Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Η όρεξη για να δημιουργήσεις και να διασκεδάσεις θα είναι δεδομένη και ιδιαίτερα το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα ζήσεις το δικό σου πυρετό στο Σαββατόβραδο. Από την άλλη, η Κυριακή σε βρίσκει με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και έτσι θα μπορέσεις να περάσεις ωραία και κυρίως να εκφραστείς με άκρως ερωτικό τρόπο.

Βαθμολογία: +4 απλά πρόσεχε η ερωτική έκφραση να μην είναι σαν τον Παράβα στην ταινία «Ο μάγκας με το τρίκυκλο»

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό για σένα αφού με τη Σελήνη στον 12ο σκέφτεσαι και δημιουργείς διάφορες εκπλήξεις οι οποίες θα έχουν θετική έκβαση. Το τρίγωνο Ερμή – Δία θα σε βοηθήσει να περάσεις υπέροχα αλλά κυρίως να πείσεις όποιο πρόσωπο θέλεις για τη συνέχεια της βραδιάς. Η Κυριακή πιο χαλαρή και ίσως θελήσεις να σολάρεις χωρίς παρέα.

Βαθμολογία: +4.5 και να θυμάσαι το «σολάρω μόνος μου» δεν σημαίνει κλαίω τη μοίρα μου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνικότητα το Σάββατο θα είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που επιθυμείς με ιδιαίτερη ευκολία. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου του Ερμή με το Δία θα σε ευνοήσει να εκφέρεις όμορφα λόγια που πείθουν. Πρόσεχε όμως διότι μπορεί να σου φέρει και κάτι από το παρελθόν. Την Κυριακή με τη Σελήνη εντός του 12ου σκέφτεσαι το χθες και σχεδιάζεις καλύτερα το αύριο.

Βαθμολογία: + 3.5 γιατί την πλανητική σου εύνοια την «έκαψε» ο ανάδρομος Ερμής

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τα μεγάλα όπλα που δεν είναι άλλα από τη γοητεία και το συναίσθημα προκειμένου να καλύψεις κάποιο λάθος ή κάποια αργοπορία. Το Σάββατο πολλά πράγματα ίσως νιώθεις πως δεν σε πάνε αλλά αυτό είναι εντελώς εικονικό. Το μεγάλο κόλπο θα «παίξει» την Κυριακή αφού τόσο το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα όσο και το τετράγωνο Δία – Αφροδίτης θα σου δείξουν το δρόμος προς την επιτυχία.

Βαθμολογία: +3 γιατί μόνο με το συναίσθημα δεν κάνουμε δουλειά

ΛΕΩΝ

Έρχεσαι το Σάββατο με μεγάλη φόρα αφού η Σελήνη μέσα από τον Κριό σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις ακάθεκτος/η. Τηλεφωνήματα και επικοινωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα και ίσως μέσα από εκεί να νιώσεις τη χαρά και να καταλάβεις πως για κάποιους μετράς. Την Κυριακή σαν άλλη... Σταχτοπούτα με τη Σελήνη στον Ταύρο θα καταλάβεις πως η άμαξα έγινε κολοκύθα και δεν θα έχεις που να πας.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί στις επικοινωνίες με την ανάδρομη φορά του Ερμή θα διαπιστώσεις πως τα πρόσωπα όπως ήρθαν ίσως φύγουν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διήμερο αυτό είναι για σένα ιδιαίτερα έντονο λόγω του ότι το Σάββατο η Σελήνη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο σου δίνει τρελή όρεξη για ερωτικές περιπέτειες ενώ παράλληλα το τρίγωνο Ερμή – Δια ίσως σου φέρει δίπλα άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις εξαιρετικά. Η Κυριακή είναι πιο καλή και με τη Σελήνη στον Ταύρο ακόμα κι αν δεν πρόλαβες κάτι την προηγούμενη μέρα θα το πετύχεις σε αυτή.

Βαθμολογία: +4 στον έρωτα νιώθεις εξαιρετικά, το πάθος ξεχειλίζει, το χέρι βάλε στην τσέπη, η αγάπη δεν κοστίζει

ΖΥΓΟΣ

Ένα μεγάλο συναισθηματικό «γούτσου – γούτσου» ψήνεται Σαββατιάτικα ενώ η προσωπική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να τονίσεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω σε γεμίζει ώρες – ώρες με μαύρες σκέψεις. Η Κυριακή είναι μέρα εξαιρετική και με τη Σελήνη στον 8ο θα καταφέρεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα.

Βαθμολογία: +3 γιατί τα βλέμματα τα μαγνητίζεις μα τον Ερμή στον Αιγόκερω με αυτά δεν το ξορκίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σου ζωή δεν υστερεί αυτό όμως που σου λείπει είναι πως δεν την απολαμβάνεις. Ίσως χρειάζεται να βάλεις περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή σου. Το Σάββατο θα είναι καλό αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να οριοθετήσεις τι θέλεις και τι μπορείς. Η Κυριακή εξαιρετική μέρα αφού με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων και με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα όλο και κάποια παρουσία θα γεμίσει την άδεια πλευρά του κρεβατιού.

Βαθμολογία: +4 αφού στο σεξ πας υπέροχα αλλά το μάθημα της αγάπης το χρωστάς για Σεπτέμβριο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ αναζητάς τον έρωτα αλλά εσένα σε αναζητούν οι ευθύνες. Το διήμερο αυτό θα μπορέσεις να διασκεδάσεις τους άλλους αλλά δύσκολα θα καταφέρεις να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Στην αισθηματική σου ζωή το Σάββατο θα συμβούν ωραία πράγματα, αφού η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να εξωτερικευτείς. Την Κυριακή με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα αλλά και το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα διαπιστώσεις πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά ίσως μείνεις μόνο εκεί.

Βαθμολογία: +2.5 γιατί τι να σου κάνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου όταν οι πλανήτες στον Αιγόκερω στον έρωτα σου έχουν επιβάλλει capital controls

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο θα νιώθεις πως ανοίγονται μπροστά σου οι πύλες του ερωτικού ανεξήγητου αφού το τρίγωνο Ερμή – Δία ουσιαστικά θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που μέχρι τώρα δεν είχες συνηθίσει. Αυτό δεν πρέπει να σε τρομάξει γιατί είναι σίγουρα με δίχτυ ασφαλείας. Την Κυριακή με τη Σελήνη στον Ταύρο πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μια πιο glamorous έξοδο, προκειμένου να γοητεύσεις τα πλήθη αλλά και να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.

Βαθμολογία: +4 γιατί γοητεύεις τα πλήθη και ως δια μαγείας δίπλα σου κανένας δεν πλήττει

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου ενώ με τον Ερμή ανάδρομο εντός του 12ου θα αισθανθείς την ανάγκη σε κάποιο φίλο να μιλήσεις. Η Σελήνη μέσα στον Κριό βοηθά και επιταχύνει τις καταστάσεις και δεν αποκλείεται η φιλική προσέγγιση να κάνει την καρδιά και το στρώμα να πάρουν φωτιά. Την Κυριακή ίσως βρεις λύσεις αλλά με τη Σελήνη στον Ταύρο για αστάθμητους παράγοντες να μην μπορείς να τις υλοποιήσεις.

Βαθμολογία: +2.5 αφού με τόσους πλανήτες στον 12ο νιώθεις πως πρέπει να περιμένεις τα καλύτερα

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο θα σε κάνει να βάλεις το χέρι στην τσέπη προκειμένου να προσφέρεις λίγη χαρά στο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο Ερμή – Δία θα σε βοηθήσει το Σάββατο να κάνεις επαφές που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Κυριακή με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι πολύ καλύτερη και ειδικά με το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτά που θες και γιατί όχι να «σκοράρεις» στην καρδιά κάποιου προσώπου.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε βοηθά να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved