Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς ψυχολογικά και κυρίως να κάνεις όνειρα και σχέδια για το ερωτικό σου μέλλον. Μπορεί να γίνεις περισσότερο ευαίσθητος/ και ευσυγκίνητος/η και να μαλακώσεις αρκετά, όμως αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις και ένα τυχερό μέσα από τη δουλειά σου. Αν είσαι σε σχέση, οι εργασιακές συνθήκες ομαλοποιούνται και σου δίνουν τη δυνατότητα να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιστοί σου φίλοι, όχι μόνο θα αποδειχθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου αλλά θα σε βοηθήσουν κιόλας σε ένα ερωτικό σου θέμα. Δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που πιστεύει ότι σου ταιριάζει και η τυχόν σχέση μαζί του θα σου κάνει καλό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη θα σου προσφέρει αρκετές όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και θα έχετε την ευκαιρία να ξαναφουντώσετε τον έρωτά σας. Επίσης, μπορεί να γνωρίσετε κάποια πρόσωπα που θα σας παρακινήσουν να βγαίνετε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή αρκετοί πλανήτες τον τελευταίο καιρό σε ταλαιπωρούν, η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να ρίξει κάπως τους τόνους ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει και σε μια γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που θα σε καλμάρει και θα σου προσφέρει φροντίδα, ηθική στήριξη και πλήθος άλλων όμορφων συναισθημάτων. Και στα επαγγελματικά όμως μετά από μια ανάστατη περίοδο, θα υπάρξει μια βουβή εκεχειρία και έτσι θα μπορέσεις να αφοσιωθείς περισσότερο στο ταίρι σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι πολύ πιο μειλίχιος/α και γελαστός/η γι’ αυτό θα κάνεις αμέσως συμπάθειες όπου κι αν βρεθείς. Η συναισθηματική σου πλευρά θα εκφράζεται με μεγαλύτερη αμεσότητα και θα έχεις ένα καλό λόγο για πολλούς/ες κι ίσως αυτό το στοιχείο θα σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η από το αντίθετο φύλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή να γνωρίσεις και τον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα συσφιχτούν οι σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς, ενώ ένα νομικό θέμα φαίνεται να φτάνει σε τελικό στάδιο και μάλιστα υπέρ σας.

ΛΕΩΝ

Το συναίσθημα θα σε καταλάβει και θα αρχίσεις να ψάχνεις το άλλο σου μισό. Πολλοί/ες θα προσπαθήσουν να σε δελεάσουν ώστε να πειστείς ότι είναι το ιδανικό για σένα, ωστόσο, εσύ θα συνεχίσεις να φλερτάρεις και να παίζεις, όποτε σου δίνεται η ευκαιρία, εμπιστευόμενος/η τη διαίσθησή σου που λέει ότι όταν το βρεις, θα το νιώσεις μέχρι τα κατάβαθα του είναι σου. Αν είσαι σε σχέση, όλα δείχνουν ότι έχεις μπει σε μια φάση οικονομικής ανάκαμψης, οπότε θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής κι έτσι θα μπορέσεις να κάνεις και κάποια πράγματα με το σύντροφό σου που σχεδιάζατε καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου έρχεται να συμβάλλει θετικά στην επίλυση όποιων θεμάτων αντιμετώπιζες στη σχέση σου, αφού και εσύ θα δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση, θα είσαι λιγότερο αγχωμένος/η ή επικριτικός/η με το ταίρι σου και με διάθεση να τηρήσετε το καλό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι πιθανότητες για δημιουργία ενός ειδυλλίου θα είναι μεγάλες αυτή την εποχή, αφού κι η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και η τάση σου να μετέχεις περισσότερο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γεγονότα, οπότε θέλοντας και μη θα κάνεις αρκετές γνωριμίες.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Κυρίως θα ρίξεις περισσότερο βάρος στην φροντίδα και τον καλλωπισμό σου, επιδιώκοντας ανανέωση, υγεία και ευεξία, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια διατροφή, ή εναλλακτική θεραπεία. Όλα αυτά θα βοηθήσουν και την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου, οπότε είναι πιθανή και μια επιτυχία στον ερωτικό τομέα, που όμως για κάποιο διάστημα θα πρέπει να παραμείνει κρυφή. Αν είσαι σε σχέση, πολύ όμορφες, ρομαντικές στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σου, αν και θα επιδιώκετε συχνά την απομόνωσή σας από τον έξω κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί αρκετά τα ερωτικά σου αφού ο προσωπικός σου μαγνητισμός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και σχεδόν θα μαγεύεις το αντίθετο φύλο, οπότε η δημιουργία ενός ειδυλλίου είναι πολύ κοντά, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην έχεις αρνητισμό και καχυποψία όπως συνήθως. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνεις μια γνωριμία σε μια βραδινή σου έξοδο ή μέσω φίλων σου. Αν είσαι σε σχέση, συναισθηματικά θα είσαι πιο δοτικός/η στο σύντροφός σου, με αρκετές τάσεις ρομαντισμού και εκδήλωσης της αγάπης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια αυτή την περίοδο θα αποδειχθεί πολύτιμο στήριγμα και θα σε βοηθήσει όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά ενώ δεν αποκλείεται με το ταίρι σου να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή να του προσθέσετε αντικείμενα, διαμορφώνοντας έτσι ένα περιβάλλον όμορφο και χαλαρωτικό. Αν είσαι ελεύθερος/η, για όσο παραμείνει η Αφροδίτη στους Ιχθύες, πέρα από τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα σου δοθούν, θα σε γαληνέψει και θα είσαι πιο αισιόδοξος/η και με πίστη ότι όλα θα φτιάξουν στα ερωτικά σου και στο τέλος θα γίνουν όπως εσύ θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι πιο δημοφιλής, διαχυτικός/η και εύκολα θα συγκεντρώνεις τα θετικά σχόλια των γύρω σου. Θα βγαίνεις τακτικά, θα χαίρεσαι περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου και θα τραβάς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, οπότε δεν αποκλείεται και μια γνωριμία που τουλάχιστον στο επικοινωνιακό κομμάτι θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα υπάρχει συνεννόηση. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να προσθέσετε κάποιες μικρές απολαύσεις στην καθημερινότητά σας ενώ ένα γραφειοκρατικό θέμα ή σχετικό με μεταφορικό μέσο θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια γνωριμία που έκανες κατά το προηγούμενο διάστημα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ίσως προχωρήσει τώρα στο επόμενο στάδιο, αφού και συναισθηματικά νιώθεις έτοιμος/η. Γενικά όμως θα ελκύεις και θα έλκεσαι, θα γίνεις το αντικείμενο του πόθου πολλών και θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις που θα σε βάζουν σε δίλημμα, έστω και προσωρινά. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις πολύ ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, θα είσαι γενναιόδωρος/η απέναντί του, ηθικά και υλικά, ευδιάθετος/η και με λιγότερες τάσεις επαναστατικότητας και προκλητικότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σένα σήμερα ξεκινά η Άνοιξη σε όλα τα επίπεδα, καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και δεν μπορείς παρά να είσαι χαρούμενος/η και αισιόδοξος/η. Από το βράδυ ακόμα, αν βγεις, θα διαπιστώσεις ότι τραβάς τα βλέμματα πάνω σου κι αν εγκαταλείψεις τη συστολή σου θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου παρέχεται. Επίσης ενδεχομένως να κάνεις μια επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου προσθέσει πόντους. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις ότι περνάς το μήνα του μέλιτος με το ταίρι σου, αφού συναισθηματικά θα είστε καλύτερα από ποτέ και όποια προβλήματα προκύπτουν θα έχετε την πρόθεση να τα ξεπερνάτε αμέσως.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved