Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 21/12 έως και 25/12;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Ξεκινάς την εβδομάδα με προσγειωμένες διαθέσεις γιατί θέλεις, όσο μπορείς, να είσαι μέσα στην πραγματικότητα η οποία τελικά σου κάνει πολύ καλό. Μπορεί να αναπολείς τη σχέση σου με τον Σκορπιό και να θέλεις να είστε όπως παλιά, αλλά βαθιά μέσα σου τό ξέρεις ότι κάτι έχει αλλάξει που τελικά αυτό είναι που σε πάει μπροστά. Με τον Ζυγό προσπαθείς να εγκλιματιστείς στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί κυρίως από την πλευρά του/της. Γιατί το αναγνωρίζεις ότι κάτι έχει αλλάξει και μάλλον εσύ πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Δοκιμάζεις νέες εμπειρίες και μάλιστα πολύ δυνατές για τη δική σου ψυχοσύνθεση γιατί έχεις μέσα σου την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Και αυτό ισχύει πράγματι, αφού υπάρχει η Αφροδίτη στον άξονά σου και συνέχεια σου δημιουργεί τη διάθεση για νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Από την άλλη, η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ είναι πολύ εύκολη για τα δικά σου δεδομένα για αυτό βρίσκεις ευκαιρία να περάσεις καλά και κυρίως πολύ ήρεμα. Με τον Υδροχόο έχεις το... κόλλημά σου γιατί η σχέση δεν είναι εύκολη και ο πήχης εκεί είναι πολύ ψηλός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θεωρείς ότι όλα γίνονται δύσκολα γιατί η επικοινωνία δεν ρέει με ευκολία όχι μόνο από την πλευρά σου αλλά και από την άλλη πλευρά. Υπάρχει μια μεθόδευση και ένα όριο και από τους δυο που σχεδόν την θεωρείς απαγορευτική για τον αυθορμητισμό σου. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί έχεις πολλούς ενδοιασμούς μέσα σου. Ο Τοξότης με τον τρόπο του σε ωριμάζει γιατί πλέον αναζητά μόνο την ποιότητα. Με τον Ζυγό τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά υπάρχει κάτι που σε χαλάει. Κάνε και λίγο τα στραβά μάτια γιατί τα αναλύεις όλα και δεν είναι του χαρακτήρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα παραδοθείς άνευ όρων σε ένα Αιγόκερω γιατί θα εκφράσεις με ευκολία την κατάσταση που υπάρχει μέσα σου εδώ και καιρό που. Το να αποδεχτείς ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία του Σκορπιού θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη για πολύ βαθιά επαφή. Η αλήθεια πάντως που θα αναδυθεί με τον Κριό δεν είναι και πολύ εύκολη αλλά τουλάχιστον θα σου ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα μέσα στο μυαλό και την καρδιά και σίγουρα θα μπορείς να κάνεις ένα απελευθερωτικό βήμα. Αν είσαι μόνος/η μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον κύκλο της δουλειάς σου θα προκύψει ξαφνικά. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων θα σου βγάλει στην επιφάνεια μια ώριμη και πολύ σοβαρή συμπεριφορά και αυτό σίγουρα θα είναι κίνητρο για την εξέλιξη της σχέσης σου.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις την βεβαιότητα ότι, αν συμπεριφερθείς με έναν τρόπο πιο κλασικό και συγκεκριμένο, ναι μεν δεν θα είσαι 100% ο εαυτός σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να τα βρεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω που είναι πολύ κοντά σου. Και τώρα κάνεις την κίνηση που σου εξασφαλίζει την επαφή πιο εύκολα και γρήγορα. Με τον Σκορπιό ενώ υπάρχουν αποστάσεις το μαγνητικό ρεύμα είναι τόσο έντονο που όταν συναντιέστε μπορεί να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων αλλά από κάτω το ηφαίστειο βράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αποκτάς μέρα με τη μέρα μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σου και αυτό είναι που σε σπρώχνει να ρισκάρεις ακόμα περισσότερο μέσα σε μια σχέση η οποία μπορεί να μην πάει και πολύ καλά αυτή την στιγμή. Αλλά εσύ επειδή νιώθεις καλά βάζεις τους όρους σου με έναν τρόπο αρκετά δυναμικό. Βρίσκεις την ελευθερία σου με κάποιο τρόπο και δεν ρουτινιάζεις. Με τον Σκορπιό μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι κι έτσι να βρεθείτε πιο κοντά και να γίνουν πολύ δυνατές εξομολογήσεις. Ο Τοξότης σίγουρα θα σου δείξει ενδιαφέρον αλλά δεν χρειάζεται να τον/την κρίνεις πολύ αυστηρά.

ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Άρης στο ζώδιό σου σίγουρα σου φέρνει κάποιες ερωτικές επιτυχίες γιατί έχεις περισσότερο σεξ απήλ στην αύρα σου και αυτό φαίνεται τόσο έντονα ώστε με τον τρόπο σου διεκδικείς και μάλιστα πολύ δυναμικά. Η εμφάνισή σου θα είναι επίσης πολύ σημαντική γιατί θα νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Οπότε αυτό θα σε βοηθήσει για να ελιχθείς και να φλερτάρεις εσύ με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Η ποιότητα στη σχέση με τον Αιγόκερω θα αυξηθεί γιατί θα βρεις ένα πρόσωπο να σου βγάζει τις φιλοδοξίες στην επιφάνεια και αυτό σου καλύπτει πιο βαθιές ανάγκες που σχετίζονται και με την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθεις καλά γιατί το παιχνίδι έχει γυρίσει προς την πλευρά σου. Και από εκεί που μπορεί να ήσουν στην άρνηση, τώρα βλέπεις ότι η ενέργεια ρέει και όλα είναι πιο εύκολα για σένα. Η σχέση με τον Ταύρο είναι πολύ καλύτερη γιατί εμπιστεύεσαι περισσότερο και έχεις διάθεση να κάνεις το καλύτερο. Όσο πάντως δεν φοβάσαι να λες ανοικτά τη γνώμη σου στον Υδροχόο, τόσο έρχεστε πιο κοντά. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σε θαυμάζει περισσότερο και από την άλλη θα είστε πιο ανεξάρτητοι. Θα λείψουν δηλαδή οι μεταξύ σας εξαρτήσεις οπότε θα βρείτε πιο εύκολα τους ρυθμούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η ανεξαρτησία είναι για σένα είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για να είσαι καλά. Όταν χάνεται αυτό εσύ δυσανασχετείς και απομακρύνεσαι. Από την άλλη όμως εσύ δεν την παρέχεις τόσο απλόχερα στο άλλο άτομο, γιατί έχεις και λίγο μέσα σου «το σύνδρομο του δικτάτορα». Οπότε, αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Υδροχόο θα χρειαστεί να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να έχετε μια κοινή γραμμή πλεύσης. Με τον Καρκίνο η σχέση δεν είναι εύκολη αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη, αρκεί να εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Με τον Ταύρο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και σίγουρα αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, από τις 22 Δεκεμβρίου, ξεκινάει μια περίοδος που θα δυναμώνεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό είναι για σένα το πιο σημαντικό βήμα γιατί ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσεις. Ο Σκορπιός κάνει μαζί σου βήματα αλλά εσύ πρέπει να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η για να γίνει τελικά κάτι πολύ συγκεκριμένο και πολύ οικείο. Ο Υδροχόος μπορεί να δείχνει φευγάτος/η αλλά τελικά με τον τρόπο σου καταφέρνεις και τον/την κατακτάς, γιατί γνωρίζεις μέσα από την καρδιά σου με ποιο τρόπο θα επικοινωνήσεις μαζί του. Μην επηρεάζεσαι από φίλους που μπορεί να σου λένε άλλα πράγματα από αυτά που θέλεις να ακούσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων σου βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα συντροφικά και διάθεση για να φροντίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο σα να είναι μέλος της οικογενείας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις ανάγκη από σοβαρότητα και στήριξη, για να μπορείς να κάνεις τα δικά σου και να έχεις την ανεξαρτησία που αναζητάς. Η διαδικασία από τη μία να μη σε κρίνουν αυστηρά και από την άλλη να μην κρίνεις κι εσύ, μπορεί να σε αγγίξει περισσότερο από άλλες φορές και να σε βάλει να ξεκινήσεις έναν καινούργιο τρόπο επικοινωνίας, απαλλαγμένο από βάρη και ενοχές. Η σχέση σου με τον Καρκίνο αλλάζει αρκετά τον τρόπο που επικοινωνείς τα συναισθήματά σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις πιθανόν να περιορίσουν το χρόνο σου μέσα στη σχέση και να έχεις γκρίνιες ή φασαρίες από το πρόσωπο που είστε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η συγκεντρωμένη ενέργεια που έχεις αυτήν τη στιγμή σε βοηθάει να στηρίξεις περισσότερο την προσωπική σου σχέση και να μην διασκορπίζεσαι από εδώ και από εκεί. Με τον Δίδυμο υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία γιατί άλλα θέλεις εσύ στην προκειμένη φάση και άλλες είναι οι ανάγκες του/της. Αλλά με μια καλή προσπάθεια μπορεί να απαλλαγείς από τις δυσκολίες. Αρκεί να δείξεις τις ανάλογες διαθέσεις που θα σε σπρώξουν ώστε να γνωρίσεις και ένα καινούργιο άτομο. Η σχέση με τον Σκορπιό είναι εύκολη για σένα γιατί μοιράζεστε συναισθήματα που σας γεμίζουν. Όταν φυσικά υπάρχει σασπένς, συγκινείσαι ιδιαίτερα γιατί δεν πλήττεις και αναδεικνύεται εύκολα το ρομαντικό σου στοιχείο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved