Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά μπορείς να ονειρεύεσαι ένα διήμερο γεμάτο πάθος. Συγχρόνως, το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού θα σε βοηθήσει να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Την Κυριακή με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα πιθανόν να ταξιδέψεις στα πρωτόγνωρα μονοπάτια μιας... μυστικής ηδονής.

Βαθμολογία: +4 και τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο έρχεται να εγείρει ζητήματα συντροφικότητας και ίσως τελικά αναζητήσεις πως θα περάσεις καλύτερα με το ταίρι σου. Σαφέστατα η Κυριακή με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βγάλεις με πιο αρμονικό τρόπο τον χείμαρρο συναισθημάτων σου οδηγώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στο πλησιέστερο... κρεβάτι.

Βαθμολογία: +4 γιατί με Ήλιο σύνοδο Ποσειδώνα στον έρωτα εύκολα δίνεις τον «αγώνα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό δίνοντάς σου έτσι επιπλέον την ικανότητα να ξαφνιάζεις ευχάριστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, την Κυριακή η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα σε κάνει να «υπνωτίζεις» τον άλλο σαν... την κόμπρα, δίνοντάς του εν συνεχεία το «θανατηφόρο» φιλί της ηδονής.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε φτάνει πάνω.. στο θεό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο σε βοηθά να εξισορροπήσεις τις δόσεις σεξ και συναισθήματος δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα ίσως συναντήσεις και εσύ μια αγάπη δυνατή που θα σε... συνεπάρει.

Βαθμολογία: +4 γιατί μια αγάπη από το παρελθόν σου δείχνει πως ωρίμασε και έρχεται στο παρόν.

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό είναι για σένα «τουρλουμπούκι» αφού οι πολλοί πλανήτες στα σταθερά ζώδια σου δημιουργούν ένα νοητικό κομφούζιο και τελικά ίσως οδηγηθείς στα άκρα. Η Κυριακή είναι πιο καλή μέρα αφού η σύνοδος του κυβερνήτη σου, του Ηλίου, με τον Ποσειδώνα θα σου προσδώσει έντονη γοητεία απλοποιώντας απίστευτα τα σεξουαλικά ζητήματα.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί θα έχεις μπόλικη γοητεία και στο σεξ περίσσεια «αλητεία».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κόσμος βλέπει στα μάτια σου την όρεξη για έρωτα ενώ παράλληλα εσύ δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον έτσι ώστε το διήμερο αυτό να είναι φανταστικό. Με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ίσως τελικά δημιουργήσεις κάποιες εκπλήξεις που θα αφήσουν άφωνο το ταίρι σου. Την Κυριακή, είσαι δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου να δοκιμάσεις ή την απόλυτη αίσθηση ή την υπέρτατη ψευδαίσθηση.

Βαθμολογία: + 3.5 γιατί στον έρωτα αναζητάς την αλήθεια και με τον Ήλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα βρίσκεις όλο παραμύθια.

ΖΥΓΟΣ

Τα μηνύματα που λαμβάνεις μιλούν για έρωτα και πώς να μη γίνει αυτό άλλωστε, αφού τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Ίσως, το Σάββατο η μέρα να στερείται συναισθήματος δεν στερείται όμως ερωτικών ευκαιριών. Την Κυριακή με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα μπορεί να νιώθεις υπέροχα και να περάσεις καταπληκτικά μα να διαπιστώσεις στο τέλος της ημέρας πως η καλοπέραση αυτή σου στοίχισε πολύ.

Βαθμολογία: +4 γιατί στην αγάπη όλα τα δίνεις και στο σεξ ξέρεις να «ξεδίνεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο έρχεται να προσδώσει συναίσθημα και σε συνδυασμό με τον Άρη που βρίσκεται επίσης στο δικό σου ζώδιο «απογειώνεσαι» αισθηματικά. Όσο για την σύνοδο Ερμή – Ουρανού θα λειτουργήσει στα αισθηματικά σου ως άλλος πολυμήχανος Οδυσσέας. Την Κυριακή με σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα ίσως ζήσεις και εσύ τη δική σου «γαλάζια λίμνη».

Βαθμολογία: +4.5 γιατί στο σεξ τίποτα δεν σου αντιστέκεται και όλο και κάποιο τρίτο πρόσωπο στα πόδια σου μπλέκεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης και του Άρη μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως σου ξυπνήσει πάθη τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Μην ξεγελαστείς από το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού πιστεύοντας πως είσαι πιο έξυπνος/η από τους άλλους διότι ελλοχεύει κίνδυνος μεγάλος. Πρόσεχε γιατί η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα ίσως τελικά να κρύβει περίεργες εκπλήξεις.

Βαθμολογία: +3 γιατί πολλά συνηγορούν πως κάποιοι σε «ξεγελούν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό σου κλείνει το μάτι για να αμαρτήσεις και να «περπατήσεις». Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να ικανοποιήσεις τόσο τα «θέλω» σου όσο και τα «θέλω» του/της συντρόφου σου. Η Κυριακή είναι για σένα καλύτερη αφού η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα θα φουντώσει τα συναισθήματα προσδίδοντας ένα πιο ρομαντικό άρωμα στην ατμόσφαιρα.

Βαθμολογία: +4 γιατί το χέρι θα βάλεις στην τσέπη παραμερίζοντας τα «θέλω» και τα «πρέπει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σου δημιουργεί την όρεξη να βγεις έξω και να κάνεις τα «δικά» σου. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο τίποτα δεν σε σταματά και έτσι ίσως φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν με πρωτότυπο αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Η Κυριακή με την όψη Ηλίου – Ποσειδώνα να δεσπόζει σε επαναφέρει στη τάξη αλλά ίσως βγάλει κάποιες ευαίσθητες και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί η Σελήνη στον Σκορπιό «γκρεμίζει» κάθε σου σκοπό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τον χείμαρρο των συναισθημάτων που κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό. Από την άλλη, το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σε βοηθά να βρεις πρωτότυπους τρόπους έκφρασης αλλά και να σοκάρεις ευχάριστα το ερωτικό σου ταίρι. Η Κυριακή με τη σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο σου προσδίδει ακαταμάχητη γοητεία που σαγηνεύει τους πάντες.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί το πολύ συναίσθημα ίσως τελικά «πνίξει» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved