Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/2

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ χαρά θα υποδεχτείς το Σάββατο, αφού διαισθάνεσαι ότι το σερί στα ερωτικά σου θα συνεχιστεί, κάνοντας το διήμερο ακόμα πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό ένα άτομο που θα σε προσελκύσει να χτυπήσει κατευθείαν στο ευαίσθητο σημείο σου. Αν είσαι σε σχέση, οι εντάσεις με το σύντροφό σου θα μετριαστούν κάπως ή θα μετατραπούν σε σεξουαλικό πάθος. Αρκεί βέβαια ζήλειες και κτητικότητα να μην αφήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να περάσεις ένα όμορφο και χαλαρό διήμερο με το σύντροφό σου, απολαμβάνοντας τις απλές χαρές της ζωής και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να το πραγματοποιήσεις. Δεδομένου ότι, λόγω Αγίου Βαλεντίνου, το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο στην ατμόσφαιρα, αν είναι ελεύθερος/η ο αισθησιασμός και ο προσωπικός μαγνητισμός που αποπνέεις δεν αποκλείεται να κάνουν ένα πρόσωπο να χάσει τα μυαλά του μαζί σου. Δώσε του το πράσινο φως και δε θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να μειώσεις τις προσδοκίες στα ερωτικά σου ούτε εύκολο είναι, ούτε και ευχάριστο, όμως ο Κρόνος επιμένει να περιοριστείς μέχρι εκεί που σε καλύπτει... το πάπλωμα. Σήμερα κιόλας που επικρατεί η πρακτικότητα, θα αισθανθείς ένα στρίμωγμα στις επιλογές σου. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να είσαι ειλικρινής απέναντι στο ταίρι σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να του πεις κάτι που μπορεί να το πληγώσει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανή σήμερα μια βραδινή έξοδος με την παρέα σου η οποία, εκτός από το να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να βρεθείς με άτομα που είχες καιρό να δεις, θα σου δώσει και την ευκαιρία να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει. Το χαλαρό κλίμα που θα επικρατεί σε προδιαθέτει να κάνεις μια φιλική προσέγγιση, ώστε να ξεκινήσετε μια πρώτη επαφή. Αν είσαι δεσμευμένος/η, άσε τα πείσματα και τα παράπονα και φρόντισε να απολαύσεις μια όμορφη νύχτα με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα καταλάβεις ότι πρέπει να ρίξεις κάπως τον πήχη των προσδοκιών σου και να κάνεις ένα βήμα τη φορά, σιγουρεύοντάς το. Αυτό ισχύει και στα επαγγελματικά αλλά πολύ περισσότερο στα ερωτικά σου. Συμμάζεψε λοιπόν τον εγωισμό σου και σταμάτα να πιστεύεις ότι όλα θα σου τα προσφέρουν στο πιάτο. Μπορεί να έχεις τύχη στο συγκεκριμένο τομέα αλλά χρειάζεται και προσωπική προσπάθεια. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να κάνετε σήμερα κάποιες αγορές για το σπίτι με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το ότι έχεις το Δία στο πλευρό σου, αυτό δε σημαίνει ότι γλιτώνεις κι από τα προβλήματα, απλά βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις. Μερικές φορές μπορεί να υπερβάλλεις κιόλας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια επαφή με ένα πρόσωπο που μεν δε σε απογειώνει αλλά διακρίνεις κάποια συμπαθητικά στοιχεία πάνω του. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό κάτι που θεωρείς αυτονόητο εσύ, να μην είναι για το ταίρι σου, οπότε οφείλεις να του το εξηγήσεις.

Η καλύτερη έκπληξη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τέλος τα «παραδοσιακά» και τετριμμένα δώρα αγάπης! Χάρισέ του την πιο έγκαιρη ανάλυση σχέσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εσάς τους δύο και περπατήστε μαζί στα πιο βαθιά μονοπάτια του έρωτά σας

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΕΔΩ

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση αυξάνεται κι ενδεχομένως σήμερα να θέλεις να δώσεις λίγο ένταση, λίγο πάθος παραπάνω στη σχέση σου, οπότε δεν αποκλείεται να βγάλεις μια αρκετά αισθησιακή πλευρά στο ταίρι σου και να οργανώσεις μια πολύ σέξι κατάσταση για δύο. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια αγορά προσωπικών ειδών σαν δώρο, μεν, για τον εαυτό σου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα υπάρχει και το ότι θέλεις να τονώσεις και τη σεξουαλικότητά σου για να πάρεις τα πάνω σου κι αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο από το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, ενισχύοντας τον ερωτικό σου μαγνητισμό, οπότε θα είναι αρκετά εύκολο να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε κερδίσει. Επιπλέον, αν έχεις βάλει στόχο κάποιον/α, θα είναι... βούτυρο στο ψωμί σου να το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η πειθώ σου είναι τέτοια που ο σύντροφός σου είναι αδύνατο να σου χαλάσει το χατίρι. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο για σένα, αφού όταν θέλεις να αποκτήσεις κάτι, ο κόσμος να χαλάσει θα το καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και να ήθελες να κάτσεις μέσα να ξεκουραστείς, η παρέα σου θα σε ξεσηκώσει κι έτσι το βράδυ θα το ρίξεις έξω. Βέβαια καλό θα σου κάνει γιατί θα ξεχάσεις ένα πρόσωπο που έχεις κολλήσει το τελευταίο καιρό και θα διασκεδάσεις ή θα αφήσεις το βλέμμα σου να περιπλανηθεί στο χώρο μέχρι να βρεις κάτι που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, θα προτείνεις στο ταίρι σου να πάτε κάπου αύριο και σήμερα να μείνετε σπίτι να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική διάθεση έχεις, αυτό που σου λείπει είναι η βούληση να κάνεις κάτι, να κυνηγήσεις να διεκδικήσεις. Ενδεχομένως να έχεις βαρεθεί το ότι κάθε φορά που φτάνεις στην πηγή, δεν πίνεις νερό, πρέπει όμως να επιδείξεις περισσότερο πείσμα και αποφασιστικότητα στα αισθηματικά σου, όπως κάνεις και στα επαγγελματικά σου για να δεις φως. Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος για φαγητό με το ταίρι σου θα σας κάνει καλό αφού σαν ζευγάρι θα έρθετε πιο κοντά και θα χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου ενώ δεν αποκλείεται μέσω αυτών να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να είναι κάπως βαρύ αλλά θα σου κεντρίσει την περιέργειά σου και θα προσπαθήσεις να το προσελκύσεις. Αν είσαι σε σχέση, μέχρι το μεσημέρι, ο σύντροφός σου θα σε «τρέξει» με κάποια πρακτικά θέματα του σπιτιού, χαλώντας τη βολή σου αλλά μην ανησυχείς γιατί θα έχεις όλο το βράδυ να... ξεκουραστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά σου γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Σήμερα θα είσαι πιο προσγειωμένος/η και θα εμποδίσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τα όμορφα λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις γιατί ψάχνεις κάτι πιο χειροπιαστό από ένα άτομο. Αν είσαι σε σχέση, επειδή έχεις την ανάγκη να βγεις έξω και να δεις κόσμο, αλλά χωρίς να έχεις στο νου ένα συγκεκριμένο μέρος, θα προτείνεις στο σύντροφό σου μια βόλτα οι δυο σας να χαζολογήσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved