Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο μέχρι το απόγευμα του Σάββατου θα αισθανθείς πρωτόγνωρα συναισθήματα αφού οι μυστικές επικοινωνίες θα σε ιντριγκάρουν. Στη συνέχεια, με την είσοδο της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο αλλά και με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη θα νιώσεις αισθηματική ευλογία, αφού το φλερτ και το ενδιαφέρον που έχεις δείξει θα αποδώσουν καρπούς.

Βαθμολογία: +4 αν και με την Αφροδίτη κυβερνήτη των σχέσεων σου θα τραγουδάς «Χτυπάς εσύ μα πονάω κι εγώ οι δυο καρδιές μας σαν μία»

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου καλείσαι να επανέλθεις στα λογικά σου και μάλιστα άμεσα. Από το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο θα ενισχύσει την ανάγκη για έρωτα και ρομαντικές ιστορίες, ωστόσο με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ίσως τελικά πονέσεις, αφού το άτομο που θα φλερτάρεις μπορεί να είναι δεσμευμένο ή σε κάνει ψυχολογικά να «μαυρίσεις».

Βαθμολογία: +2.5 γιατί θα τραγουδάς «ζηλεύω εσένα που αγαπάω και λατρεύω»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευκαιρίες για έρωτα σαφέστατα και δε θα λείψουν, όμως θα πρέπει να τις θέσεις προς εξέταση από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά. Η παρουσία του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη ευνοούν το λεκτικό παιχνίδι να μετουσιωθεί σε φλερτ υψηλού επιπέδου. Κάνε τις κινήσεις σου και αν όπως λέει το τραγούδι ο «παλιός είναι αλλιώς» να θυμάσαι πως ο νέος είναι πάντα ωραίος και κυρίως διαθέσιμος.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί η πολλαπλότητα των επιλογών θα σε κάνει να τραγουδάς σαν τον Τόλη που έλεγε «την πόρτα μην χτυπήσεις, κανέναν μη ρωτήσεις... έλα»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η διάθεσή σου θα είναι σαν το διαχρονικό τραγούδι που έλεγε «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας». Από κει και μετά, η ψυχολογία σου γίνεται πιο επιθετική και οτιδήποτε βάλεις κατά νου μπορείς να το πετύχεις. Απόφυγε τις υπερβολές και προτίμησε να είσαι ο εαυτός σου τονίζοντας τον πλούσιο ψυχικό σου κόσμο.

Βαθμολογία: +3 γιατί με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αν φας ερωτική ήττα θα είναι σαν κλοτσιά στο καλάμι

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα αυτού του διημέρου σε βρίσκει με τη Σελήνη στον 8ο οίκο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και αυτό θα σε βοηθήσει να κλείσεις μυστικά ραντεβού αλλά και να δράσεις έχοντας κρυφά κίνητρα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα φέρει μοιραίες συναντήσεις και αναζωπύρωση παλαιών παθών, γεγονός το οποίο ενισχύεται και από την παρουσία τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή στον Τοξότη. Έτσι, το χεράκι πάει στο καντράν του τηλεφώνου και μόλις η κλήση απαντηθεί ακούγεσαι να λες «αν αισθάνεσαι μόνη και δεν έχεις κανέναν...»

Βαθμολογία: +3.5 και πρόσεχε τις μοιραίες συναντήσεις όπως ο Γιοκαρίνης με την «Ευλαμπία»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη η επικοινωνία ίσως νιώσεις πως «κολλάει» αφού η άλλη πλευρά δεν θα καταλαβαίνει και θα είναι στο «σήμα» της. Από το απόγευμα όμως του Σαββάτου, με τη Σελήνη στον 8ο οίκο θα χρειαστεί να στείλεις τα μηνύματα που θέλεις με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κάνει το Σαββατοκύριακο σου μονάδα έκτακτων ερωτικών περιστατικών αφού όλο και κάποιος φίλος θα έχει φάει κέρατο ή χυλόπιτα.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί ό,τι και να γίνει στο τέλος θα ακούσεις «αδερφή και νοσοκόμα δεν με γιάτρεψες ακόμα»

ΖΥΓΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα νιώσεις τον πόνο αλλά θα σου αρέσει και έτσι θα τραγουδάς «πονάνε, όσοι αγαπάνε». Από την άλλη, μπορούν να βγουν στην επιφάνεια μοιραίες σχέσεις και καταστάσεις αλλά και ζήλιες οι οποίες θα βρουν το παυσίπονο τους στο άγριο σεξ. Να θυμάσαι πως με τη Σελήνη απέναντί σου από το απόγευμα του Σαββάτου δεν υποχρεούσαι να είσαι σε νόμιμη σχέση για να κάνεις σεξ.

Βαθμολογία: +3 και μην ξεχνάς ένα τραγούδι που λέει «ο χαμένος το παίρνει όλα»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φλόγα μέσα σου θα φουντώσει μιας και με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Πλούτωνα, ίσως λάβεις μηνύματα που θα σε «σαλτάρουν». Εκεί θα χρειαστείς ψυχραιμία, αφού ως «τζιχαντιστής του έρωτα» θα αρχίσεις να λες «θέλεις, να πατήσω το γκάζι μου στην στροφή του θανάτου» ή «μπουνιές, κλωτσιές, να ξέρεις θα σου ρίξω πολλές».

Βαθμολογία: +3 στέλνοντας μήνυμα σε κάποιους πως «παίζεις με τη φλόγα εγώ στο 'πα πως στο τέλος θα καείς»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Ερμή και του Ηλίου στο ζώδιό σου τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου, με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, ψυχολογικά θα νιώσεις σούπερ. Το σύμπαν όμως κρατάει πολλούς άσσους στο μανίκι του και με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ίσως νιώσεις έντονη ζήλια, καθώς παρελθοντικές καταστάσεις θα σου δώσουν να πιεις... δηλητήριο.

Βαθμολογία: +4 αν και το δηλητήριο που θα πιεις θα είναι πικρότερο από αυτό που είχε τραγουδήσει ο Βασίλης Καρράς με την Κωνσταντίνα τη δεκαετία του '90.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα νιώθεις σαν το τραγούδι «έχω ένα ελάττωμα, να αγαπώ τα λάθος άτομα». Η αναγέννηση μιας παρελθοντικής κατάστασης ίσως σε φέρει να θες να κάνεις το κομμάτι σου και να δείξεις το ποιος/α είσαι, λέγοντας στο άλλο πρόσωπο «και όσο θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοίταζε με».

Βαθμολογία: +2.5 γιατί η περηφάνια σου ίσως σε οδηγήσει στο τέλος να τραγουδάς «σαν να είσαι εδώ για μένα σου μιλώ» που έλεγε και ο Πλούταρχος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα και γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου, δίνοντας προσωρινά μια λύση την οποία αναζητάς. Από την άλλη, από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη μέσα από τον 3ο ηλιακό οίκο θα σε κάνει πιο επικοινωνιακό αποτινάσσοντας το παρελθόν και κοιτώντας το μέλλον. Έτσι, μία φιλία ή μια παλαιά γνωριμία μπορεί να μετουσιωθεί σε έρωτα στέλνοντας μήνυμα προς το αισθηματικό παρελθόν «δεν ήσουν τίποτα, δεν ήσουνα ποτέ» που έλεγε και η Άντζελα.

Βαθμολογία: +4 και ο έρωτας σου δίνει φτερά

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλοντας να κάνεις τη δικιά σου υπέρβαση ίσως τελικά να εκτεθείς στα βέλη του έρωτα. Με τη Σελήνη από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά στο 2ο ηλιακό σου οίκο αλλάζεις στάση και συμπεριφορά και λειτουργείς πολύ πιο καλά. Η διασκέδαση και το φλερτ δεν θα λείπουν αλλά, αν προσθέσουμε και το καρδιοχτύπι που μπορεί να σου δημιουργήσει μια νέα γνωριμία, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μάλλον το διήμερο, εκτός από ωραίο, αποδειχτεί και μοιραίο.

Βαθμολογία: +4 και αν δεν στη «χαλάγανε» ο Ήλιος με τον Ερμή θα ήσουνα Champions League.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved