Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ίσως αναγκαστείς να εκτελέσεις χρέη νοσοκόμας ή ψυχολόγου μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στα αισθηματικά σου θα υπάρχει μια σχετική «χαλάστρα» αλλά με την Αφροδίτη απέναντί σου, ο έρωτας και η αγάπη θα έρθουν να σε βρούνε. Από την άλλη το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα θα σε κάνει να νιώσεις ονειρικά.

Βαθμολογία: +3 αφού στο κινητό θα «χτυπάει» ο Παντελίδης λέγοντας: «Παραμυθιάζομαι»

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα διήμερο γεμάτο λαγνεία αλλά και με το χέρι μόνιμα στην τσέπη σε σημείο παρεξηγήσεως. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο σου δίνει αρκετή ρέντα, έτσι ώστε, αν είσαι σε σχέση, να περάσεις υπέροχα ενώ αν δεν είσαι, να δημιουργήσεις. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και απαγκιστρώσου από φίλους και το κοντινό περιβάλλον που σου τραβά πολύ χρόνο και κυρίως ενέργεια.

Βαθμολογία: +3.5 μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Κάνε αυτό που νιώθεις και μην το μετανιώνεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαράς ευαγγέλια για σένα, αφού οι πλανήτες στον Ζυγό μαζί με την πολυαστρία στον Τοξότη σε πάνε με χίλια. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να κουνήσεις και εσύ τα χεράκια σου, να πιάσεις το τηλέφωνο και να του δώσεις να καταλάβει. Μην το παρακάνεις όμως με την κοινωνικότητα και μην τη βάλεις μέσα στη σχέση γιατί αυτό δεν θα είναι δεσμός θα είναι... επίδεσμος.

Βαθμολογία: + 4.5 γιατί παίζεις δυνατά και αλλά κάπου χάνεσαι αφού προσπαθείς να βάλεις πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό θα είναι σαν το τραγούδι της Αλεξίου «να ζήσω ή να πεθάνω» σε ένα... παστίτσιο επάνω. Συνετίσου, διότι όποιος σου έχει ‘πει πως ο έρωτας περνά από το στομάχι μάλλον δεν ξέρει ανατομία. Ντύσου, στολίσου και με τον Άρη στο Ζυγό βγάλε τη μαχητικότητά σου στο φλερτ και τα νεύρα σου επάνω στο σεξ. Αν προσθέσεις και το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που δίνει εμπνευσμένη ώθηση, τότε το ταίρι θα γίνει σαν πύραυλος του Πούτιν.

Βαθμολογία: +4 και να θυμάσαι, η κουζίνα αν την αξιοποιήσεις, μπορεί να γίνει το καλύτερο εργαστήριο του έρωτα

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό είναι καλό για σένα, αρκεί να μην αφήσεις τη Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο να σε κάνει τον Νίκο Ξανθόπουλο του ζωδιακού. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και όχι το Εγώ σου διότι σε αντίθετη περίπτωση κατέβασε να ακούς «πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω».

Βαθμολογία: +4 γιατί εκεί που θα νομίζεις ότι τελικά πας για νίκη στα χαλάει ο Ποσειδώνας πετώντας σου γκολ στο 90’

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διήμερο αυτό θα νιώθεις σε επικοινωνιακό επίπεδο σαν το Ε.Τ τον εξωγήινο, αφού η επικοινωνία θα είναι αρκετά δύσκολη. Ενώ θα νιώθεις ότι σε αγαπάνε, ο τρόπος εκδήλωσης μάλλον δε σου πάει στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Με τον Ποσειδώνα στον 7ο σε δυσαρμονικές όψεις, ίσως κάποια πράγματα τα κοιτάς υποκειμενικά και βλέπεις «σκιές και φαντάσματα».

Βαθμολογία: +2.5 αφού το τραγούδι που σου λέει το ταίρι σου είναι «δεν σου κάνω τον Άγιο... δεν αμάρτησα... μην με ανακρίνεις άλλο λάλησα»

ΖΥΓΟΣ

Ένα διήμερο το οποίο η ψυχική διάθεση θα είναι μεταβαλλόμενη, όμως οι εξωτερικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σε γεμίσουν με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Φλερτάρεις, αρέσεις... το ξέρεις αυτό, αλλά σου λείπει η σιγουριά του παρελθόντος. Οι πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη σε βοηθούν, σε επικοινωνιακό επίπεδο, να φέρεις δίπλα σου το άτομο που επιθυμείς άσχετα, αν κάποιοι φωνάζουν πως κάνεις λάθος.

Βαθμολογία:+4 και πες «άσε με να κάνω λάθος... μην παριστάνεις το θεό»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όπλο σου την συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο βρίσκεσαι σε θέση ισχύος ρυθμίζοντας και χειραγωγώντας τα «θέλω» και τις συμπεριφορές των άλλων. Συγχρόνως, με Αφροδίτη και Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο πέφτεις με τα μούτρα στο... γνώριμο σπορ που λέγεται «το ξένο είναι πιο γλυκό» και έτσι γίνεσαι ένας Τζακ Σπάροου των συναισθημάτων των άλλων.

Βαθμολογία:+4 γιατί ευτυχώς που είσαι Τζακ Σπάροου και όχι ο Ντέιβι Τζόουνς γιατί στο κυνηγητό από τον προδομένο σύντροφο θα είχες πρόβλημα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην παρούσα φάση έχεις αντικειμενικά δυσκολίες, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε κάνουν σαν το παιδί του Λουντέμη που μετρούσε τα άστρα. Συναισθηματικά, νιώθεις μια μορφή εγκλωβισμού και η πίεση που δέχεσαι ίσως τελικά αλλοιώσει τη συμπεριφορά σου και μιλήσεις «γαλλικά» σε πρόσωπο που δεν πρέπει. Η Σελήνη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο σου λέει «κάνε σεξ».

Βαθμολογία: +3 μην ακούς τις «σειρήνες» εκτός αν είναι από περιπολικό γιατί πέρασες με κόκκινο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θες και αναζητάς δύσκολα, θα το βρεις στην παρούσα φάση, αφού με τρεις πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως νιώσεις πως πρέπει να περιοριστείς στα απολύτως τυπικά και απαραίτητα. Το ταίρι σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πως «δεν είσαι εντάξει, καθόλου εντάξει» ενώ εσύ του λες «θέλω να φύγω στο πρώτο τρένο να ανεβώ». Με όπλο σου την ειλικρίνεια μπορείς να εγείρεις την κατανόηση και το ενδιαφέρον του άλλου.

Βαθμολογία: +2.5 και αναφωνείς «Δεν είναι πως δεν είμαι εντάξει είναι πως δεν είμαι καλά»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διήμερο αυτό θα πρέπει να καταλάβεις πως χρειάζεται να ξαναγίνεις το γελαστό παιδί που ξέρανε όλοι. Ασφαλώς, με τη Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο το μυαλό σου είναι σε θέματα πρακτικά και καθημερινά και έτσι τα ερωτικά σε πρώτη φάση περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Δώσε έμφαση στον Άρη και την Αφροδίτη που είναι στο Ζυγό και ξεκούνα από τον Η/Υ. Κάνοντας live... φλερτ, δεν θα χάσεις.

Βαθμολογία: +3.5 και να πάψεις να τραγουδάς, εμένα δεν με αγάπησε κανείς, αφού κανένα δεν άφησες να στεριώσει δίπλα σου

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι πως στην παρούσα φάση χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός/η στο τι ζητάς και το τι λες. Η παρουσία πλανητών στον Τοξότη δεν σε εξυπηρετεί αφού στην πραγματικότητα αλλά θες και άλλα γίνονται. Με όπλο σου αυτό το διήμερο την υδάτινη Σελήνη στον Καρκίνο μπορείς να προσεγγίσεις άτομα και με λόγια απλά να δείξεις τα συναισθήματά σου. Από ‘κει και πέρα το θέμα είναι διαδικαστικό.

Βαθμολογία: +3 αφού μόνο η Σελήνη στον Καρκίνο δεν φτάνει, όπως κι ένα κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved