Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα να σε αναγκάζει να κινηθείς υπομονετικά, με σχέδιο και στόχο, παρά την όποια παρόρμηση και αυθορμητισμό που σε διακρίνει, ώστε τόσο στη δουλειά, όσο και στα ερωτικά να καταφέρεις το μέγιστο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Ίσως αντιληφθείς κάποιες ύποπτες κινήσεις ενός συναδέλφου σου και μαζί με το σύντροφό σου να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε το ρόλο και τη σκοπιμότητά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενισχύει το πείσμα σου, σε κάνει πιο ανθεκτικό/η και σε καλεί να επιδείξεις περισσότερη μαχητικότητα στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιήσεις και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που θα μάθεις τυχαία, ώστε να κάνεις την κίνηση ματ και να κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως ο σύντροφός σου σε πείσει να εμπιστευτείτε το πρόβλημά σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχει εμπειρία και να βάλετε κάτω όλες τις παραμέτρους για να βρεθεί η λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί σήμερα να αναγκαστείς να καθίσεις κάτω και να πάρεις μια οριστική απόφαση που αφορά στα ερωτικά σου, βασισμένος/η στις πραγματικές σου ανάγκες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξεις στο ότι πρέπει αυτή την περίοδο να στοχεύσεις περισσότερο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου γιατί οι εξελίξεις είναι γρήγορες και τα άλλα να τα αφήσεις στην τύχη τους. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σου και να του αποκαλύψεις κάποια βαθύτερα συναισθήματα ή φοβίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκείνο το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν που έλεγε «η άγνοια σκοτώνει, μάθε και προφυλάξου» σου ταιριάζει απόλυτα σήμερα, εφόσον υποπτεύεσαι διάφορα για το ποιόν και τα κίνητρα ενός ατόμου που σε γυροφέρνει. Όποια πληροφορία μπορείς να αλιεύσεις από γνωστούς ή φίλους, με την απαραίτητη διασταύρωση βέβαια, θα είναι χρήσιμη και κατατοπιστική. Αν, ωστόσο, είσαι σε σχέση, πιθανόν να επηρεαστείς από τη γνώμη κάποιων συγγενών σου για το ταίρι σου και να γεμίσεις αμφιβολίες, όμως πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σου δοθεί η δυνατότητα να ανακαλύψεις κάποιες κρυφές πτυχές ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα αισθήματά σου και την επιθυμία σου να το κατακτήσεις. Είναι πιθανό επίσης, μετά από αρκετό καιρό ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον να παραδεχτεί τον έρωτά του για σένα, όμως θα είναι δύσκολο να είστε μαζί. Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται μια βραδιά πάθους με το ταίρι σου καθώς η σεξουαλικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα γεγονός που αφορά στα ερωτικά σου είναι πιθανό να σε βάλει σε διαδικασία να ερευνήσεις σε βάθος τα συναισθήματά σου και το αν και κατά πόσο είναι δικά σου ή επηρεάζεσαι σε μεγάλο βαθμό από κάποια πρόσωπα του οικογενειακού ή φιλικού σου περιβάλλοντος. Πιθανόν να διαπιστώσεις ότι τόσο καιρό έκανες αυτό που ήθελαν οι άλλοι και όχι εσύ και ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις τροπάρι. Επιπλέον, θα καταλάβεις ότι το να ελέγχεις απόλυτα τη σχέση σου σημαίνει ότι αναλαμβάνεις και όλο το βάρος της, κάτι που σε ενοχλεί και σε κουράζει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δε θα αποφύγεις την πίεση από ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα και θα αναγκαστείς να του δώσεις μια τελεσίδικη απάντηση για το αν θέλεις ή όχι να είστε μαζί γιατί η αναβλητικότητα κι η φλου συμπεριφορά σου το έχουν κουράσει. Κι εσένα όμως δε βοηθά αυτή η στάση, αφού ούτε το επόμενο βήμα κάνεις, ούτε και προχωράς σε κάτι άλλο. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα που αφορά σε ακίνητο ή κληρονομιά θα αποδειχθεί περίπλοκο και απαιτεί από σας χρόνο και γραφειοκρατικό τρέξιμο προκειμένου να το ξεμπερδέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, σε εξάγωνο με τον Ήλιο είσαι από τους/τις ευνοημένους/ες της ημέρας, καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να ευοδώνονται και γίνεσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον ερωτικό τομέα. Είτε ένα άτομο που ήθελες πλέον θα γίνει δικό σου, είτε θα φέρεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς, ώστε ένα άλλο να σε πλησιάσει και να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Αν είσαι σε σχέση θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις με το σύντροφό σου ένα θέμα που σε έτρωγε και σου δημιουργούσε καχυποψία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ειλικρινή σου αισθήματα για ένα πρόσωπο σήμερα φαίνεται να μην επαρκούν και να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να το κατακτήσεις. Μάλλον πρέπει να οργανώσεις συγκεκριμένη στρατηγική για να πετύχεις τον στόχο σου που δείχνει περισσότερο δύσκολος απ’ όσο είχες υπολογίσει, όσο κι αν δε σου αρέσει καθόλου αυτή η προοπτική. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσει και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί προσεκτικά και με κατάστρωση συγκεκριμένου σχεδίου από τους δυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο και για μια ακόμα φορά θα βρεθείς να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και την «πολιτική» που ακολουθείς στα ερωτικά σου, καθώς κάποιοι συγγενείς σου θα σε κατηγορήσουν ότι είσαι απόλυτος/η ή πολύ απαιτητικός/η. Όμως, από τη φύση σου έχεις το κουράγιο και την υπομονή που απαιτείται και δεν πτοείσαι, ξέροντας ότι σύντομα θα δικαιωθείς. Αν είσαι σε σχέση, μέσα από μια συζήτηση με ένα γνωστό σας θα βγουν πράγματα που δε γνωρίζατε για ένα συγκεκριμένο άτομο, επιβεβαιώνοντας την κακή άποψή σου γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ερωτικό στοιχείο σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένο και σε επηρεάζει αρκετά γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο που ίσως ανήκει στο κοινωνικό σου περιβάλλον, προσπαθώντας να ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες σου. Όμως φρόντισε να μην αφήσεις υπόνοιες για μεγαλύτερη δέσμευση. Επίσης, είναι πιθανό να ξεφορτωθείς ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό σου είχε γίνει τσιμπούρι. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τη διαίσθησή σου ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα ερωτικά σου. Θα αντιληφθείς κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την τελική επιλογή ή θα έρθουν στην επιφάνεια και στοιχεία που δεν γνώριζες που θα σε διευκολύνουν ώστε να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, κακοήθειες ή κουτσομπολιά εναντίον σας ενός ατόμου του περιβάλλοντός σας θα σας αναγκάσουν να το απομακρύνετε από τη ζωή σας, διακόπτοντας μαζί του κάθε επαφή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved