Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

ΚΡΙΟΣ

Παρά το ότι έχεις ακόμα μια μέρα καθισιού και είσαι ελεύθερος/η να κάνεις ό, τι θέλεις εσύ νιώθεις κάπως σήμερα. Δεν είσαι ικανοποιημένος/η με τα μέχρι τώρα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής και έχεις την αίσθηση ότι όλο κάτι γίνεται κι ενώ φτάνεις στην πηγή, δεν πίνεις νερό. Ωστόσο, το κέφι σου θα φτιάξει κάπως από τη συνάντηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο όπου θα μάθεις κι αρκετά πιπεράτα κουτσομπολιά που θα σε εκπλήξουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα σήμερα αλλά θα περάσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη για συναισθηματική εξασφάλιση, ρίχνοντας όμως μια ματιά γύρω σου αντιλαμβάνεσαι ότι πολιορκείσαι από άτομα που δεν μπορούν να στην προσφέρουν, τουλάχιστον για την ώρα. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να μπορέσεις να αλλάξεις την τρέχουσα κατάσταση, αν όμως ξανοιχτείς σε νέους χώρους. Αν είσαι σε σχέση, η ηρεμία δεσπόζει στο κυριακάτικο σκηνικό, αν και κατά το απόγευμα μπορεί να πιεστείς από το ταίρι σου να πάτε κάπου όπου γίνεται «τζέρτζελο».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην παρούσα φάση είναι να απομονωθείς με δική σου βούληση από όλους και όλα και να τα βρεις με τον εαυτό σου γιατί δέχεσαι πλανητικές πιέσεις από παντού και τουλάχιστον στα ερωτικά, δεν βοηθιέσαι να λάβεις τις σωστές αποφάσεις. Αν, πάλι, κάποιοι φίλοι ή γνωστοί σε παρασύρουν σε μια έξοδο, φρόντισε να «παίξεις» ασφαλώς. Αν είσαι σε σχέση, ίσως λόγω οικονομικών μπείτε σε δίλημμα με το ταίρι σου για το αν είναι καλύτερα να πάτε κάπου αύριο κι όχι σήμερα και τελικά θα επιλέξετε το πρώτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι να ξεφύγεις από δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και κανόνες και να παρασυρθείς -έστω και για λίγο- σε ένα ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι γιατί είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και μετά δε θα μπορείς να το διαχειριστείς, αφού θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα σου όρια. Εκτός, αν ψάχνεις κάτι για να έχεις μετά αιτία να γκρινιάζεις. Αν είσαι σε σχέση, παρεΐστικη θα είναι η διάθεσή σας και γι’ αυτό θα συναντηθείτε με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να δείτε.

ΛΕΩΝ

Πολλά συμβαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και ειδικά στα οικονομικά και τα επαγγελματικά που σε αναγκάζουν να αφιερώνεις αρκετό από τον χρόνο σου σε αυτά κι όχι στη σχέση σου. Σήμερα κι αύριο όμως θα αποζημιώσεις το ταίρι σου και με το παραπάνω κι έτσι θα κλείσεις στόματα. Αν είσαι ελεύθερος/η και κυκλοφορήσεις το βράδυ, θα καταφέρεις να μονοπωλήσεις την προσοχή ενός ατόμου που πολύ σύντομα θα σε πλησιάσει και ίσως σου κάνει μια δελεαστική πρόταση που θα είναι δύσκολο να αρνηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είσαι τόσο σεμνός/η και συγκρατημένος/η όπως παλιά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις χάσει τελείως το συντηρητισμό ή την επικριτική σου διάθεση, όταν μάλιστα βλέπεις ή ακούς πράγματα που σε βγάζουν από τα ρούχα σου και σήμερα ίσως εκνευριστείς με το στυλ και το ύφος ενός ατόμου που σου άρεσε αλλά σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει να σπαταλάς το χρόνο σου μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, ίσως επισκεφτείτε με το σύντροφό σου κάποιους συγγενείς ή συναντηθείτε έξω με γνωστούς σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στον ερωτικό σου τομέα σε κάνουν να μην εμπιστεύεσαι εύκολα και να μην αισθάνεσαι καμία σιγουριά, ωστόσο θα είσαι κάπως πιο ήρεμος/η σήμερα και ίσως δε θέλεις να μείνεις παρέα με σκέψεις που σε ρίχνουν. Αν πάντως βγεις, το φλερτ θα έχει την τιμητική του και μιας κι η διάθεσή σου θα είναι ανεκτική μπορεί να συμμετάσχεις πιο ενεργά στο παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, σεξουαλικά θα είστε στα καλύτερά σας με το σύντροφό σου, οπότε το βράδυ αναμένεται τουλάχιστον απολαυστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σήμερα σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις κάποια θέματα στη σχέση σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει ήδη απέναντί σου, στον Ταύρο. Σίγουρα πάντως αν θέλεις κάτι από το ταίρι σου, θα το πας λάου-λάου και με την ανάλογη πίεση θα καταφέρεις να σου ικανοποιήσει την επιθυμία. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να... συγκλονίσεις τα πλήθη. Η έλξη σου θα είναι έντονη, οπότε είναι πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο με πονηρές προθέσεις κι εσύ άλλο που δε θέλεις να παίξεις το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σωματικά είσαι κουρασμένος/η, το πνεύμα όμως είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμο και σήμερα θα είναι αυτό που θα σου δώσει ενέργεια να βγεις, να γελάσεις και να συναντηθείς με αγαπημένα σου άτομα. Δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου, αφού θα τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή γι’ αυτό και δε θα προσπαθήσει πολύ ο σύντροφός σου να σε πείσει να πάτε κάπου για να χαλαρώσετε και να αλλάξετε παραστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι έχουν προτεραιότητα για σένα σήμερα και θα κανονίσεις να περάσεις το μεγαλύτερο κομμάτι της Κυριακής σου μαζί τους. Θέλεις τουλάχιστον για μια μέρα να μη σκέφτεσαι οτιδήποτε σε απασχολεί, κυρίως τα ερωτικά που είναι μια κρύο μια ζέστη και δεν ξέρεις πια τι να πιστέψεις. Γι’ αυτό, θα φας, θα πιεις, θα διασκεδάσεις χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως παραξενευτείς από τις πολλές περιποιήσεις του συντρόφου σου αλλά σκέψου ότι μπορεί να είναι λόγω του ότι του έχεις λείψει και σε έχει όλο/η δικό/η του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο λόγος που δεν τσουλάει μια ερωτική σου υπόθεση ίσως να είναι το ότι δεν έχεις πείσει για το αληθινό σου ενδιαφέρον κι έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι χαλαρός/η κι ό, τι συμβεί. Μην απορείς λοιπόν γιατί το άλλο πρόσωπο δεν αφήνεται και κρατάει τις άμυνες του. Αν πάλι εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να περιμένεις υπομονετικά να αλλάξει η κατάσταση, τότε μάλλον θα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι σε σχέση, με το σύντροφό σου θα αποφύγετε τη βαβούρα και θα προτιμήσετε να απολαύσετε μια ήρεμη Κυριακή στο σπίτι, πλαισιωμένοι από δικά σας άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επηρεάζεσαι πολύ από την γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα γνωστών ή συγγενών σου, που πιθανόν να είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου αλλά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και το Δία απέναντι μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου. Οπότε, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για ένα άτομο, μη νοιάζεσαι για το πώς φαίνεται στους άλλους αλλά τι σου λέει γι' αυτό η διαίσθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις την τελευταία Κυριακή των Αποκριών να βγείτε, να ξεφαντώσετε κι ο σύντροφός σου δε θα σου χαλάσει το χατίρι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved