Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο προμηνύεται εκρηκτικό αφού με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα προσπαθήσεις να ισοσκελίσεις καταστάσεις χωρίς να ξέρεις πως. Έχε υπόψη σου ότι οι μέρες είναι δύσκολες εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα και ίσως δεν καταφέρεις να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες. Αντί να παίξεις «μπουνιές» κάνε σεξ.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί μπουνιές έπαιζε και ο Σταλόνε στο «Ρόκυ» αλλά ερωτικό άνδρα δεν τον λες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα χρειαστεί να βάλεις τα δάκτυλα «επί τον τύπον των ήλων», προτού βρεθεί κανένα χέρι να σου τραβάει το αυτί. Οι ατασθαλίες δεν θα λείψουν και ενώ θα έχεις έντονη όρεξη για εξόδους και διασκέδαση οι υποχρεώσεις ίσως σου κάνουνε «χαλάστρα». Η Αφροδίτη μπαίνει το Σάββατο στο Σκορπιό και θα τονώσει το ερωτικό σου πάθος, αλλά, για να το ικανοποιήσεις, καλό είναι να φροντίσεις να έχεις δίπλα σου παρτενέρ.

Βαθμολογία: +4 γιατί πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο «και μαζί και μόνος» ή στο «τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μεγάλη διάθεση και με πολλή βιασύνη θα προετοιμάσεις την ερωτική κατάσταση του σαββατοκύριακου. Όμως. όπως λέει ένα ρητό. «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» και εκεί μπορεί να την πατήσεις. Με Κρόνο, Ήλιο και Ερμή στον 7ο ηλιακό οίκο εσύ θα ζητάς αγάπη, οι άλλοι θα ζητάνε συγκατοίκηση και στο τέλος θα καταλήξετε πιθανόν να παίξετε μπιρίμπα. Ο έρωτας είναι μια διαδικασία πρωτίστως εγκεφαλική και με τον Ερμή στον Τοξότη θα υπάρχουν παρανοήσεις.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί είναι άσχημο να ξεκινάς για σεξ και να καταλήγεις να λέτε τα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα σαββατοκύριακο εξαιρετικά δύσκολο αφού το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα και ίσως σε φέρει σε κόντρα με το ταίρι σου. Από την άλλη, η πολυαστρία στον 8ο ηλιακό ξεσηκώνει τα πάθη αλλά σε οδηγεί και σε αμέτρητα λάθη. Από το Σάββατο, με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στο Σκορπιό, βάλε κάτω το ταίρι σου και εκμεταλλεύσου αυτή τη θέση για να του δείξεις όλες τις στάσεις του… κάμα σούτρα.

Βαθμολογία: +3 και αν δεν σου κάτσει τα κάμα-σούτρα το σαββατοκύριακο θα είναι σούπα.

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσες να θεωρηθείς από τους τυχερούς αυτού του διημέρου αφού τόσο οι πολλοί πλανήτες στη φωτιά όσο και οι πλανήτες στο Ζυγό σε εξυπηρετούν αφάνταστα. Οι προτάσεις δεν θα λείψουν αλλά εσύ δεν κοιτάς το δέντρο κοιτάς όλο το δάσος και δυστυχώς μόνος/η σου δεν φτάνεις. Με όπλο τη γοητεία που σου έχει χαρίσει το σύμπαν η άλλη μεριά στο κρεβάτι θα είναι γεμάτη και ιδιαίτερα η Κυριακή θα είναι «μπομπάτη».

Βαθμολογία: +4 γιατί είσαι μια χειροβομβίδα απασφαλισμένη όσον αφορά το σεξ… ας ελπίσουμε μόνο να μην είναι… κρότου λάμψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου, θα πρέπει να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να σκύψεις στις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως με την Αφροδίτη στον Σκορπιό τα πνεύματα ανάβουν και δεν αποκλείεται να βρεθείς να βγάζεις κραυγές, όχι όμως σαν αυτές που έβγαζε ο Ταρζάν.

Βαθμολογία: +3.5 Μπορείς και καλύτερα, αρκεί να φροντίσεις το ζέσταμα του ερωτικού σου συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ

Όπως λέει και το τραγούδι «πάνω από όλα εγώ» και με τον Άρη στο ζώδιό σου αυτό ισχύει. Βέβαια ο Άρης πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μπορεί αυτό να σου στοιχίσει ακριβά. Με την Αφροδίτη από το Σάββατο στον 2ο ηλιακό οίκο μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να περάσεις καλά όπως το να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσεις το εγώ σου αλλά και τα «θέλω» του ερωτικού σου συντρόφου.

Βαθμολογία: +3.5 και με το χέρι στην τσέπη, ψάξε-ψάξε όλο και κάτι θα βρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διήμερο αυτό είναι για μυστικές αποστολές λόγω του ότι η παρουσία του Άρη και της Σελήνης στον 12ο οίκο θα σε φέρουν σε κρυφές συναντήσεις με το άλλο φύλο. Από την άλλη, το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε προειδοποιεί να προσέξεις τον φίλο του φίλου διότι αν πας να μπεις ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση ίσως βρεθείς να κάνεις τον Γιουσέιν Μπολτ στους δρόμους της πόλης.

Βαθμολογία: +4 και ίσως στο τρέξιμο σπάσεις ρεκόρ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις περισσότερες καταστάσεις το δίκιο θα είναι με το μέρος σου όχι όμως και η τύχη. Το φλερτ δεν θα λείψει, πλην όμως οι περιστάσεις δεν βοηθούν, αφού η παρουσία του Ερμή και του Κρόνου στο ζώδιό σου φέρνουν δυσκολία στην κατανόηση και την επεξεργασία των μηνυμάτων. Τηλεφωνήματα και επικοινωνίες μπορεί να σε αναστατώσουν αλλά μέχρι εκεί.

Βαθμολογία: +3 και κάτσε στο σπίτι, μη σε φάνε τα κρύα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί αυτό το διήμερο είναι πως έχεις να αντιμετωπίσεις το υπερφίαλο «εγώ» των άλλων απέναντι στη δική σου βαριεστημάρα. Και ενώ οι άλλοι σε παρακινούν να βγεις και να διασκεδάσεις εσύ κάπου δεν είσαι πολύ ζεστός/η. Η Αφροδίτη το Σάββατο μπαίνει στο Σκορπιό και ίσως σου ξυπνήσει πάθη και τελικά καταφέρεις να βγεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων.

Βαθμολογία: +2.5 γιατί με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ίσως διαπιστώσεις «πως πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει» που έλεγε και ο Ρόκος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο θα πρέπει να νιώθεις από τους ευλογημένους αφού το σύμπαν σε αβαντάρει και σου δίνει αυξημένες πιθανότητες να περάσεις άκρως ερωτικά. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως νέες καταστάσεις έρχονται να σε εξιτάρουν ενώ με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ίσως δώσεις μια «κλωτσιά» στο αισθηματικό σου παρελθόν.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί βάζεις μια φωτιά σε όλα τα παλιά που λέει και ο Αλκαίος.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη και τον Άρη στον 8ο ηλιακό από μικρό ψαράκι αυτό το διήμερο θα γίνεις ερωτικό πιράνχας. Θα πρέπει όμως να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή, αφού μπορεί το φλερτ που θα δεχτείς ή θα κάνεις να είναι με πρόσωπο ήδη δεσμευμένο και το μαγαζί που θα είσαι να γίνει… αρένα. Με την Αφροδίτη από το Σάββατο στο Σκορπιό, θα σαγηνεύεις και θα γοητεύεις, ενώ ως ψάρι, στα δύσκολα ακολούθησε το ρητό «η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ».

Βαθμολογία: +4 και τα καλύτερα με τον Δία στον 7ο οίκο έρχονται για σένα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved