Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/3

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΡΙΟΣ

Ο καινούργιος μήνας σε βρίσκει με αρκετή αισιοδοξία και διάθεση να ανασκουμπωθείς και να γίνεις πιο δραστήριος/α, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Θέλεις να επεκταθείς, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να συναντήσεις άτομα που νοιάζεσαι ενώ κάποιες ιδέες για το άμεσο μέλλον θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό σου. Κι αν είσαι μόνος/η, δε φαίνεται να σε πολυνοιάζει, αφού θα χαρείς την ελευθερία που έχεις και τις επιλογές που σου προσφέρει, να παίξεις και να φλερτάρεις, χωρίς περιορισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αποβάλλεις άγχος και προβληματισμούς και να δεις ακόμα και τα οικονομικά σου με πιο χαλαρή ματιά. Κι επειδή κάθε καινούργιος μήνας δημιουργεί και νέες προσδοκίες, δεν αποκλείεται να έχεις μια πιο ανέμελη στάση και στα αισθηματικά σου, με διάθεση να ξανοιχτείς λίγο περισσότερο ώστε να βιώσεις πρωτόγνωρες, συναρπαστικές εμπειρίες. Αν είσαι σε σχέση, τα πειράγματα και να πονηρά υπονοούμενα με το ταίρι σου θα κάνουν το κλίμα πιο ανάλαφρο αλλά και έντονα ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στον 7ο οίκο σου, στον Τοξότη προσφέροντάς σου ενέργεια, ενθουσιασμό ενώ σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία για νέες γνωριμίες, ακόμα και ερωτικές. Το σίγουρο είναι ότι η καρδιά σου δε χωρά καημούς και βάσανα πλέον και γι’ αυτό θα έχεις μια ανέμελη συμπεριφορά, θέλοντας να περνάς καλά και από κει και πέρα ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει. Όσον αφορά στη σχέση σου, ίσως αισθανθείς ότι το ταίρι σου σε περιορίζει, αλλά αν πειστεί για τα αισθήματά σου, θα χαλαρώσει τα «δεσμά» του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεσαι τον καινούργιο μήνα και τουλάχιστον για λίγο θα ξεχάσεις ή θα απωθήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου όλα όσα σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και δε σε αφήνουν να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες ερωτικές προοπτικές. Οι πλανήτες σε ωθούν στο να δοκιμάσεις κάτι πιο φρέσκο και ενδιαφέρον και ίσως δεν τους χαλάσεις το χατίρι. Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου το χαλαρό και εύθυμο κλίμα της ημέρας για να κάνετε με το σύντροφό σου μια συζήτηση που θέλεις κι αναβάλλεις μέρες.

ΛΕΩΝ

Γεμάτος/η κέφι και ζωντάνια θα είσαι σήμερα γι’ αυτό όπου κι αν βρεθείς θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Θέλεις να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, να διασκεδάσεις την κάθε στιγμή, οπότε είναι πιθανή και μια νέα γνωριμία σε μια έξοδό σου ή μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον που φαίνεται ότι παρέχει όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις καλά. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική διάθεση θα παρασύρει και το σύντροφό σου που είναι πρόθυμος/η να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σου, οπότε το βράδυ σας προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παν είναι να αντλείς χαρά απ’ ό, τι κάνεις, ώστε κι όλη η ζωή σου να κυλά ευχάριστα και εσύ να απολαμβάνεις την κάθε της στιγμή. Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δεις τα πράγματα πιο ξέγνοιαστα, οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται να πλησιάσεις εκείνο το πρόσωπο που σου αρέσει ή να δοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιο άλλο που σε γυροφέρνει αλλά διστάζεις. Αν είσαι σε σχέση, μια ιδέα του συντρόφου σου μπορεί να σε βγάλει από ένα επαγγελματικό αδιέξοδο, γι’ αυτό άκουσέ την με προσοχή.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Καλωσορίζεις τον νέο μήνα αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τη διάθεσή σου να χαλάσει ή να βαρύνει με έγνοιες και στενόχωρες σκέψεις γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι δεν αλλάζει η κατάσταση στα ερωτικά σου και νιώθεις συνεχώς μίζερα. Μπορεί σήμερα να επιχειρήσεις ένα επικοινωνιακό άνοιγμα και να ξεκινήσεις επαφές με ένα πρόσωπο που, αν μη τι άλλο, σε κάνει να γελάς. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό του συντρόφου σου και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είσαι από τα άτομα που δεν ρισκάρεις, απλά φροντίζεις να εξασφαλίζεις τα νώτα σου και αφού πρώτα έχεις τσεκάρει όλες τις παραμέτρους προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Οπότε σήμερα ίσως καλωσορίσεις το μήνα με μια κίνηση στα ερωτικά σου και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει που σε άλλους μπορεί να φανεί ριψοκίνδυνη κι ότι ξεφεύγεις από τα δεδομένα σου. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό θέμα σας για να λυθεί χρειάζεται ανοιχτό πνεύμα κι από τους δύο και έξυπνες ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή κι ιδιαίτερα ο έρωτας είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που θέλεις να απολαύεις, μέχρι να φτάσεις στη δική σου Ιθάκη, γι’ αυτό και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα είσαι έτοιμος/η να επιβιβαστείς και να χαρείς τη διαδρομή. Σαφώς τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά με τύχη και πίστη στο καλύτερο, θα τα καταφέρεις. Αν είσαι σε σχέση, με το χιούμορ και την παιδικότητα που σε διακρίνει, ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σου κρατήσει κακία για πολύ, ωστόσο σήμερα η επιπολαιότητα που θα δείξεις για ένα θέμα ίσως τον εκνευρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια είσαι καλά και μια δεν είσαι με όλα όσα σου συμβαίνουν. Σαφώς τα πράγματα γύρω σου μόνο ρόδινα δεν είναι, όμως αν αφεθείς να σε καταπιεί η μαυρίλα, τι θα καταφέρεις; Προσπάθησε λοιπόν, αντί να σκέφτεσαι πολύ και να μπλοκάρεσαι, να κάνεις αυτά που αισθάνεσαι, κυρίως στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται σήμερα μάλιστα να ενθαρρύνεις ένα φλερτ από το χώρο της δουλειάς σου. Αν είσαι σε σχέση, όσο κι αν ανησυχείς για ένα εργασιακό σου θέμα θα το βάλεις στην άκρη και θα ασχοληθείς με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου να βιώσεις μια καινούργια εμπειρία που θα σε ξεσηκώσει είναι μεγάλη και γι’ αυτό είσαι ανοιχτός/η σε προτάσεις και ιδέες για να συμμετάσχεις σε εκδηλώσεις ή σε μια ομάδα που πέρα από το ότι θα βγάλεις τη δημιουργικότητά σου και τις εμπνεύσεις σου, ίσως γνωρίσεις και τον έρωτα. Σίγουρα πάντως αυτές τις μέρες θα είσαι συνεχώς επί ποδός. Αν είσαι σε σχέση, ίσως δεχτείς στο σπίτι επισκέψεις από φίλους σου ή συνεννοηθείτε με το σύντροφό σου και την παρέα σου να κάνετε κάτι όλοι μαζί αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, είσαι τόσο ξεσηκωμένος και ευδιάθετος/η που δε θέλεις να καταπιαστείς με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα γι’ αυτό από το απόγευμα και μετά το μόνο που θα σε νοιάζει είναι το που θα πας και πως θα περάσεις το βράδυ συντροφιά με το έτερο σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος/η η θετική σου ενέργεια και ο ενθουσιασμός που σε έχει καταβάλλει με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει δε σε αφήνει να σκεφτείς και να ηρεμήσεις κι ούτε ακούς τη γνώμη κανενός, από τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι πετάς στα σύννεφα μαζί του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved