Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 8/2 έως και 12/2;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα και θα σε ωθήσουν να κινηθείς με στόχο να καλυτερεύσεις την επαφή που ήδη έχεις ξεκινήσει με ένα Λιοντάρι, Τοξότη ή Υδροχόο. Επειδή όμως ζορίζεσαι γιατί πιστεύεις ότι προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις, πρέπει να καταβάλλεις περισσότερο κόπο, κρατάς στο μυαλό σου ότι μπορεί τελικά και να μην γίνει κάτι σπουδαίο, οπότε είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Ο Αιγόκερως συνεχίζει να σου στέλνει διφορούμενα σήματα αλλά αν παραμείνεις σταθερός/η και περιμένεις λίγο, θα υπάρξει αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα παραδεχτείς κάποια συναισθήματά σου γιατί κάτω από την πίεση και το φόβο ότι θα χάσεις κάτι πολύ καλό, θα αναγκαστείς να εκφραστείς και μάλιστα με έναν εκρηκτικό τρόπο. Η διεκδίκηση ενός Λιονταριού ή ενός Υδροχόου είναι δεδομένη από την πλευρά σου και θα επιμείνεις μέχρι το κάστρο να πέσει. Στην πορεία μπορεί να αλλάξεις για λίγο πλεύση αλλά δεν θα υποχωρήσεις από τον τελικό σου στόχο. Αν σχετίζεσαι με Σκορπιό, την έκρηξη μάλλον δε θα την αποφύγεις γιατί θα νιώσεις μια τεράστια πίεση από αυτόν. Ο Κριός μπορεί να παραμένει άφαντος αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας με κάποιο τρόπο θα μάθεις νέα του, οπότε τα πράγματα θα μπουν σε μια πιο υγιή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκαθαρίζεις σιγά- σιγά το τοπίο και με ευελιξία αποφεύγεις τα δύσκολα γιατί κάτι μέσα σου σε καθοδηγεί στο πώς πρέπει να κινηθείς. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι δύσκολη αλλά εσύ ακόμα θέλεις να είστε μαζί. Μπορεί να σας χωρίζουν και ταξικές διαφορές αλλά προς το παρόν δεν το βλέπεις και τόσο άσχημο και τα παραμερίζεις όλα, προκειμένου να ζήσεις αυτή την σχέση. Το σημαντικότερο με τον Τοξότη είναι ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα αυτή την φορά γιατί λύνονται οι παρεξηγήσεις και μπορείτε να συζητάτε πιο ελεύθερα και φιλικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Δοκιμάζεσαι αυτό το διάστημα από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και σε οδηγούν μακριά από τον εαυτό σου. Το καλό όμως είναι ότι πέφτεις στα μαλακά, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε επηρεάζει πολύ θετικά. Τελικά βρίσκεις την άκρη σου γιατί ένας από μηχανής Θεός σε σώζει την τελευταία στιγμή. Σίγουρα όμως εσύ κάνεις την περισσότερη δουλειά γιατί δεν φτάνεις τα πράγματα στα άκρα και είσαι πιο ψύχραιμος/η. Μια σημαντική απόφαση που αφορά στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει στο να ζήσετε μαζί για ένα διάστημα. Πιθανόν να είναι ασύμβατη και αταίριαστη η κατάσταση μεταξύ σας και να υπάρξουν αρκετές συγκρούσεις αλλά θα υπερισχύσουν τα έντονα συναισθήματα, οπότε εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες θα γίνουν από σένα συνειδητά, οπότε θα είναι και πιο σίγουρες.

ΛΕΩΝ

leo

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, την Δευτέρα, στις 8 Φεβρουαρίου σε επηρεάζει άμεσα γιατί θα γίνεις πιο συντροφικός/η και αυτό θα σε βοηθήσει να εξελίξεις περισσότερο την προσωπική σου σχέση. Η σύγκρουση όμως μπορεί να ελλοχεύει, σε περίπτωση που βγει ζήλεια ή ανασφάλεια από την πλευρά σου και κυρίως αν η σχέση δεν έχει δέσει ακόμα. Με τον Σκορπιό έχεις έρθει πολύ κοντά και προσπαθείς κατά κάποιο τρόπο να καταλάβεις τον τρόπο που κινείται. Αυτό που σε ενοχλεί είναι η μυστικοπάθεια που έχει, γι’ αυτό κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι σε κρατάει σε απόσταση. Δεν είναι όμως έτσι. Μάλλον σε θέλει πολύ κι εσύ έχεις λανθασμένη εντύπωση. Αν έχεις φιλική και ανοικτή συμπεριφορά θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε. Με τον Αιγόκερω παίζει κάτι, κυρίως αν συνυπάρχετε στον ίδιο εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναζητάς να βρεις μια καλή δικαιολογία για να είσαι πιο κοντά με τον Κριό ίσως γιατί νιώθεις ότι προσπαθεί να απομακρυνθεί και θέλεις να τον κρατήσεις με κάθε τρόπο. Πιθανόν να σκεφτείς ακόμα και πρόταση γάμου αλλά δε θα είναι εύκολο τελικά να είστε μαζί, επειδή έχει ήδη πληγωθεί αρκετά από τη στάση σου. Το ζητούμενο είναι να κατανοήσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις από δω και πέρα, ώστε να λύσεις το συναισθηματικό σου πρόβλημα γιατί τις περισσότερες φορές είσαι ήξεις αφήξεις. Μπορεί να είσαι σε μια σχέση αλλά από την άλλη ένα κομμάτι σου να κριτικάρει έντονα τις συμπεριφορές του άλλου ατόμου. Επειδή έχεις ευκαιρίες να το διορθώσεις αυτή την περίοδο, οφείλεις να κάνεις πολλά και δυναμικά βήματα για να το προσεγγίσεις από καρδιάς. Με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και θα λάβεις μια χαρά, χωρίς να σημαίνει όμως ότι κι εκεί δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και σου βγαίνει αυτή την περίοδο στον ερωτικό τομέα γιατί κινείσαι με χαρακτηριστική άνεση η οποία μπορεί να επιφέρει αρκετές θετικές εξελίξεις. Υπάρχει μια πίεση από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω να έχεις μια τυπική συμπεριφορά, χωρίς παρεκκλίσεις από τα πρέπει και μπορεί να νιώθεις άβολα αλλά αν δεις ότι έτσι χειρίζεσαι με μεγαλύτερη ελευθερία τις υποθέσεις σου, θα ανακουφιστείς. Με τον Υδροχόο παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων μεταξύ σας και ανάλογα με το πώς αισθάνεσαι, θα κινηθείς. Αν σε κάνει να νιώσεις ότι αξίζεις, θα συνεχίσεις να είσαι δίπλα του και να πασχίζεις για την βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση γιατί κάτι σε σπρώχνει να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε υπάρχει στο πεδίο σου και σε εμποδίζει να φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Για αυτό θα κάνεις την επανάστασή σου με ένα τρόπο πολύ ξαφνικό και κάτω από πίεση, κυρίως από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά. Η ατρόμητη φύση σου τώρα θα βγει στην επιφάνεια και από αυτήν θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Πρέπει να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στείλεις το μήνυμα στο άλλο πρόσωπο ότι, αν συνεχίζει να συμπεριφέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, εσύ θα φύγεις. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και σχετίζεσαι με ένα Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα γίνουν αλλαγές πιθανόν με ένα τρόπο βίαιο που θα σε αναγκάσουν να παρουσιάσεις την δική σου αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η φιλική και ανοικτή συμπεριφορά σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και να κερδίσεις έδαφος. Παρ’ όλο που έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και τρέχεις συνέχεια, αναζητάς και λίγο χρόνο για να περνάς καλά. Το τελευταίο διάστημα δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους κι έχεις κλειστεί μέσα με αποτέλεσμα να μπαίνεις στην διαδικασία να απολογείσαι στο ταίρι σου. Όμως τώρα θα σου είναι πιο εύκολο να εξηγήσεις πώς νιώθεις και θα ξαλαφρώσεις. Μια παλιά και λίγο δυσάρεστη εμπειρία ίσως βγει στην επιφάνεια και θα έχεις μια έντονη άρνηση για τον Ταύρο, χωρίς να σημαίνει ότι έκανε κάτι τώρα αλλά δεν θα μπορέσεις να το ελέγξεις. Ένα ταξίδι θα σε φέρει πιο κοντά με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη και ο Ερμής παραμένουν στο ζώδιό σου, οπότε έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι διεκδικείς πλέον δυναμικά γιατί έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις να κάνεις και προς τα που να κατευθύνεις τη σχέση σου και το μόνο που ψάχνεις είναι η ανταπόκριση από το άλλο πρόσωπο. Πιθανόν η σχέση με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο να σε βγάζει έξω από την δική σου πραγματικότητα αλλά δεν αρνείσαι να είστε μαζί γιατί πιστεύεις ότι τελικά κάπου θα σε οδηγήσει. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό είναι πιο εύκολη γιατί εκφράζεται και έτσι ρέει το συναίσθημα. Το πιο σημαντικό όμως δώρο της Αφροδίτης είναι η αυτοεκτίμηση την οποία τελικά θα αποκτήσεις και δεν προέρχεται από την σχέση σου με το άλλο άτομο αλλά με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αν έχεις γεννηθεί από το μέσο του δευτέρου δεκαημέρου και μετά, θα βιώσεις συναισθήματα που σου δημιουργούν μια εσωτερική επανάσταση η οποία θα σε αναγκάσει να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες. Πιθανόν να οδηγηθείς έξω από μια σχέση η οποία νιώθεις ότι σε δεσμεύει ή δεν είσαι ο αληθινός σου εαυτός. Συγχρόνως όμως μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα, δηλαδή να βιώσεις μια μεγάλη αλήθεια και να ξέρεις επιτέλους με ποιο πρόσωπο θέλεις να είσαι, ώστε να προχωρήσεις συνειδητά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις καθαρή καρδιά και μυαλό, χωρίς να μπαίνει στη μέση το εγώ σου και οι προσωπικές σου επιθυμίες. Ξέρεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτή την στιγμή και να φτάσεις το παιχνίδι μέχρι το τέλος, οπότε μη φοβάσαι και μείνε ίδιος/α. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό σίγουρα θα περάσει κάποιες δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η ανάγκη που θα νιώσεις για ελευθερία, πιθανόν να σε υποχρεώσει να υψώσεις το ανάστημά σου και να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν κάτι δεν είναι καλό και δεν σε γεμίζει, μπορείς να το πεις και να εκφράσεις τα δικά σου συναισθήματα. Το καλό είναι ότι αν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από μια φιλική ή κοινωνική εκδήλωση με το οποίο θα έχετε πολλά ενδιαφέροντα αλλά και κοινούς στόχους. Η σχέση με τον Κριό κινδυνεύει να χαλάσει, αν δεν παραδεχτείτε πράγματα μεταξύ σας που αυτή την στιγμή κρύβετε. Αν μιλήσεις πρώτος/η, θα δεις ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα έχεις μια διαφορετική οπτική γωνία η οποία θα σε βοηθήσει. Όλα είναι στο χέρι σου και εσύ θα αποφασίσεις τι θέλεις ή τι δεν θέλεις να βιώσεις. Ο Σκορπιός μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι έχετε κοινές επιθυμίες και θα δημιουργήσετε ένα πολύ δυνατό δεσμό.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved