στομφώδης στο λόγο και τη συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου, αλλά είναι ο δικός σου τρόπος να του εκφράσεις την αγάπη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Διχασμένος/η θα είσαι σήμερα γιατί από τη μια θέλεις να μείνεις μόνος/η με το ταίρι σου και να χαλαρώσετε παρέα κι από την άλλη υπάρχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις οπότε αναγκαστικά θα θυσιάσεις αρκετό από το χρόνο που θα διέθετες μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να είχες τη διάθεση να κάτσεις σπίτι σου να ξεκουραστείς, όμως θα σε ξεσηκώσουν κάποιοι φίλοι σου να βγείτε και μάλλον δε θα το μετανιώσεις, αφού είναι πιθανό να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θα σε πλησιάσει με βλέψεις για κάτι περισσότερο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved