Ερωτικό ωροσκόπιο 18/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/2

ΚΡΙΟΣ

Θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθείς στα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σου και να δείξεις την ευχαρίστηση και την εκτίμησή σου στο σύντροφό σου. Σαφώς υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν αλλά δε χρειάζεται να κολλάς εκεί και να μην απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα έντονα συναισθήματα θα σε καταλάβουν και μπορεί να σε ωθήσουν στο να βρεις ένα πρόσωπο, ώστε να ξεφορτωθείς τη μοναξιά σου. Ωστόσο από μόνο του αυτό δεν είναι το σωστό κίνητρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με διάφορες δουλειές κι υποχρεώσεις, το πιο πιθανό είναι να ξεχάσεις κάτι που σου είχε πει ή ζητήσει ο σύντροφός σου κι αυτό θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια και γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως να γνωρίσεις μέσω ενός συγγενή ή γνωστού σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια αμέσως, οπότε δεν αποκλείεται να κανονίσετε για άμεσα ένα ραντεβού να τα πείτε με την ησυχία σας και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως είναι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα και με δεδομένη την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται μια παρορμητική ή και παράτολμη κίνηση προς ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Ωστόσο καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να τα ψάξει λίγο περισσότερο και να βεβαιωθείς ότι δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις μια μεγάλη του επιθυμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από χθες τη νύχτα θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και εξ αιτίας της κατάστασής σου κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου δε θα έχεις καθαρό πνεύμα να τα διαχειριστείς. Ωστόσο, αν αποστασιοποιηθείς λίγο θα σου είναι πιο εύκολο. Αν είσαι μόνος/η, η περίοδος είναι ιδανική για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο, οπότε οφείλεις να κοινωνικοποιηθείς και να συμμετέχεις περισσότερο σε διάφορα δρώμενα. Η μέρα είναι επίσης, κατάλληλη για μια ανανεωτική αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΛΕΩΝ

Πετώντας από πάνω σου ασφυκτικούς κανόνες και καλούπια που σε περιορίζουν είναι πιο εύκολο να σχεδιάσεις την ερωτική σου πορεία με την Αφροδίτη πλέον στον 7ο οίκο σου. Ωστόσο, επειδή έχεις την υπερβολή στο αίμα σου, πριν ξεκινήσεις την καινούργια σου περιπέτεια, να έχεις πλήρη επίγνωση των συναισθημάτων και των θέλω σου κι η μέρα είναι κατάλληλη για να ψαχτείς. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις λίγο κουρασμένος/η σήμερα και το μόνο που θα επιθυμήσεις είναι να βρεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι στη φύση σου να γκρινιάζεις και να κάνεις παρατηρήσεις ή κριτική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάς το ταίρι σου. Όμως καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις γιατί αν του χαλάς τη διάθεση κάθε τρεις και δυο λίγη σημασία θα έχει τι νιώθεις κατά βάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να βρεθείς σήμερα με τους φίλους σου αλλά δεν θα είσαι στο τσακίρ κέφι, αφού θα σου λείπει ένα πρόσωπο ή θα νοσταλγήσεις κάποιες παλιές, ερωτικές στιγμές. Τουλάχιστον συζήτησέ τα μαζί τους για να τα βγάλεις από μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο πρώιμα ανοιξιάτικος καιρός συμβαδίζει απόλυτα με την ψυχολογία σου αφού κι εσύ αισθάνεσαι ανανεωμένος/η και σε έχει πλημμυρίσει η φρεσκάδα κι η αισιοδοξία. Μπορεί να μην έχεις βρει αυτό το άτομο που ψάχνεις αλλά νιώθεις ότι είσαι πολύ κοντά κι αυτό σου δίνει περισσότερο κουράγιο να προχωρήσεις κι ανεβάζει το ηθικό σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε με το σύντροφό σου ένα οικογενειακό θέμα με αρκετή ευαισθησία και προσοχή να μη θίξετε ή δημιουργήσετε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον υδάτινο Καρκίνο φέρνει την ευαισθησία σου στην επιφάνεια και ίσως βγάλεις προς τα έξω μια πλευρά σου λίγο πιο γλυκιά γι’ αυτό θα είσαι πιο εύκολα προσεγγίσιμος/η από το αντίθετο φύλο. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να διώξεις κάθε κόλλημα ή αρνητική σκέψη και να αφεθείς στο φλερτ, απολαμβάνοντας την πέραση που έχεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί μια συζήτηση με το ταίρι σου να γίνει σε έντονο συναισθηματικό κλίμα αλλά θα ειπωθούν πράγματα μέσα από την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα κι αν προκύπτουν διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά σου δε χάνεις την καλή σου διάθεση και την αίσθηση ότι είναι μια περαστική φάση και θα ανακάμψεις σύντομα. Ωστόσο σήμερα ίσως σε πιάσει προς στιγμή μια γκρίνια, ένα παράπονο κυρίως για μια ερωτική σου υπόθεση που έδωσες πολλά αλλά δεν πήρες πίσω ούτε καν τα αναμενόμενα, όμως γρήγορα θα ανακάμψεις ψυχολογικά. Από την άλλη, το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα επηρεάσει τη σχέση σου και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες της περιόδου, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έχεις πιο ενεργητικό ρόλο στα ερωτικά σου. Ωστόσο, όσον αφορά σε ένα άτομο μπορεί να σου βγει μια ανασφάλεια σήμερα και κάπου να μπλοκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι, τόσο θα παραμένεις στο ίδιο σημείο. Στη σχέση σου θα βουλώσεις «στόματα», καθώς θα βγάλεις πολύ συναίσθημα στο ταίρι σου που κι αυτό ακόμα θα εκπλαγεί, αφού δε σε έχει συνηθίσει έτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο ο Ερμής, όσο κι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχουν βάλει τα δυνατά τους να σε αποκαταστήσουν ερωτικά και σήμερα ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ ζεστά το θέμα «μοναξιά» και «σχέση», αλλά δεν παύεις μέσα σου να έχεις το φόβο ότι κάπου θα χάσεις την αυτονομία σου ή θα σε καταπιεί η καθημερινότητα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό σήμερα να είσαι κάπως προβληματισμένος/η ή απορροφημένος/η από τα δικά σου αλλά το ταίρι σου θα το πάρει στραβά κι ενδεχομένως να το πειράξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα είναι έντονα συναισθηματική και φυσικά σε ευνοεί να εκδηλώσει το πώς νιώθεις σε ένα άτομο εκμεταλλευόμενος/η το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί. Είναι πολύ πιθανό επίσης να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει πολύ γλυκά και να ενδώσεις σε μια πρότασή σου, αφού θα διακρίνεις ότι έχει κάποιες ευαισθησίες που εσύ εκτιμάς. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αποσπάσεις κάποια υπόσχεση από το σύντροφό σου, χρησιμοποιώντας χαμόγελα και γλυκόλογα για να τον πείσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved