Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/2

ΚΡΙΟΣ

Έντονα συναισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα, καθώς από τη μια υπάρχει ένα κομμάτι σου που έχει ανάγκη να βγάλει προς τα έξω όλα όσα νιώθει και από την άλλη ο φόβος της απόρριψης τα εμποδίζει. Η λίμπιντό σου πάντως θα χτυπήσει κόκκινο οπότε εσύ που έχεις σχέση θα περάσεις ένα παθιασμένο βράδυ ενώ εσύ που είσαι ελεύθερος/η μάλλον θα ψάξεις να βρεις τρόπους... εκτόνωσης. Εντούτοις, με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η γιατί εύκολα από το πάθος θα περάσεις στο λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει απέναντί σου, στον Σκορπιό, γεμίζοντας σε με πάθος και ερωτισμό γι’ αυτό και η πέραση σου στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη. Αν είσαι ελεύθερος/η, εκμεταλλεύσου το σαββατόβραδο και πήγαινε κάπου γιατί όλες οι ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία θα είναι μπροστά στα πόδια σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται με μια αφορμή να βγάλεις στα ξαφνικά μια ζήλεια ή τάση για έλεγχο στο σύντροφό σου όμως καλό θα ήταν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να το σκεφτείς δεύτερη φορά πριν τον κατηγορήσεις για κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μικρή, ξαφνική αδιαθεσία μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε κρατήσει μέσα σήμερα. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σκεφτείς και να βάλεις κάποια πράγματα της ερωτικής σου ζωής σε τάξη. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως τελειώνοντας κάποιες δουλειές του σπιτιού, να νιώσετε με το ταίρι σου μια κούραση και να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι να χαλαρώσετε και να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερωτισμός πλανάται στην ατμόσφαιρα σήμερα και σε επηρεάζει κι εσένα γι’ αυτό δεν αποκλείεται να σε σπρώξει στο να αιφνιδιάσεις και να φανερώσεις αυτά που αισθάνεσαι σε ένα άτομο που θέλεις πολύ. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου γι’ αυτό μην αφήσεις τις φοβίες σου να σου να σου στερήσουν την ευκαιρία. Στο κάτω-κάτω, δε θα μάθεις ποτέ ποια θα ήταν η εξέλιξη αν δεν το κάνεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και πάτε κάπου απόμερα οι δυο σας, να ξαναφουντώσετε τον έρωτά σας.

ΛΕΩΝ

Πρόσφατα ίσως συνειδητοποίησες ότι μπορεί να έχεις τύχη αλλά ο ερωτικός στόχος που έχεις βάλει είναι πολύ πιο δύσκολος απ’ όσο υπολόγιζες και σήμερα να σε πάρει λίγο από κάτω. Όμως, τα πράγματα είναι απλά: ή είσαι αποφασισμένος/η να προσπαθήσεις μέχρι να τα καταφέρεις ή να παραδεχτείς ότι δεν γίνεται τίποτα και να προχωρήσεις παρακάτω. Εσύ θα επιλέξεις. Αν είσαι σε σχέση, ακόμα και σήμερα ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί προκύψει από το πουθενά και να μη σε αφήσει να χαρείς το Σάββατο με τον άνθρωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην πεις κάτι στο ταίρι σου που μπορεί να το έχεις στην άκρη της γλώσσας σου ίσως είναι η πιο σοφή επιλογή σήμερα, παρότι τρώγεσαι, γιατί πολύ πιθανό θα χαλάσει το κέφι και το δικό του και το δικό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον θα είσαι πιο εσωστρεφής και ακόμα κι αν πας κάπου με την παρέα σου θα αρκεστείς στο να παρατηρείς και να καταγράφεις τα πάντα παρά να συμμετέχεις ενεργά. Έτσι όμως δεν αποκλείεται να κεντρίσεις την προσοχή ενός προσώπου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα σε θολώσουν σήμερα και το μόνο που θα σε ενδιαφέρει είναι το πότε θα βρεθείτε οι δυο σας με το ταίρι σου για να περάσετε μια πολύ ερωτική βραδιά. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να βγεις με έναν δυο φίλους σου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα παίζει και το σενάριο μήπως βρεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Το φλερτ πάντως θα υπάρχει και ακόμα κι αν δεν τύχει να σου κάτσει αυτό που ψάχνεις, τουλάχιστον θα έχει κάποιες ευχάριστες εκπλήξει που θα σε ευχαριστήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το μεσημέρι θα είναι στο ζώδιό σου, δημιουργώντας σου μια συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, με το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού ωθείσαι να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες αφού και σεξουαλικότητα και μαγνητισμό διαθέτεις, οπότε είναι πολύ εύκολο να κατακτήσεις όποιο άτομο επιθυμείς. Αρκεί να πάρεις το παιχνίδι πάνω σου. Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα όμως, αν το θέλεις, μπορείς με άνεση να τη μετατρέψεις σε ερωτική και να περάσετε ένα καυτό σαββατόβραδο με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά το ότι είναι Σάββατο, είσαι πιο μετριοπαθής, πιο συγκρατημένος/η σήμερα και ίσως νιώσεις μια καχυποψία για τις προθέσεις ενός προσώπου που σε γυροφέρνει γι’ αυτό και δε θα κάνεις καμία κίνηση, αν δεν βεβαιωθείς πλήρως για τα αισθήματά του, εφόσον θέλεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου από κακοτοπιές. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα είναι να μη θυμηθείς περσινά ξινά σταφύλια και δημιουργήσεις μια κατάσταση με το ταίρι σου από το τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν σήμερα να έρθεις σε πολύ άβολη θέση, αν πας κάπου εξ αιτίας ενός πιεστικού και επίμονου φλερτ που θα σου γίνει και δε θα ξέρεις πώς να ξεφορτωθείς το συγκεκριμένο άτομο. Εφόσον όμως δεν μπορείς να ελέγξεις σε ποιους/ες θα αρέσεις και ποιους/ες όχι, καλά θα κάνεις να μην πάρεις στα σοβαρά το όλο θέμα και το αφήσεις να σου χαλάσει την βραδιά. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να εξιχνιάσετε με το ταίρι σου ένα μυστήριο που ίσως αφορά σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που πιστεύατε ότι κάτι σας κρύβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι στα καλύτερά σου αυτόν τον καιρό και εφόσον η εύνοια σου παρέχεται σε αφθονία, μπορεί να εκμεταλλευτείς το εξάγωνο του Ερμή σου με τον Ουρανό, είτε προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να του εξομολογηθείς τα αισθήματά σου είτε να δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα άλλο που θα σε πλησιάσει με πολύ πονηρές διαθέσεις. Αν είσαι σε σχέση, κάποια οικογενειακά θέματα ή σχετικά με ένα περιουσιακό στοιχείο, ίσως είναι πιο πολύπλοκα απ’ όσο πίστευες και θα πρέπει να βρείτε από κοινού με το ταίρι σου τρόπο αντιμετώπισής τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σου ξυπνά τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου στα ερωτικά αφού υπάρχει πιθανότητα, αν πας κάπου να πλανέψεις ένα άτομο με το στυλ και τον αέρα μυστηρίου που θα αποπνέεις. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην αφήσεις να σε επηρεάσει το σχόλιο ή ένας υπαινιγμός ενός συγγενικού σου προσώπου. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή υποψία, είναι προτιμότερο να απευθυνθείς στο ταίρι σου και να το ρωτήσεις, παρά να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved