Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 14/3 έως και 20/3;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Απελευθερώνεσαι από ταμπού και προκαταλήψεις και αφήνεις τον εαυτό σου να μπει στο όνειρο. Με το Ζυγό θέλεις να είσαι μαζί και αν επιμείνεις και έχεις υπομονή και πάνω από όλα ευγένεια θα δεις ότι θα μπορέσεις να είσαι μαζί του/της. Η εύκολη επικοινωνία με το Δίδυμο ή τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει αισιοδοξία και θα επεκταθείς περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις πίστη πως θα λειτουργήσει ο «από μηχανής Θεός» και θα σε βγάλει από τις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι μοναχικός τύπος από τη φύση σου παρόλο που ψάχνεις να βρείς το άλλο σου μισό, αυτό που χρειάζεται να γίνεις συνειδητά συντροφικός/ή.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Επεκτείνεσαι μέσα από φίλους και ομάδες και αυτό σου κάνει πολύ καλό, γιατί επιτέλους βρίσκεις τον εαυτό σου. Ο ρομαντισμός που υπάρχει στην καρδιά σου ενισχύεται από μουσική και τέχνες και αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τέτοιου είδους θέματα, τουλάχιστον ερασιτεχνικά. Μια πολύχρονη φιλία μπορεί να ξεκινήσει και να πάρει άλλη χροιά περισσότερο ερωτική. Όχι ότι δεν υπήρχε παλιά ένας έντονος «ηλεκτρισμός» αλλά για προσωπικούς λόγους ο καθένας το φίμωνε αυτό το συναίσθημα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πιο εύκολα και τελείως διαφορετικά και με τον Κριό γιατί τον/την εμπιστεύεσαι, αλλά και με τον Ιχθύ που υπάρχει έντονο παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μπορεί να νιώθεις απογοήτευση και να μη θέλεις τελικά να είσαι με κανέναν. Αλλά αν το δεις αλλιώς και δημιουργήσεις μέσα σου μια καινούργια ελπίδα, θα δεις ότι θα νιώσεις ξαφνικά έντονα συναισθήματα συμπόνιας πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για ένα άλλο άτομο. Το μυστικό είναι να πιστέψεις στην αξία σου. Γιατί πιθανόν να έχεις κατεβάσει ρολά και τώρα σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και πάλι. Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, έχεις κάποιες αμφιβολίες για τα συναισθήματά σου και κάπως σου βγαίνει να παίξεις και να φλερτάρεις χωρίς να σημαίνει ότι θα χαλάσεις κάτι. Αλλά στην ουσία με αυτή την συμπεριφορά δεν θα είσαι πουθενά. Με τον Παρθένο υπάρχει έντονη έλξη και πάλι και πιθανόν να ξεκινήσεις σχέση από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Βιώνεις μια εσωτερική απελευθέρωση από ταμπού και ενοχές, οπότε κινείσαι με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Έχεις αποφασίσει ότι θέλεις μεγαλύτερη ποιότητα στην ζωή σου άσχετα με το τι θα δώσεις και με τι δεν θα συμβιβαστείς για να την αποκτήσεις. Μπορεί να συμμετάσχεις σε πολιτιστικά γεγονότα και να κάνεις γνωριμία ακόμα και με ένα άτομο που εμπλέκεται με το εξωτερικό. Πάντως, αυτήν την περίοδο βιώνεις μια εσωτερική... απλοχωριά η οποία σε βοηθάει να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να αλλάξεις σελίδα στην ζωή σου.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις αφήσει τη φαντασία σου ελεύθερη και ονειρεύεσαι το πρόσωπο που είναι δίπλα σου όπως εσύ το φαντάζεσαι και όχι όπως είναι πραγματικά. Αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί καθόλου γιατί θέλεις συνειδητά να υπάρχει ένα καλό κλίμα και να αναπτυχθεί μεταξύ σας μια αισθησιακή σεξουαλικότητα. Οπότε θα αλλάξεις και θα διορθώσεις την απόμακρη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις μεγαλύτερη απλότητα και θα είσαι όσο μπορείς πιο προσιτός/η. Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα κάνεις πιο εύκολα τα πειράματα. Με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω κάνεις σκέψεις ακόμα και για οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα ωφεληθείς από τις πλανητικές διελεύσεις, κυρίως από την Αφροδίτη που έχει μπει στον άξονά σου. Αυτό που μπορείς να καταλάβεις πιο εύκολα είναι η θέση του άλλου στην οποία μπαίνεις πλέον με μεγάλη άνεση. Οπότε θα καταρρίψεις τα κάστρα και τα τείχη που μπορεί να σε απομονώνουν. Γενικά, έχεις ξεθαρρέψει αρκετά και θέλεις να κάνεις γνωριμίες, γι’ αυτό θα δεις να σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Χρειάζεται να καταλάβεις ότι όλο αυτό το κάνεις εσύ γιατί έχεις πάρει απόφαση μέσα σου να μην είσαι τόσο πολύ μόνος/η. Τις κόντρες με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη αν τις δεις με καλό μάτι θα καταλάβεις ότι πιθανόν να σε εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα και θέλεις να απολαύσεις αυτά που επιθυμείς χωρίς κριτική και λογοκρισία. Τώρα, αν είσαι με το σωστό άτομο ή όχι, δεν είναι το ζητούμενο για σένα αυτήν τη στιγμή. Γιατί έτσι και αλλιώς αυτό το διάστημα θα είσαι επιρρεπής στην επιπολαιότητα. Οπότε θα δοκιμάσεις να «παίζεις» σε πολλά μέτωπα ή στην ακραία περίπτωση μπορεί να είσαι και μόνος/η περιμένοντας έναν έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα. Είσαι χωρίς να το καταλάβεις μοιραίο πρόσωπο και αφήνεσαι εύκολα στις επιθυμίες των άλλων, χωρίς να αντιστέκεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η δύναμή σου βρίσκεται στο συναίσθημα και αυτό σε «ξεκλειδώνει» από πολλές πλευρές. Οπότε, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη ανοχή και συμπόνια πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τώρα, επειδή μπορεί να έχεις μια μεγάλη εμμονή –και δεν είναι ασυνήθιστο για σένα– με ένα Λιοντάρι ή με Υδροχόο, θα πρέπει να ξεκολλήσεις σιγά-σιγά και πιθανόν τελικά το άλλο το άτομο να έρθει κοντά σου, γιατί με την επιμονή μάλλον απομακρύνεται. Χρειάζεται να του/της λείψεις. Κατά τα άλλα, αν δεν είσαι σε κόλλημα, εύκολα μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο άτομο και πιθανόν να είναι Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αφήνεσαι κατά κάποιο τρόπο και δεν είσαι τόσο στο κυνήγι του έρωτα και του στόχου γιατί νιώθεις μια γλυκιά ηρεμία η οποία δεν σε αφήνει να κάνεις και μεγάλες επαναστατάσεις. Παρόλο που ο Άρης είναι στο ζώδιο σου, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δεν αντιστέκεσαι καθόλου και πέφτεις με τα μούτρα παρόλο που διαφωνείς αρκετά με τον Ιχθύ. Αλλά τώρα δεν έχεις περιθώριο να σκεφτείς λογικά. Μπορεί επίσης να έχεις μέσα στη σκέψη σου ένα άτομο που είναι μακριά σου αλλά εσύ με τη φαντασία σου το θεωρείς πολύ κοντά σου. Γιατί έχεις ανάγκη να νιώθεις αυτά τα συναισθήματα. Όχι απαραίτητα ότι είναι κάτι κακό, αλλά μπορεί να περάσει ο χρόνος χωρίς σημαντικές εξελίξεις. Με τον Ταύρο υπάρχουν και πάλι αποστάσεις, αλλά όπως ξέρεις «ο επιμένων νικά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και παρόλο που οι εξωτερικές συνθήκες σου λένε το αντίθετο, εσύ προσπαθείς να μην επηρεαστείς καθόλου και να δημιουργήσεις μια δική σου εσωτερική ασφάλεια. Για αυτό ακόμα και οι συζητήσεις που κάνεις είναι πολύ πιο εύκολες και ήρεμες. Οπότε βοηθάς τον εαυτό σου και σίγουρα θα γίνει κάτι καλό. Με τον Παρθένο επειδή υπάρχει μεγάλη άνεση μεταξύ σας μπορεί να ξεπεράσεις τις διαφορές που πιθανόν να έχετε. Πάντως η αξία ενός ατόμου δεν έχει να κάνει με την οικονομική του κατάσταση ούτε με το αν φοράει ρούχα φιρμάτα. Γιατί μερικές φορές κολλάς σε τέτοιες κρίσεις και χάνεις την αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις πολλές επιθυμίες που μερικές φορές σε πιέζουν να ξεφύγεις και να είσαι περισσότερο κοντά στα συναισθήματά σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να δημιουργήσεις αυτό το διάστημα γιατί θα την χρειαστείς περισσότερο από άλλες φορές. Η πορεία αυτής της εβδομάδας μπορεί να σου αποδείξει ότι θα πρέπει να αγωνιστείς για τα κεκτημένα σου και να μην αφήνεις οποιοδήποτε άτομο, ακόμα και τον καλύτερό σου φίλο, να σε επηρεάζει. Με τον Παρθένο υπάρχει μια έντονη χημεία αλλά για να γίνει κάτι πολύ δυναμικό δεν θα πρέπει να αρκεστείς στην φιλία και μόνο αλλά να δείξεις αυτά που νιώθεις. Ο Ταύρος μπορεί να έρθει πιο κοντά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις μια συγκεκριμένη τύχη την οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν σε αφήνει να κάνεις λάθη αλλά ούτε και να απομακρύνεις από μέσα σου την αγάπη. Πρόκειται για το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός αυτήν τη στιγμή και δεν πρέπει να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να γίνει σίγουρα καλύτερη γιατί θα βλέπετε και οι δυο ένα κοινό στόχο. Οπότε θα δεις να γίνονται σημαντικές αλλαγές. Το ιδανικό που ψάχνεις στον Τοξότη μπορεί να χρειαστεί εσύ να το ξαναβγάλεις στην επιφάνεια με δική σου πρωτοβουλία. Γιατί συνήθως περιμένεις και δεν κάνεις κανένα βήμα. Τώρα που έχεις την ελευθερία σου μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ χωρίς να σε εμποδίζει κανένας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Δίδυμο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved