Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό θα αναζητήσεις τον έρωτα αλλά δύσκολα θα καταφέρεις να βρεις τις κατάλληλες συνθήκες. Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου βάζει πάγο σε όσα νιώθεις σε ένα σαββατοκύριακο που το «κρύο καιρός για δύο» θα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν είσαι μόνος/η ίσως νιώσεις έλξη για ένα άτομο με το όποιο έχεις σημαντική διαφορά ηλικίας.

Βαθμολογία: + 3.5 γιατί έρωτας υπάρχει το συναίσθημα όμως κάπου μπλοκάρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας δεν θα λείψει καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όμως εσύ δεν θα είσαι σε θέση να το ζήσεις όπως θα ήθελες. Κάτι οι υποχρεώσεις, κάτι το περιβάλλον θα σε κάνουν να νιώσεις όπως στους πρώτους εφηβικούς έρωτες που δεν μπορούσες να ομολογήσεις το πώς ένιωθες. Παρ’ όλα αυτά, μπορείς να περάσεις ωραία και να διασκεδάσεις έχοντας μέσα σου ένα μεγάλο μυστικό.

Βαθμολογία: +4 αφού η αγάπη καραδοκεί και, ακόμα κι αν την έχεις μυστική, τουλάχιστον η καρδιά σου δεν μένει νηστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναμφισβήτητα το διήμερο αυτό είναι ερωτικό λόγω του ότι η πολυαστρία εντός του 8ου οίκου σου τονίζει την σεξουαλική επιθυμία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σε αναγκάσει να δεις τα πράγματα με αντικειμενική οπτική και με την ανάδρομη φορά του Ερμή ακόμα κι αν δεν είσαι σε δέσμευση ίσως τελικά ένα ταίρι από τα παλιά σε ξαναθυμηθεί.

Βαθμολογία: +3.5 λόγω του ό,τι οι επιθυμίες σου θα πραγματωθούν σε σαρκικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ένα διήμερο που οι περισσότεροι θα αναζητούν ερωτικές λύσεις fast food εσύ μέσα στο ρομάντζο θα αναζητάς συντροφικότητα. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω αυτό μπορεί να συμβεί, ιδιαίτερα αν έχεις έφεση προς τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Έτσι, αντί για τσίπουρο ή ουίσκι, κάποιο άλλο φυσικό ρόφημα τίλιο ή φασκόμηλο θα κάνει τη δουλειά του.

Βαθμολογία: +3 και τι να σου κάνει η αστρολογία αν έχεις στραφεί στην «αρχαιολογία».

ΛΕΩΝ

Έχοντας ρίξει το βλέμμα όλο στον επαγγελματικό τομέα, το συναισθηματικό σου κομμάτι στην παρούσα φάση θα είναι σαν κομπολόι για να περάσει η ώρα. Οι έξοδοι και τα φλερτ δεν θα λείψουν, ωστόσο εσύ θα έχεις απορροφηθεί από σκέψεις που σχετίζονται με το αύριο. Κάποιο τηλεφώνημα θα μπορούσε να δώσει χρώμα και να σώσει την παρτίδα του σαββατοκύριακου.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί με τον έρωτα κομπολόι δεν μπορούν όλα να πάνε ρολόι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα σαββατοκύριακο που μπορείς να περάσεις υπέροχα αφού καταφέρνεις να τακτοποιήσεις τα πάντα και να φέρεις το ταίρι σου ή την παρέα σου στα δικά σου μέτρα. Εντάξει, δεν θα είσαι και η ψυχή της παρέας αλλά ούτε και κομπάρσος, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα υπάρχει «κάνω οικονομία δυνάμεων και μετά, στο σεξ, τα δίνω όλα»

Βαθμολογία: +4,5 γιατί στον έρωτα τα δίνεις όλα, Παρθένος είσαι, δεν είσαι καμία «φόλα».

ΖΥΓΟΣ

Με το μυαλό στραμμένο στον έρωτα μα το σώμα ταγμένο στις υποχρεώσεις και το καθήκον, θα περάσει αυτό το σαββατοκύριακο. Ίσως, ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι να σε αναγκάσουν να τρέξεις και να παραμελήσεις τον έρωτα. Όμως, η ερωτική φύση σου δεν σε απαρνείται και έτσι δεν αποκλείεται το ταίρι σου, θέλοντας να σε ευχαριστήσει, να έρθει ακόμα και κάτω από το μπαλκόνι σου.

Βαθμολογία: +3 Άσε την οικογένεια, τις κολόνιες και τα αρώματα και έλα που κάνει κρύο κάτω από τα παπλώματα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι το παν και, σε ένα σαββατοκύριακο όπου οι περιστάσεις απαιτούν ειλικρίνεια, εσύ, που το πας και που το φέρνεις, όλο ξαναγυρνάς τη συζήτηση στο σεξ την. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον ίσως διακρίνεις έντονο ενδιαφέρον και αυτό είναι γεγονός, όμως πρόσεχε διότι Ερμή ανάδρομο έχουμε και παρεξηγήσεις γίνονται και το πρόσωπο που σου κλείνει το μάτι ίσως να έχει τικ.

Βαθμολογία: +4,5 καθώς σεξ θα κάνεις όμορφο. Έρωτα όμως θα βρεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη σύνοδο Αφροδίτης –Κρόνου στο ζώδιό σου το «σ’ αγαπώ» το οποίο θα θέλεις να ξεστομίσεις θα έχει τέτοια γλυκύτητα και καθαρότητα, σα να έχεις βγει από εξαγωγή από τον οδοντίατρο. Αίσθημα έχεις, δύσκολα μπορείς όμως να το εκφράσεις και για αυτό φταίει η πολυαστρία πλανητών στον 2ο ηλιακό οίκο που σε κάνει σαν τον Τομ Κρουζ να φωνάζεις «show me the money».

Βαθμολογία: +3 αφού συναίσθημα δεν βγάζεις. Λεφτά δεν «παίζει» να έχεις. Που πας ρε Καραμήτρο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίζεις πολύ δυνατά και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η διότι η υπερβολική σιγουριά δεν κάνει καλό. Αποτελείς αναμφισβήτητα πόλο έλξης και ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα αρκεί εσύ να είσαι εκεί. Το διήμερο αυτό, άσε τα σύνεργα της δουλειάς στην άκρη, πιάσε το ταίρι σου και ζήσε τον έρωτα διότι όπως λέει και το τραγούδι «δεύτερη ζωή δεν έχει».

Βαθμολογία: + 4,5 γιατί ο έρωτας την πόρτα χτυπά, και μην κοιτάς το περιτύλιγμα, το κομμάτι θα είναι όμορφο, δεν θα είναι κανένα... μπάζο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τόσους πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο, το Σαββατοκύριακο θα μυρίζει μυστικούς έρωτες, ίντριγκα και μυστήριο. Αυτά για σένα δεν είναι άγνωστα και θα μπορέσεις να τα χειριστείς άψογα, προσφέροντας την ηδονή και αδιαφορώντας για τις μετέπειτα εξελίξεις. Νέες γνωριμίες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και να δώσουν μια άλλη νότα αυτό το διήμερο.

Βαθμολογία:+ 3 γιατί τα μυστικά και η ίντρικγα θα λειτουργήσουν απλά σαν αναλγητικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορούν να τρέξουν μα δεν μπορούν να κρυφτούν από τη σαγήνη που σε διακατέχει αυτήν την περίοδο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο ουσιαστικά επιχειρεί να δώσει ρεαλισμό στο ροζ και πράσινο συννεφάκι που κατοικείς και αυτό κάπου σου τη «σπάει». Η παρουσία πλανητών εντός του 11ου οίκου βοηθά να πετύχεις τους σκοπούς σου ακόμα κι αν χρειαστεί μια φιλία να βαφτιστεί ως έρωτας.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί με Αφροδίτη και Κρόνο του ρεαλισμού δεν αντέχεις τον πόνο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved