Ερωτικό ωροσκόπιο 17/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/3

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να έχεις βαρεθεί το σπίτι σου και να σκέφτεσαι ότι ο χώρος χρειάζεται μια ανανέωση ή κάποιες αλλαγές ώστε να γίνει πιο ζεστός και φιλόξενος, οπότε δεν αποκλείεται να κάτσετε με το σύντροφό σου να κάνετε σχέδια για τη διαμόρφωσή του. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου γιατί θα σου βγάζει μεγάλη συμπάθεια αλλά και ζεστασιά κι αυτή η διαφορετικότητά του σαν χαρακτήρας θα σου αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δε σταματούν ποτέ αλλά μην αφήσεις έγνοιες κι αρνητικές σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Είναι η κατάλληλη μέρα να βγεις με το ταίρι σου, να πάτε σε κάποιο σινεμά ή για καφέ για να αλλάξετε την κουβέντα σας και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η, το να πάρεις την απόφαση να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να εκφράσεις όσα νιώθεις γίνεται πιο δύσκολο, όταν το σκέφτεσαι συνέχεια. Ίσως πρέπει απλά να το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά τον Κρόνο που έχει θρονιαστεί απέναντί σου, ευκαιρίες σου δίνονται και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, όχι απλά να περνάς καλά, αλλά να πετύχεις κάτι πιο αξιόλογο στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που οφείλεις να προσέξεις είναι οι επιλογές σου να μη γίνονται βιαστικά και επιπόλαια γιατί σίγουρα δε θα ικανοποιηθούν οι επιδιώξεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να μην αφήσετε τα οικονομικά να επηρεάζουν τη σχέση σας και να χαλούν τη διάθεσή σας. Ενωμένοι μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα νιώσεις να πνίγεσαι από τα πολλά σου συναισθήματα. Ωστόσο, θα είσαι αρκετά δημοφιλής και ερωτικά θα έχεις και τα τυχερά σου, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα η αρχή ενός καινούργιου ειδυλλίου. Όμως, μην βιαστείς να πας στο επόμενο στάδιο αν δεν έχεις σιγουρέψει αυτό που βρίσκεσαι. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να χουχουλιάσετε στο σπίτι με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές μακριά απ’ όλους και όλα.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν ενδέχεται να σε αναστατώσει λίγο σήμερα, εξαιτίας μιας τυχαίας συνάντησης με ένα πρόσωπο με το οποίο είχες σχέση παλιότερα και πιθανόν να μη χωρίσατε με τις καλύτερες συνθήκες. Αν και προσωρινά θα νιώσεις άβολα, γρήγορα θα το ξεπεράσεις γιατί θα διαπιστώσεις ότι συναισθηματικά δεν σου λέει τίποτα πια. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό να το παρακάνεις με την ανάγκη σου για απεριόριστη προσοχή από το σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να το κουράσει κι ας μην το πει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο έχεις ξεφύγει τελείως από προγράμματα και πλάνα και είσαι πιο ανοιχτός/η στα ερωτικά και σε ό, τι η ζωή μπορεί να σου φέρει. Σήμερα πάντως θα εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή σε μια έξοδό σου που ενδεχομένως να παρουσιάζει και θετικές μελλοντικές προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να συμπαρασταθείτε με το ταίρι σου σε ένα φίλο σας που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό θέμα και χρειάζεται την στήριξή σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Αν και λίγο πιο ευαίσθητος/η από άλλες φορές, ξεκινάς τη μέρα με χαμόγελο, νιώθοντας ότι και να θλίβεσαι ή να μελαγχολείς δεν θα αλλάξει κάτι στην προσωπική σου ζωή. Όμως διατηρείς και μια κρυφή αισιοδοξία ότι τα ερωτικά σου σύντομα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αρκεί να το θέλεις και να μην περιμένεις απλά να σου τύχει. Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξετε με το σύντροφό σου άγκυρα στο σπίτι, μαγειρεύοντας και κάνοντας διάφορα πράγματα που απολαμβάνετε σαν ζευγάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λειτουργείς πολύ πιο απελευθερωμένα αλλά και ριψοκίνδυνα όσον αφορά στα ερωτικά σου αυτόν τον καιρό γιατί νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις πιο έντονες εμπειρίες. Έχεις βάλει όμως κατά κάποιο τρόπο κι ένα προσωπικό στοίχημα που θέλεις να κερδίσεις γι’ αυτό γίνεσαι πιο επίμονος/η κι ίσως σήμερα δώσεις το στίγμα σου με ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, μια κουβέντα που θα κάνετε με το ταίρι σου μπορεί να φορτιστεί αρκετά και σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι πολύ πιο συναισθηματικός/η σήμερα απ’ ό, τι άλλες φορές, γεγονός που σε προκαλεί να κινηθείς περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο με τις σωματικές σου ανάγκες. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι η ερωτική σου διάθεση θα ατονήσει, ίσα – ίσα που θα είναι έντονη, δίνοντάς σου επιπλέον πόντους στο να ελκύσεις το αντίθετο φύλο, οπότε η επιτυχία είναι μια ανάσα μακριά σου. Αν είσαι σε σχέση, οι εντάσεις ή παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου θα παραμεριστούν και θα περάσετε μια αρκετά αγαπησιάρικη νύχτα οι δυο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο γλυκό/α, προσφιλή και ανθρώπινο. Το ζεστό σου χαμόγελο και βλέμμα είναι τα μόνα όπλα που χρειάζεσαι για να ελκύσεις ένα άτομο που η απόμακρη στάση σου το κρατούσε σε απόσταση. Γενικά, είναι η ευκαιρία σου σήμερα να αποδείξεις ότι μέσα σου κρύβεις μια άλλη πλευρά, πιο ερωτική και συναισθηματική από αυτή που δείχνεις συνήθως. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στις ανάγκες του συντρόφου σου, παραμερίζοντας δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το πρωί είσαι γεμάτος/η όρεξη κι ενέργεια να κάνεις διάφορες δουλειές που είναι αναγκαίες, όμως ένα τηλέφωνο ή μια συζήτηση με το ταίρι σου πιθανόν να αλλάξει τη διάθεσή σου και να κάνεις γρήγορα - γρήγορα όσα μπορείς, ώστε να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, από διάφορα υπονοούμενα ή κομπλιμέντα ενός προσώπου στη δουλειά σου θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον ενδιαφέρεται για σένα κι ίσως μπεις στον πειρασμό να ανταπαντήσεις στο φλερτ του.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να προσφέρεις στο ταίρι σου αγάπη, στοργή, φροντίδα, γενικά να το κανακέψεις για να νιώσει πλήρες κι η ανταπόκρισή του θα είναι πολύ θερμή. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κάνεις κάποιες απόπειρες να εκδηλώσεις τα συναίσθημά σου σε ένα πρόσωπο που θέλεις αλλά η μέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις, όποτε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Επίσης, μπορεί να ελκύσεις κάποιον/α που θα σε φλερτάρει με τέτοιο τρόπο που θα σου θυμίσει κάτι από παλιές, ρομαντικές εποχές γι’ αυτό θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved