Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2

ΚΡΙΟΣ

Το να αφήνεις τη φαντασία σου να ξεφεύγει και να κάνεις όνειρα, δε σε βλάπτει, αυτό που μπορεί όμως να σου προκαλέσει «ζημιά» είναι το να αρχίσεις να αποζητάς παράλογα και ανέφικτα πράγματα στα ερωτικά σου που δε γίνεται να πραγματοποιηθούν και στο τέλος να απογοητευτείς. Δώσε τον αγώνα σου όπως οφείλεις κι ό, τι γίνει, γίνει. Αν είσαι σε σχέση και έχεις κάτι που σε απασχολεί, πες το στο ταίρι σου και μην αλλάζεις κουβέντα ή λες ψέματα για να το αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κινδυνεύεις να χαθείς... στη μετάφραση σήμερα με ένα πρόσωπο που μεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα αλλά υπάρχει μια έλλειψη συνεννόησης μεταξύ σας ή είναι δύο ταχυτήτων. Κάνεις εσύ ένα βήμα μπρος, κάνει αυτό πίσω και ανάποδα. Αν θέλεις να προχωρήσετε παραπέρα, μάλλον εσύ, ως πιο πρακτικό ον, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Επιπλέον δεν αποκλείεται εσύ και το ταίρι σου να παρέχετε τις πρώτες βοήθειες στην πληγωμένη καρδιά ενός φίλου σας που υποφέρει από έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν εσύ μπορείς να πλανάς τους άλλους με τα λόγια σου, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να πλανηθείς κιόλας από κάποιο άτομο και σήμερα με τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα κινδυνεύεις να πέσεις «θύμα» ενός πιο επιτήδειου από σένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα. Το νου σου λοιπόν γιατί το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται... Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται άλλα να είχατε συμφωνήσει με το ταίρι σου κι άλλα να γίνουν ή να αναβληθούν λόγω οικογενειακών θεμάτων που ενδέχεται να ανακύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να διατηρείς την ρομαντική σκοπιά στα ερωτικά σου, όχι όμως να την αφήσεις να σε συνεπαίρνει και να σε οδηγεί σε όνειρα που μάλλον ταιριάζουν σε μια άλλη, πιο αθώα εποχή. Γι’ αυτό, είναι προς όφελός σου να έχεις επίγνωση του ότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και να μην δίνεις τόσο βάση σε λόγια και υποσχέσεις που κατά βάθος ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξεκινήσετε με το ταίρι σου να κάνετε κάποιες δουλειές αλλά στην πορεία θα χάσετε τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Πιθανόν να νιώσεις ότι συμπάσχεις με ένα πρόσωπο αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να ψάχνει παρηγοριά κι έναν ώμο να κλάψει ή επιβεβαίωση για την πληγωμένη του καρδιά. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην βιαστείς παρερμηνεύσεις την κατάσταση, ούτε βέβαια και τη συμπάθεια που θα νιώσεις να την αναγάγεις σε έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και να σκεφτείτε πολύ μια αγορά ή επένδυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου ενδέχεται να βάλεις για λίγο τα ροζ γυαλιά και να δεις τα ερωτικά σου με αρκετό ρομαντισμό και θετική οπτική ίσως γιατί έχεις ανάγκη να πιστέψεις στο όνειρο και το «Ευτυχισμένο Τέλος». Για να φτάσεις όμως σε αυτό, θα πρέπει να προσθέσεις συναίσθημα και να αφαιρέσεις λογική στον τρόπο που βιώνεις τις καταστάσεις. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω για να συλλάβεις το σύνολο της εικόνας και όχι να αναλύεις τόσο πολύ τις μικρές λεπτομέρειες.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου δε μαζεύεται σήμερα και ανατρέχει συνεχώς σε παλιές στιγμές αλλά και σε άπειρες ονειροπολήσεις για το μέλλον. Ωστόσο, αντί να φαντάζεσαι και να εύχεσαι ένα καλύτερο αύριο στα ερωτικά σου, είναι προτιμότερο να αναλάβεις δράση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να σου συμβεί. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αν είσαι σε σχέση, άσε τις δουλειές και το νοικοκυριό και φρόντισε να περάσεις όμορφες, χαλαρές στιγμές με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που είναι πολύ δυνατό αυτή την περίοδο για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις με ένα πρόσωπο που θέλεις και άσε τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν. Αν εσύ ξέρεις μέσα σου ότι αυτό είναι το σωστό για σένα διεκδίκησέ το. Αν πάλι έχεις αμφιβολίες, ψάξ’ το περισσότερο. Πάντως καλό θα ήταν να μη βιαστείς και να είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το ταίρι σου είναι πολύ αόριστο και ασαφές σε ένα θέμα και θα σου δημιουργηθούν υποψίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Ήλιος και Ποσειδώνας έρχονται σήμερα να θολώσουν λίγο τα νερά στα ερωτικά σου και σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τα πάντα και να αρχίσεις τα «δεν ξέρω», «που πάω», «τι κάνω» ή «τι θέλω». Καλύτερα λοιπόν να περάσεις στην αδράνεια γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα το πιο πιθανό είναι οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις να είναι λανθασμένη. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι καμιά φορά είναι προτιμότερο να σιωπάς παρά να λες μια αλήθεια που εύκολα μπορεί να πληγώσει το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δε σου πάει και πολύ, μιας κι εσύ είσαι οπαδός/η του ρεαλισμού και καλείσαι σήμερα να πιστέψεις σε θαύματα, αλλά όσον αφορά στα ερωτικά σου δεν θα σε έβλαπτε να αφήσεις λίγο το μυαλό σου ελεύθερο και να μην αγκιστρώνεσαι τόσο στην πραγματικότητα. Ο άνθρωπος χρειάζεται να έχει μια ελπίδα, μια προσδοκία και κυρίως πίστη ακόμα κι αν λογικά δε βασίζεται πουθενά. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υποπέσει στην αντίληψή σου ότι κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο σας έχει τρελάνει στα ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα μια γνωριμία που θα κάνεις εντελώς τυχαία, να σου δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και να ξεσηκωθείς συναισθηματικά. Όμως, έχε υπόψη σου ότι το σωστό και το λάθος χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή και κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ό,τι ζήσεις σήμερα θα ισχύσει κι αύριο. Κάνε αυτό που λαχταράς αλλά με επίγνωση. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να ακούσεις τη συμβουλή του συντρόφου σου και να μην δανείσεις χρήματα σε κάποιο άτομο, από τη στιγμή που ενδέχεται να μην τα πάρεις ποτέ πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και συ πλέεις σε γνώριμα νερά και αποκτάς δικαίωμα στο όνειρο. Ρομαντισμός στο φουλ, αισθησιασμός άφθονος και έντονη γοητεία σε κάνουν ασυναγώνιστο/η σήμερα και έχεις όλες τις ευκαιρίες να σαγηνεύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Κάνε το παιχνίδι σου, ευχαριστήσου την κάθε στιγμή μόνο μην αφήνεις να εννοηθεί τίποτα παραπάνω από αυτό που εσύ επιδιώκεις. Αν είσαι σε σχέση, θα είστε μέσα στα μέλια με το σύντροφό σου και θα περάσετε μια Κυριακή γεμάτη αγάπη, φροντίδα και περιποίηση του ενός στον άλλον.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved