Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Ένα διήμερο να το πιεις στο ποτήρι λόγω του ότι η παρουσία της Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο σε απογειώνει σε επίπεδο σχέσεων και επικοινωνίας. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό τονίζει την επιθυμία για σεξ, ενώ ο Ερμής από τον Υδροχόο προσθέτει σε όλα τρέλα. Ίσως, νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Βαθμολογία:+4 γιατί τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά μα δεν οδηγούν πάντα στα τελικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πως το 2016 σου κάνει καλό ποδαρικό αφού η Σελήνη στο Ζυγό δείχνει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα δώσεις έμφαση στην εμφάνισή σου και θα τα «σπάσεις» με το chic look σου. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον 7ο ηλιακό οίκο πυροδοτεί το πάθος και όποιο πρόσωπο βρεθεί στο κρεβάτι σου θα τραγουδά «πιο έρωτα πεθαίνεις».

Βαθμολογία:+3.5 αφού μπορεί από πιο έρωτα να πεθαίνει ήξερε όμως με ποιόν πηγαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο αυτό θα τραγουδάς «όλα καλά» λόγω του ό,τι η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό εξυπηρετεί απίστευτα την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Έτσι, οτιδήποτε κινείται και σου αρέσει αυτομάτως γίνεται εύκολος στόχος. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό σε βοηθάει μέσα από την ηδυπάθεια και τον όμορφο λόγο να γεμίσεις την αδειανή πλευρά του κρεβατιού σου.

Βαθμολογία:+4,5 και καταπολέμησε του συντρόφου σου την απάθεια κάνοντας σεξ γεμάτο ηδυπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό σου δημιουργεί κάποια προβλήματα σχετικά με την έκφραση των συναισθημάτων, αλλά αυτό δεν θα σε χαλάσει ιδιαίτερα. Η παρουσία του Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο θα τονώσει τον ερωτικό διάλογο και μέσα από αυτόν θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα δείχνοντας πως η άλλη πλευρά μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Βαθμολογία:+3 στο σεξ άλλαξε στάση και ο Άρης θα σώσει την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σου παίρνει φωτιά και με τον Ερμή απέναντί σου μεθοδεύεις τις κινήσεις του διημέρου με απίστευτη ακρίβεια. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως σε κάνει λίγο απόλυτο/η όσον αφορά τη διεκδίκηση κάποιων κεκτημένων και χρειάζεται να θυμάσαι πως η εποχή του Ταρζάν έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κυνηγός ίσως γίνει κυνηγημένος.

Βαθμολογία:+3.5 και διώξε από την καρδιά σου το μένος γιατί ο σύντροφός σου είναι «αναμμένος».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στον 3ο οίκο θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις το μερτικό σου από τη χαρά και να μην επιτρέψεις σε κανένα να στο πάρει. Με τη Σελήνη στο Ζυγό, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποια «χαϊλίκια» και οικονομικές παρεμβάσεις που ευτυχώς θα σου βγουν. Τέλος, το στυλ και η συμπεριφορά σου θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους άλλους. Αξιοποίησέ το!

Βαθμολογία:+4 και με τον Άρη στον 3ο κάνε «βρώμικο» έρωτα και άσε για τους άλλους τα δήθεν καθαρά και τα πολύ ξενέρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο δίνει πόντους στην εμφάνιση και ευνοεί να αποτελείς το νούμερο 1 στις επιλογές των άλλων. Ο Άρης μέσα από το 2ο οίκο ίσως σε αναγκάσει να κάνεις κάποια έξοδα παραπάνω για διορθωτικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Αυτό είναι καλό και ο Ερμής μέσα από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις και τη σκέψη σου με άνεση.

Βαθμολογία:+4 και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου έφτασε η ώρα να κάνεις το δικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη μέσα στον 12ο ηλιακό οίκο θα νιώσεις μια ακαταμάχητη έλξη να κάνεις μερικές συναισθηματικές παρασπονδίες μέσα από κρυφές επικοινωνίες και υπόγειες συζητήσεις. Συγχρόνως, με τον Άρη στο ζώδιό σου, πιθανόν να δείχνεις πως είσαι έτοιμος/η για πόλεμο αλλά αυτό είναι τρυκ. Στην πραγματικότητα, είσαι προετοιμασμένος/η για έρωτα και βράδια αξημέρωτα.

Βαθμολογία:+3.5 και ο Άρης από το ζώδιό σου απογειώνει το ερωτικό «εγώ» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σε οδηγεί να κοιτάξεις και κάτι άλλο. Αυτό όμως είναι καταστροφικό λόγω του ό,τι η παρουσία του Κρόνου και του Ποσειδώνα σου δίνουν εχέγγυα για το απόλυτο Βατερλώ. Ο Ερμής μέσα από τον Υδροχόο σε βοηθά να πεις κάποια πράγματα και άσχετα με το αν σε καταλάβουν ή όχι να πετύχεις το σκοπό σου.

Βαθμολογία:+3 και μην πας Βατερλώ πήγαινε για έρωτα τρελό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα διήμερο που ίσως θελήσεις να αποτραβηχτείς από τους πάντες και τα πάντα αφού διαπιστώνεις πως το κλίμα είναι λίγο βαρύ για σένα. Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά με άτομα που τα ξέρεις καλά και μέσα από μία γνωριμία δεν αποκλείεται να φουντώσει ένας μεγάλος έρωτας. Με τη Σελήνη στο Ζυγό πρόσεξε λίγο τις ενδυματολογικές σου προτιμήσεις και απόφυγε τις στιλιστικές υπερβολές.

Βαθμολογία:+3 αφού στις στιλιστικές προτιμήσεις χρειάζεσαι φροντιστήριο και καθημερινή διδασκαλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα για σένα κυλούν αρκετά καλά αφού τόσο η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο όσο και της Σελήνης στο Ζυγό σε βοηθά να κάνεις τις ετοιμασίες για να περάσεις υπέροχα. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό ίσως σου διεγείρει τη λίμπιντο κάνοντάς σε ακόμα και έρμαιο των παθών σου. Το σεξ δεν θα σου λείπει. Ας ψάξεις λίγο για το συναίσθημα. Ψάξε-ψάξε, κάτι θα βρεις.

Βαθμολογία:+4.5 και κάνε τα δικά σου τώρα που ήρθε η σειρά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η... μαγκιά όμως είναι να κρατήσεις αυτό που αναζητάς και εδώ κάπως αρχίζουν τα δύσκολα, αφού με τον Ερμή στον Υδροχόο, η ανασφάλεια γίνεται η δεύτερη φύση σου. Διασκέδασε και χόρεψε αλλά κυρίως δείξει την πρέπουσα προσοχή στα άτομα του περιβάλλοντός σου.

Βαθμολογία:+3,5 αφού με ένα ταξίδι στο μυαλό μπορείς να ξεπεράσεις την προσωπική σου φουρτούνα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved